ShoreView Industries - Další informace o soukromé kapitálové společnosti

ShoreView Industries je soukromá kapitálová společnost, která spravuje více než 900 milionů USD v soukromých kapitálových fondech. Soukromé kapitálové fondy Fondy soukromého kapitálu jsou fondy kapitálu, které mají být investovány do společností, které představují příležitost pro vysokou návratnost. Přicházejí s pevnou. Společnost investuje do severoamerických společností s výnosy Tržby z prodeje Tržby z prodeje jsou příjmy, které společnost získala z prodeje zboží nebo poskytování služeb. V účetnictví mohou být výrazy „prodej“ a „výnos“ zaměňovány a často se používají zaměnitelně, což znamená totéž. Výnosy nemusí nutně znamenat přijatou hotovost. v rozmezí od 20 do 300 milionů dolarů. Zaměřuje se na společnosti ve výrobě, distribuci, obchodních službách, specializovaných spotřebních výrobcích a průmyslových službách. Tyto společnosti musí prokázat solidní historii výkonnosti, pozitivní vyhlídky na růst a silnou pozici na trhu. Od svého založení v roce 2002 společnost ShoreView investovala do více než 100 společností v Severní Americe a ve zbytku světa. Zaměřuje se na 100% výkupy, rekapitalizaci s využitím pákového efektu Rekapitalizace s využitím pákového efektu K rekapitalizaci s využitím pákového efektu dochází, když se emitent obrátí na dluhové trhy k prodeji dluhopisů a výtěžek použije ke zpětnému odkupu vlastního kapitálu. , konsolidace odvětví, odkupy vedené správou a menšinové investice.

ShoreView Industries

Investiční portfolio společnosti ShoreView

Následující informace pocházejí z webu společnosti ShoreView k prosinci 2017.

Mi Windows a dveře (MIWD)

V roce 2012 uzavřela společnost ShoreView Industries dohodu s vedením Mi Windows and Doors (MIWD) o odkoupení společnosti od jejích neaktivních vlastníků poskytnutím menšinové investice Menšinový podíl na výpočtu hodnoty podniku Hodnota podniku musí být upravena přidáním menšinového podílu účtovat o konsolidovaných zprávách o výsledcích. Příklad výpočtu, průvodce. Pokud společnost vlastní více než 50% (ale méně než 100%) dceřiné společnosti, zaznamenává všech 100% jejích výnosů, nákladů a dalších položek výkazu zisku a ztráty, a to i za účelem financování transakce. Společnost ShoreView pomohla při přípravě plánu pobídkového kapitálu, který měl vedoucím pracovníkům pomoci zvýšit jejich investice do společnosti.

Vzhledem k potřebě předělat fungování společnosti pomohla společnost ShoreView při zlepšování provozního procesu, nákupu a instalace výrobní infrastruktury a při náboru klíčových pracovníků, jako je finanční ředitel. Společnost zabývající se soukromým kapitálem pomohla konsolidovat výrobní provozy Mi Windows a Doors v Texasu do nejmodernějšího zařízení o rozloze 400 000 čtverečních stop v hodnotě více než 10 milionů dolarů. Společnost MIWD realizovala 40% nárůst výnosů v důsledku kapitálové injekce ShoreView. V roce 2016 společnost ShoreView prodala svůj menšinový podíl ve společnosti MIWD vedení společnosti.

Abrazivní výrobky a zařízení (APE)

Abrasive Products & Equipment (APE) sídlí v Deer Park v Texasu. Jedná se o speciální distribuční společnost, která je široce známá pro prodej, služby a pronájem přenosného vzduchu a jiného vybavení. Cílový trh společnosti zahrnuje tryskání a lakování dodavatelů petrochemických, námořních a ropných polí v oblasti pobřeží Mexického zálivu.

ShoreView poskytl společnosti APE potřebné finanční prostředky na podporu agresivního růstu, zlepšení obchodní infrastruktury a vybavení zaměstnanců společnosti odpovídajícími dovednostmi a znalostmi. Kapitálová injekce poskytla majitelům-provozovatelům příznivou likvidní událost, která jim umožnila reinvestovat výnosy zpět do podnikání. Podpora společnosti ShoreView pomohla společnosti APE vstoupit na 12 nových trhů na jihovýchodě a v Texasu prostřednictvím agresivního expanzního programu, který vedl ke čtyřem doplňkovým akvizicím a třem zařízením na distribuci na zelené louce. Společnost APE také implementovala nový systém ERP, který poskytoval výkonné správě nástroje pro hlášení pro snadnou analýzu a sledování rozšiřujícího programu.

Axygen Scientific

Axygen Scientific je výrobcem špičkových plastových laboratorních spotřebních produktů, které se zaměřují na klienty v oblasti biologických věd. Produkty se používají v kriminálních laboratořích, akademických laboratořích a laboratořích farmaceutického vývoje. Před příchodem ShoreView Industries pracovala společnost Axygen ve výrobním zařízení o rozloze 33 000 čtverečních stop.

Investice společnosti ShoreView pomohla společnosti rozšířit její mezinárodní trh, přestěhovat se do většího závodu a dokončit několik doplňkových akvizic. Díky podpoře ShoreView se společnosti Axygen podařilo rozšířit svou globální síť prostřednictvím dvou akvizic v Asii a jedné akvizice v Polsku. Axygen se také přesunul ze svého starého výrobního závodu do moderního zařízení o rozloze 100 000 čtverečních stop, které by mohlo podporovat všechny jeho výrobní a budoucí plány expanze. Během investičního období společnosti ShoreView Axygen dokončil pět doplňkových akvizic, které přinesly nové zákazníky, zařízení a patentované laboratorní produkty.

Winzer Corporation

Winzer Corp je texaský distributor spojovacích prostředků a spotřebního materiálu pro údržbu. Její klienti se zabývají údržbou, opravami a provozními činnostmi a zahrnují vlády, armádu, instituce a průmyslová odvětví. Winzer uvádí více než 70 000 produktů a 30 000 zákazníků a produkty se prodávají prostřednictvím sítě více než 275 franšíz založených na trase. Provozuje plně automatizovaný skladový systém s mírou naplnění 99%. Společnost ShoreView Industries oznámila svou investici do společnosti Winzer Corp v září 2017 za nezveřejněné finanční podmínky.

Hi-Rel Group

V prosinci 2016 společnost ShoreView Industries oznámila akvizici společnosti Hi-Rel Group LLC a její sloučení s Pacific Aerospace & Electronics, Inc. (PA&E) a Litron, Inc. Hi-Rel Group byla přejmenována na Hermetic Solutions Group LLC, s předsedou a CEO skupiny Hi-Rel Group se stal novým předsedou Hermetic Solutions Group LLC. Generální ředitel společnosti PA&E byl jmenován generálním ředitelem společnosti Hermetic Solutions Group, zatímco prezident společnosti Litron zůstal na stejné pozici. Díky doplňkové povaze nabídky těchto tří společností Hermetic Solutions Group nyní nabízí hermetické konektory, produkty vzájemného propojení na úrovni prostoru, hermetické obaly a komponenty, jedinečné balení na úrovni desek a služby laserového svařování.

Mezi další investice ShoreView patří Market Day, Niagara Thermal Products, Twinco Romax, Rohrer, World Wide Packaging, Hamilton Engineering, Spring Corp, Edstrom Holdings, Angelle, Paradigm, Kibbi a BBB Industries. Předchozí investice zahrnují American De Rosa Lamparts, Tex Tech Industries, G.E.T. Podniky a Niagara Thermal Products.

Manažerský tým

David Wakefield (předseda)

Wakefield spoluzakládal ShoreView Industries po boku Jeffreyho Mudgeho v roce 2002. Je současným předsedou ShoreView a má na starosti celkový chod společnosti. Dříve působil Wakefield jako hlavní ředitel ve společnosti Churchill Capital, Inc. a viceprezident společnosti Pacific Corporate Group. Vrcholový manažer uvádí více než 25 let zkušeností v oblasti investování do soukromého kapitálu, kde působí v představenstvech v různých odvětvích, včetně specializované výroby, lékařských výrobků, spotřebního zboží, průmyslových služeb, stavebních výrobků a plastů. Je držitelem BS titul v oboru Business Administration (Finance) na San Diego State University.

Jeffrey Mudge (řídící partner)

Mudge je spoluzakladatelem a řídícím partnerem ve společnosti ShoreView Industries s více než 20 lety zkušeností v oblasti investování do soukromého kapitálu, komerčních půjček a mezaninových dluhových investic. Před nástupem do ShoreView pracoval Mudge ve společnosti Churchill Capital Inc., kde pomáhal při hodnocení a realizaci investic společnosti do společností na středním trhu. Dříve působil Jeffrey v představenstvech napříč různými odvětvími, jako jsou průmyslové služby, laboratorní výrobky, mediální produkty, plasty a ropný a plynárenský průmysl. Jeff obdržel BBA (finance) z University of Texas a MBA Stojí MBA za to? Pokud uvažujete o obchodní škole, na kterou se možná ptáte, stojí za to MBA ?. Odpověď (jako v každé třídě MBA) je: „záleží“. Kromě zátěže na MBA není téměř žádný důvod, abyste MBA neudělali, pokud to váš šéf platí. Mohou to použít jako páku proti vám a uzamknout vás, ale návratnost investic je neuvěřitelná, pokud je zdarma (samozřejmě). z University of Minnesota.

Mezi další partnery ShoreView patří Thomas D’Ovidio, Scott Gage a Brett Habstritt.

Další zdroje

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce ShoreView Industries. Další informace o soukromém kapitálu a rizikovém kapitálu najdete v následujících bezplatných finančních zdrojích:

  • Soukromý kapitál vs rizikový kapitál Soukromý kapitál vs rizikový kapitál, investoři Angel / Seed Porovnejte soukromý kapitál vs rizikový kapitál vs investoři Angel a seed z hlediska rizika, fáze podnikání, velikosti a typu investice, metrik, řízení. Tato příručka poskytuje podrobné srovnání soukromých kapitálových vs rizikového kapitálu vs andělských a seed investorů. Je snadné zaměnit tři třídy investorů
  • Corporate Venturing Corporate Venturing Corporate venturing (také známý jako corporate venture capital) je praxe přímého investování podnikových fondů do externích začínajících společností. To obvykle provádějí velké společnosti, které chtějí investovat malé, ale inovativní začínající firmy. Činí tak prostřednictvím dohod o společném podnikání a získávání majetkových účastí.
  • Klíčoví hráči na kapitálových trzích Klíčoví hráči na kapitálových trzích V tomto článku uvádíme obecný přehled klíčových hráčů a jejich příslušných rolí na kapitálových trzích. Kapitálové trhy se skládají ze dvou typů trhů: primárního a sekundárního. Tato příručka poskytne přehled všech hlavních společností a povolání na kapitálových trzích.
  • Pákové finance Pákové finance Pákové finance je použití nadnormální výše dluhu, na rozdíl od vlastního kapitálu nebo hotovosti, k financování investičních aktiv. Pákový efekt může zvýšit návratnost a pákové financování se provádí s cílem zvýšit potenciální zisk investice za předpokladu, že se investice zvýší.
  • Příručky pro finanční modelování Finanční modelování Zdroje a příručky pro finanční modelování zdarma, které vám pomohou naučit se nejdůležitější koncepty vlastním tempem. Tyto články vás naučí osvědčené postupy v oblasti finančního modelování se stovkami příkladů, šablon, průvodců, článků a dalších. Zjistěte, co je finanční modelování, jak sestavit model, dovednosti aplikace Excel, tipy a triky

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found