CFI vs eduCBA - kurzy a recenze finančních analytiků

Finance je globální poskytovatel komplexních služeb online školení v oblasti financí pro začínající finanční analytiky. Finanční kurzy vyučuje pouze několik vybraných elitních trenérů. eduCBA je indický poskytovatel široké škály kurzů vyučovaných stovkami instruktorů, podle jejich webových stránek.

Jedním z největších rozdílů mezi Finance a eduCBA je proces výběru instruktora. Finance nepovolují žádné externí instruktory a nejsme tržištěm pro další kurzy.

A co obsah kurzu?

Finance se specializuje na to, co víme nejlépe: podnikové finance. Zdá se, že eduCBA je spíše tržištěm nabízejícím kurzy na širokou škálu témat.

Mezi nejoblíbenější kurzy financí patří:

  • Podnikové finance
  • Finanční modelování
  • Ocenění
  • Analýza citlivosti

Náš nejoblíbenější nákup je balíček Full Access Bundle, který nabízí nejlepší hodnotu.

finanční model eduCBA vs Finance

Kariérní růst

Jedna věc, díky které Finance opravdu vyniká ve vzdělávání a ve zbytku naší konkurence, je naše schopnost pomoci vám napredovat ve vaší kariéře.

Máme širokou škálu Kariérních zdrojů Zdroje podnikového financování Zdroje zdarma, abyste mohli pokročit ve své kariéře v oblasti podnikových financí. Knihovna zdrojů Finance zahrnuje šablony aplikace Excel, přípravu na pohovor, technické znalosti, modelování, které zahrnují průvodce obnovením, přípravu na pohovor a mnoho dalšího.

Jedním z našich nejoblíbenějších nástrojů je naše interaktivní mapa kariéry, která vám umožní prozkoumat vaše různé kariérní možnosti a rozhodnout se, která cesta je pro vás nejlepší. Jakmile znáte svou cestu, máme kurzy a certifikáty Certifikační programy Podívejte se na naše Certifikační programy, kde najdete ty nejpraktičtější, nejpraktičtější a odborně relevantní dovednosti a školení. A 100% online! musíte se tam dostat.

Finanční recenze

Nepoužívejte jen slovo, podívejte se na stovky 5hvězdičkových recenzí Recenze studentů Denní recenze a zpětné vazby od tisíců studentů, kteří absolvují kurzy Finance, aby se připravili na kariéru v investičním bankovnictví, FP&A, financích, účetnictví ... dostali jsme od desítek tisíc studentů z celého světa.

Navíc, pokud hledáte kurzy s cenou v indických rupiích (INR), má Finance vyhrazenou stránku pro uživatele z Indie. Podívejte se na indickou stránku s pokladnami, která vám ještě více ulehčí práci na Finance.

Ostatní konkurenti

Chcete-li porovnat finance (a možná i eduCBA) s našimi dalšími konkurenty, přečtěte si naše příručky níže:

  • Finance vs Wall Street Prep Kurzy finančního modelování na Wall Street Prep. Bez předsudků jsou pro každého, kdo uvažuje o kariéře v investičním bankovnictví, výzkumu kapitálu, FP&A, účetnictví nebo financích, kurzy financí běžným způsobem, jak se dostat nebo postoupit. V této příručce porovnáváme Finance s Wall Street Prep (WSP). Porovnejte Finance vs WSP.
  • Finance vs Breaking Into Wall Street Breaking Into Wall Street Naši studenti se před registrací často ptají, v čem je Finance jiné než vloupání do Wall Street pro online školení v oblasti finančního modelování. Porovnejte Finance vs. BIWS
  • Finance vs ALISON ALISON Alison bezplatné finanční kurzy. Naši studenti se nás často ptají, jak jsou finance lepší než Alison pro bezplatné finance a bezplatné kurzy účetnictví. Porovnejte Finance vs Alison. Pro každého, kdo se chce zdarma učit účetnictví nebo finance, jsou kurzy Finance nejlepším způsobem, jak získat profesionální školení online.
  • Finance vs Jednoduchý model Jednoduchý model Naši studenti se nás často ptají, jak je Finance lepší než Jednoduchý model pro bezplatné kurzy finančního modelování online. Porovnejte Finance vs Jednoduchý model. Finanční kurzy podporují instruktoři MDA Training, jedné z nejuznávanějších a dlouhodobých společností poskytujících finanční školení na světě.
  • Finance vs EduPristine EduPristine Kurzy finančního modelování. Studenti financí se často ptají, jak jsou finance lepší než EduPristine pro online školení podnikových financí. Porovnejte Finance vs. EduPristine. Pokud hledáte postup v kariéře v oblasti podnikových financí, FP&A, účetnictví nebo financí, kurzy Finance jsou nejlepším způsobem, jak se dostat do žebříčku nebo se dostat nahoru.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found