Národní asociace pojišťovacích komisařů (NAIC) - přehled

National Association of Insurance Commissioners (NAIC) je organizace pro regulační podporu, která je řízena hlavními regulačními orgány v pojišťovnictví ze všech 50 států, dále z District of Columbia a několika území USA.

Národní asociace pojišťovacích komisařů

NAIC pomáhá státním regulačním orgánům v pojišťovnictví a umožňuje jim zavádět standardy a osvědčené postupy eBook eBooks Financial Practices Best Practices eBook Finance je eBook eBooks of Financial Modeling Best Practices je zdarma a je k dispozici komukoli ke stažení ve formátu PDF. E-kniha je komplexním průvodcem formátováním modelování v Excelu, populárními technikami oceňování a efektivní komunikací vaší analýzy. na místě. Regulační orgány navíc používají NAIC k provádění vzájemných hodnocení a ke koordinaci úsilí v oblasti regulačního dohledu. Za účelem další pomoci při podpoře státních regulačních orgánů usnadněním jejich úsilí působí NAIC jako zastupující agentura, která představuje kolektivní pohled regulačních orgánů na domácí i mezinárodní publikum.

souhrn

  • NAIC pomáhá státním regulačním orgánům v pojišťovnictví a umožňuje jim zavádět standardy a osvědčené postupy.
  • NAIC pracuje ve spolupráci s regulačními orgány v oblasti pojištění pro každý stát a pomáhá jim při ochraně konkurenčních trhů a veřejných zájmů; konečným účelem NAIC je prostřednictvím těchto akcí podpora spravedlivého a spravedlivého zacházení se všemi spotřebiteli pojištění.
  • NAIC je rozdělen do několika konkrétně pojmenovaných skupin, které usnadňují jeho různé mise.

Poslání NAIC a jeho fungování

Primárním posláním NAIC je pomoci vytvořit rámec, který regulačním orgánům v pojišťovnictví umožní usnadnit nejlepší pojišťovací postupy. Plní své povinnosti prostřednictvím různých výborů a skupin. Sdružení pracuje - prostřednictvím svých členů - na vytváření zákonů, které zavádějí národní standardy, s konečným cílem usnadnit a zlepšit spotřebu pojištění uživatelům.

Přesněji řečeno, NAIC pracuje ve spolupráci s regulačními orgány v oblasti pojištění pro každý stát a pomáhá jim při ochraně konkurenčních trhů a veřejných zájmů. Konečným účelem NAIC je prostřednictvím těchto akcí podpora spravedlivého a spravedlivého zacházení se všemi spotřebiteli pojištění.

Skupiny v rámci Národní asociace pojišťovacích komisařů

Podle webových stránek NAIC existuje v rámci NAIC řada konkrétně pojmenovaných skupin (nebo divizí). Zahrnují:

  • Výkonná divize - Zahrnuje finanční oddělení a jednotlivce odpovědné za dodržování předpisů v pojišťovnictví
  • Oddělení lidských zdrojů a interních služeb - Odpovědný za interní funkčnost NAIC
  • Skupina informačních technologií (ITG) - Odpovědný za dodávání produktů IT, které dále pomáhají NAIC při pomoci regulačním orgánům při zavádění státních regulačních systémů pojištění

Jednou ze skupin se zvláštním významem v rámci NAIC je Finanční regulační služby (FRS) skupina. Jednotlivci v rámci divize nabízejí technické znalosti v oblasti účetnictví. Účetnictví Účetnictví je termín, který popisuje proces konsolidace finančních informací tak, aby byly jasné a srozumitelné pro všechny, regulace solventnosti, zajištění a mezinárodní pojišťovací a investiční záležitosti.

NAIC je zásadní organizace, protože nabízí regulačním pojišťovacím společnostem podporu a nástroje, které potřebují. Umožňuje také formulovat celostátně přijímaný rámec, prostřednictvím kterého mohou působit všichni poskytovatelé pojištění, a poskytuje spotřebitelům nejlepší možné služby.

Další zdroje

Finance je oficiálním poskytovatelem globálního Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ Certifikace CBCA ™ Certifikace Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ je celosvětovým standardem pro úvěrové analytiky, který zahrnuje finance, účetnictví, kreditní analýzu, analýzu peněžních toků , modelování smluv, splácení půjček atd. certifikační program, jehož cílem je pomoci komukoli stát se finančním analytikem světové úrovně. K dalšímu rozvoji vaší kariéry budou užitečné další finanční zdroje uvedené níže:

  • Americký institut CPA (AICPA) Americký institut CPA (AICPA) Americký institut CPA (AICPA) je nezisková organizace certifikovaných veřejných účetních ve Spojených státech. Byla založena v roce 1887 a jejím úkolem je vytvářet a hodnotit zkoušky Certified Public Accountant (CPA). Jednotlivci, kteří chtějí vykonávat praxi účetních ve Spojených státech, musí absolvovat
  • Komerční pojišťovací makléř Komerční pojišťovací makléř Komerční pojišťovací makléř je jednotlivec, jehož úkolem je působit jako prostředník mezi poskytovateli pojištění a zákazníky. Existence komerčních pojišťovacích makléřů vede dlouhou cestou k tomu, aby se zákazníci neztratili v moři důvěryhodných a bezohledných poskytovatelů pojištění.
  • Pracovní tituly v oblasti bankovnictví a financí Pracovní tituly v oblasti bankovnictví a financí Jedná se o nejčastější pracovní pozice v oblasti bankovnictví, financí a účetnictví pro studenty a profesionály, kteří chtějí rozvíjet svou kariéru. Tyto tituly se pravidelně používají v pracovních nabídkách nalezených online a pokrývají cokoli od vstupních pozic až po úroveň manažerů a manažerů.
  • Nejlepší profesionální finanční certifikace Nejlepší finanční certifikace Seznam nejlepších finančních certifikací. Získejte přehled nejlepších finančních certifikací pro profesionály z celého světa pracující v oboru. Tato příručka porovnává nejlepších 6 programů a stává se certifikovaným finančním analytikem od různých poskytovatelů programů, jako jsou CFA, CPA, CAIA, CFP, FRM, FMVA

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found