Jak se stát finančním analytikem - co potřebujete vědět!

V této kariérní příručce vám přesně načrtneme, jak se stát finančním analytikem propojením do sítě, zdokonalením životopisu, přípravou na otázky k pohovoru, vyprávěním vašeho osobního příběhu a zvládnutím umění finančního modelování a oceňování podnikání. Pomohli jsme tisícům lidí stát se finančními analytiky v průběhu let a přesně vědět, co to znamená.

Krok 1 - Spojte svou osobnost s mapou kariéry finančního analytika

Než skočíte do hlavy jako první, je důležité vědět, jak se role finančních analytiků v celém světě podnikových financí liší. Existuje velký rozdíl mezi analytikem Buy Side Side Institucionální správci aktiv, známí jako Buy Side, nabízejí širokou škálu pracovních míst včetně soukromého kapitálu, správy portfolia a výzkumu. Zjistěte více o práci, analytik komerčního bankovnictví Profesní profil komerčního bankovnictví Profesní dráha komerčního bankovnictví poskytuje klientům úvěrové produkty, jako jsou termínované půjčky, revolvingové úvěrové linky, syndikované služby, služby správy hotovosti a další produkty s pevným výnosem. Jako analytik úvěru nebo vedoucí účtu poskytujete finanční poradenství a analytik pro výzkum v oblasti kapitálu Equity Research Analyst Analytik v oblasti výzkumu v oblasti kapitálu poskytuje výzkumné pokrytí veřejných společností a distribuuje tento výzkum klientům. Pokrýváme plat analytika, popis práce, vstupní body odvětví a možné kariérní cesty. (jen abychom jmenovali alespoň některé).

V Finance's Career Map načrtneme, jaký typ osobnosti se nejlépe hodí pro každý typ pozice analytika. Ať už jste introvertní, extrovertní, konkurenceschopní, analytičtí nebo orientovaní na prodej, bude to mít velký dopad na to, jakou roli si vyberete.

Krok 2 - Spusťte síť (hodně)

Klíčem k získání zaměstnání ve většině oblastí financí je vytváření sítí Vytváření sítí a budování vztahů (část 1) Tento článek je součástí řady užitečných tipů, které vám pomohou najít v síti úspěch ve vaší společnosti. Síťování hraje důležitou roli v našem profesionálním životě, počínaje hledáním zaměstnání, pokračováním ve vstupu do společnosti a prací ve společnosti, až po postup v kariéře. . Ať se vám to líbí nebo ne, je to pravda.

Máme několik konkrétních nápadů a tipů na vytváření sítí, které vám pomohou:

  1. Připojte se k investičnímu klubu - Ať už jste na univerzitě nebo pracujete jako profesionál, existuje mnoho typů investičních klubů, do kterých se můžete připojit. Vstupem do klubu budete moci navázat kontakt s dalšími finančními analytiky, dozvědět se více o financích / investování a dozvědět se více o pracovních příležitostech.
  2. Založte skupinu na MeetUp.com - To jde o krok dále než do klubu. Založením své vlastní skupiny můžete mít kontrolu nad probranými tématy, typy lidí, kteří se připojují, a budete mít perfektní výmluvu, abyste mohli oslovit pracující profesionály, se kterými se chcete setkat - požádat je, aby byli řečníkem na vaše událost setkání!
  3. Použijte svou síť absolventů - Požádejte svou univerzitu o seznam všech profesionálů v oblasti financí, kteří pracují jako analytici, kteří jsou ochotni být kontaktováni kvůli mentorství a vytváření sítí. Je to snadný úvod, pokud někdo pochází z vaší alma mater. Nezapomeňte je přímo nepožádat o práci. Udržujte diskusi více o porozumění tomu, co dělají ve své práci.

networking finančních analytiků během konference Síťování a budování vztahů (část 1) Tento článek je součástí řady užitečných tipů, které vám pomohou dosáhnout úspěchu při vytváření sítí v rámci vaší společnosti. Síťování hraje důležitou roli v našem profesionálním životě, počínaje hledáním zaměstnání, pokračováním ve vstupu do společnosti a prací ve společnosti, až po postup v kariéře.

Krok # 3 - Upravte svůj životopis a motivační dopis jako finanční analytik

Tento krok je poměrně přímočarý. Vyvinuli jsme rozsáhlé zdroje, které vám pomohou vybudovat životopis finančního analytika na Wall Street a umožnit několik kol rozhovorů.

Další informace o životopisech a průvodních dopisech naleznete na adrese:

  • Průvodní dopis (a tipy) Investiční bankovnictví Průvodní dopis Investiční bankovnictví motivační dopis. Naučte se, jak napsat motivační dopis investičního bankovnictví (analytik nebo spolupracovník) s naším bezplatným průvodcem a šablonou. Abychom vám pomohli projít procesem prověřování, vytvořili jsme tuto příručku pro psaní vašeho dopisu o pozici investičního bankovnictví.
  • Šablona pro obnovení (a tipy) Šablona pro obnovení investičního bankovnictví. Naučte se, jak napsat životopis investičního bankovnictví (analytik nebo spolupracovník) s bezplatným průvodcem a šablonou pro obnovení financí. Životopis IB je jedinečný. Je důležité přizpůsobit svůj životopis průmyslovým standardům, aby nedošlo k okamžitému smazání

Při vytváření motivačního dopisu a životopisu (zdroje výše) je důležité utkat se s poutavým osobním příběhem. Příběh musí jasně vysvětlovat: (i) odkud přicházíte, (ii) odkud jste nyní, (iii) a kde chcete být v budoucnu. Pokud můžete tyto tečky logicky propojit a také prokázat, že jste v dobré kultuře, je to více než polovina úspěchu.

Obnovení činnosti finančního analytika Šablona životopisu investičního bankovnictví. Naučte se, jak napsat životopis investičního bankovnictví (analytik nebo spolupracovník) s bezplatným průvodcem a šablonou pro obnovení financí. Životopis IB je jedinečný. Je důležité přizpůsobit svůj životopis průmyslovým standardům, aby nedošlo k okamžitému smazání

Krok č. 4 - K vedení pohovoru použijte průvodce pohovorem

Stejně jako většina věcí v životě, i to, že jste skvělí v rozhovorech, vyžaduje praxi. Nejlepší způsoby procvičování jsou (1) vytváření sítí (jak je popsáno výše) a (2) používání profesionálních průvodců pohovorů Rozhovory Ace váš další pohovor! Podívejte se na průvodce pohovorem Finance s nejčastějšími dotazy a nejlepšími odpověďmi na jakoukoli pracovní pozici v oblasti podnikových financí. Otázky a odpovědi k rozhovorům pro finance, účetnictví, investiční bankovnictví, kapitálový výzkum, komerční bankovnictví, FP&A a další! Bezplatní průvodci a procvičte si eso na pohovoru.

Níže uvádíme čtyři průvodce profesionálními rozhovory, kteří používají SKUTEČNÉ otázky z rozhovorů SKUTEČNÉ podnikové finance, které byly tisíckrát použity v globálních bankách.

Přečtěte si prosím naše příručky Otázky a odpovědi o rozhovoru o tom, jak být připraveni na jakoukoli otázku:

  • Rozhovor s analytikem investičního bankovnictví Rozhovor s investičním bankovnictvím Otázky a odpovědi Otázky a odpovědi s investičním bankovnictvím. Tuto skutečnou formu banka využívala k najímání nového analytika nebo spolupracovníka. Statistiky a strategie IB rozhovoru. Dotazy jsou seřazeny podle: přehled bank a odvětví, historie zaměstnání (životopis), technické otázky (finance, účetnictví, oceňování) a chování (přizpůsobení)
  • Dotaz na rozhovor s kapitálovým výzkumem Dotaz na rozhovor s kapitálovým výzkumem Otázky a odpovědi k rozhovoru s akciovým výzkumem. Tento seznam obsahuje nejčastější otázky týkající se pohovoru, které se používají k najímání analytika nebo spolupracovníka pro výzkum v oblasti rovnosti. Pokud byste měli investovat 1 milion dolarů, co byste s tím udělali? - Povězte mi o společnosti, kterou obdivujete, a o tom, proč je atraktivní. - Připrav mě
  • Rozhovor s úvěrovým analytikem Otázky z pohovoru s analytikem Otázky a odpovědi s úvěrovým analytikem. Pro kohokoli, kdo má pohovor na pozici analytika v úvěrovém oddělení banky, je to průvodce esem! Otázky zahrnují následující: technické dovednosti (finance a účetnictví), sociální dovednosti (komunikace, přizpůsobení osobnosti atd.). Tato příručka se zaměřuje výhradně
  • Rozhovor s analytikem a manažerem FP&A Otázky k rozhovorům s FP&A Otázky a odpovědi k rozhovoru s FP&A. Tento seznam obsahuje nejčastější dotazy týkající se pohovoru, které se používají k přijímání na pozice finančního plánování a analýzy (FP&A), jako jsou pozice analytiků a manažerů. Na základě rozsáhlého výzkumu a zpětné vazby od odborníků z korporací má tento seznam nejpravděpodobnější otázky týkající se rozhovorů

Finanční analytik v rozhovoru Rozhovory Eso na váš další pohovor! Podívejte se na průvodce pohovorem Finance s nejčastějšími dotazy a nejlepšími odpověďmi na jakoukoli pracovní pozici v oblasti podnikových financí. Otázky a odpovědi k rozhovorům pro finance, účetnictví, investiční bankovnictví, kapitálový výzkum, komerční bankovnictví, FP&A a další! Bezplatní průvodci a procvičte si eso na pohovoru

Krok # 5 - Osvojte si technické dovednosti finančních analytiků

Toto je uvedeno jako poslední, ale ve skutečnosti je rozloženo do všech výše uvedených čtyř kroků.

Kurzy financí jsou speciálně navrženy tak, aby vám poskytly praktické školení, které potřebujete, abyste zvládli finanční modelování a stali se světovým finančním analytikem. Absolvováním našich kurzů se naučíte osvědčené postupy v oboru a všechny nejdůležitější tipy a triky. Naše kurzy jsou založeny na tréninkových programech skutečných finančních analytiků v bankách na Wall Street.

Finanční kurzy jsou rozděleny do několika skupin, přičemž nejkritičtější jsou:

  • Účetnictví
  • Vynikat
  • Finance
  • Finanční modelování
  • Pokročilá témata

Finanční model vytvořený analytikem

Dodatečné zdroje

Děkujeme, že jste si přečetli tohoto finančního průvodce, jak se stát finančním analytikem. Posláním Finance je pomoci komukoli na světě získat práci finančního analytika, a aby vám pomohl na vaší cestě, budou tyto další zdroje velkou pomocí:

  • Popis pracovní pozice finančního analytika Popis pracovní pozice finančního analytika Níže uvedený popis pracovní pozice finančního analytika poskytuje typický příklad všech dovedností, vzdělání a zkušeností potřebných k získání pozice analytika v bance, instituci nebo korporaci. Provádějte finanční prognózy, vykazování a sledování provozních metrik, analyzujte finanční data, vytvářejte finanční modely
  • Jak propojit 3 finanční výkazy Finanční webinář - Propojit 3 finanční výkazy Tento webový seminář Finance přináší živou ukázku toho, jak propojit 3 finanční výkazy v aplikaci Excel. Naučte se vzorce a správný postup propojení
  • Průvodce finančním modelováním Průvodce finančním modelováním zdarma Tato příručka pro finanční modelování zahrnuje tipy a osvědčené postupy aplikace Excel týkající se předpokladů, ovladačů, prognóz, propojení těchto tří výroků, analýzy DCF a dalších
  • EBook Analyst Trifecta® eBook Analyst Trifecta eBook Finance eBook Finance Trifecta je ZDARMA a je k dispozici komukoli ke stažení ve formátu PDF. Další informace o analytice, prezentaci a měkkých dovednostech. Naučte se nejlepší osvědčené postupy v oboru, abyste vyčnívali z davu a stali se světovým finančním analytikem, 141 stránek.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found