EFTPS® - Zjistěte více o službách na webových stránkách EFTPS®

EFTPS® znamená Electronic Federal Tax Payment System, což je online systém plateb daní, který provozuje Internal Revenue Service (IRS) ve Spojených státech. Web umožňuje podnikům i jednotlivcům provádět platby daní přímo ze svých bankovních účtů pomocí zabezpečeného platebního systému PayPal Holdings PayPal Holdings, Inc. je jednou z největších společností poskytujících online platby, které umožňují stranám provádět platby prostřednictvím online převodů finančních prostředků. Online platební systém nabízí elektronické alternativy k tradičním platebním metodám, jako jsou peněžní poukázky a šeky. PayPal poskytuje platformu pro online prodejce, aukční stránky,. Další informace o EFTPS® najdete zde.

Web EFTPS IRS

Služby dostupné s EFTPS®

V systému elektronického federálního zdanění daní je k dispozici několik služeb pro jednotlivce a podniky ve Spojených státech.

Služby zahrnují:

  • Naplánujte platby
  • Pokyny k platbě až jeden rok předem
  • Přímý vklad z bankovního účtu
  • Systém je pro uživatele zdarma a je k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu

Jak používat EFTPS®webová stránka

Níže je uveden seznam důležitých pokynů a věcí, na které byste si měli být vědomi při používání služby EFTPS®:

  • Vytvořte účet dokončením procesu registrace.
  • Registrace může trvat až týden (informace musí být zaslány fyzickou poštou a vyžadují bankovní údaje).
  • Konečné potvrzení registrace vyžaduje zadání PIN, který vám přijde poštou.
  • Aby platby mohly být IRS přijaty včas, musí být platby EFTPS® naplánovány do 20:00. EST nejméně jeden kalendářní den před datem splatnosti.
  • Ve vybrané datum platby budou prostředky uloženy do Federálního rezervního systému USA (Fed). Federální rezervní systém je centrální banka Spojených států a je finančním orgánem největší světové ekonomiky volného trhu. přímo z vašeho bankovního účtu a IRS bude informován.

Informace o zabezpečení a ochraně osobních údajů

Je důležité si uvědomit, že podle webu EFTPS® nezíská IRS přístup k účtům EFTPS® uživatelů. Systém nelze použít ke konfiskaci aktiv. Hmotná aktiva Hmotná aktiva jsou aktiva ve fyzické podobě, která mají hodnotu. Mezi příklady patří pozemky, budovy a zařízení. Hmotný majetek je vidět a cítit a může být zničen požárem, přírodní katastrofou nebo nehodou. Na druhé straně nehmotná aktiva postrádají fyzickou formu a skládají se z věcí, jako je duševní vlastnictví, pokud se IRS domnívá, že dluží daně. Systém neumožňuje vládě sáhnout na váš účet a vzít vaše osobní nebo obchodní prostředky.

Je také důležité si uvědomit, že platby daní jsou stále splatné včas, bez ohledu na to, zda je web mimo provoz nebo z jakéhokoli důvodu není k dispozici. V případě, že web nefunguje, můžete provést platbu daně telefonicky na telefonním čísle 1-800-555-3453 a podle hlasových pokynů k provedení platby.

EFTPS®Ověření identity

Online platební systém IRS je velmi bezpečný a pro potvrzení vaší identity vyžaduje tři různé informace:

  1. Číslo sociálního zabezpečení (SSN) nebo identifikační číslo zaměstnavatele (EIN)
  2. Osobní identifikační číslo (PIN)
  3. Internetové heslo nebo PIN

Možnost výběru pro zdaňovací období

Zdaňovací období, které musíte zvolit, je rok a / nebo čtvrtletí vaší daňové povinnosti vůči IRS. Například formuláře 720 a 941 vyžadují, aby zdaňovací období bylo buď v Q1, Q2, Q3, nebo Q4 kalendářního roku. Pro platbu splatnou v květnu byste tedy vybrali Q2, protože květen je součástí druhého čtvrtletí. Po zadání čtvrtletí musíte zadat čtyřciferné číslo roku (např. 2018). Pokud vyplňovaný formulář nevyžaduje měsíc nebo čtvrtletí, stačí zadat čtyřmístné číslo roku.

Jak zrušit platbu

Aby bylo možné platbu zrušit, musí to být nejméně dva nebo více pracovních dnů před plánovaným datem platby. Pokud zbývají dva nebo více dní, klikněte na „Platby“ a poté na „Zrušit platbu daně“ a postupujte podle pokynů na stránce.

Kolik dlužím a kdy je moje platba splatná?

EFTPS® je služba placení daní. Při plánování platby budete potřebovat znát částku, daňový formulář a datum. Chcete-li vypočítat datum platby nebo splatnosti nebo určit příslušný daňový formulář, navštivte webové stránky IRS nebo daňového odborníka.

Rizika používání EFTPS®webová stránka

Jedno z rizik používání služby online je vystaveno podvodům, kdy jsou uživatelům EFTPS® zasílány falešné e-maily s požadavkem, aby se přihlásili a aktualizovali své osobní daňové údaje. Tyto podvody poté přimějí uživatele k instalaci malwaru (viru) do jejich počítače, což by hackerům mohlo umožnit přístup k bankovním účtům uživatelů.

Je důležité si uvědomit, že IRS NEBUDE e-mailem ani zasílat žádnou formu elektronických zpráv uživatelům EFTPS® a požadovat od nich aktualizaci nebo změnu osobních nebo finančních informací. Nikdy vám nepošlou e-mail s žádostí o hesla, PINy nebo informace o kreditní kartě a bankovním účtu. Pokud uživatelé obdrží e-mail od někoho, kdo prohlašuje, že je IRS nebo EFTPS®, neměli by stahovat žádné přílohy a měli by e-mail přeposílat na [email protected]

Oznámení o daňovém poradenství

Tato příručka EFTPS® byla vytvořena pouze pro informační účely a nemělo by se na ni žádným způsobem spoléhat při daňovém nebo finančním poradenství. Před jakýmikoli finančními nebo daňovými rozhodnutími se vždy poraďte s profesionálním poradcem.

Dodatečné zdroje

Děkujeme, že jste si přečetli tuto příručku, jak používat webové stránky EFTPS® k placení daní online. Finance je oficiálním poskytovatelem certifikace Financial Modeling & Valuation Analyst (FMVA) TM FMVA®. Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a Ferrari. Pro rozvoj vaší kariéry budou tyto finanční zdroje velmi užitečné:

  • Odložená daňová odpovědnost / aktivum Odložená daňová povinnost / aktivum Odložený daňový závazek nebo pohledávka se vytváří, když existují dočasné rozdíly mezi účetní a skutečnou daní z příjmu. Existuje řada typů transakcí, které mohou vytvářet dočasné rozdíly mezi příjmy z knihy před zdaněním a zdanitelnými příjmy, a tak vytvářet odložené daňové pohledávky nebo závazky
  • Fiskální politika Fiskální politika Fiskální politika se týká rozpočtové politiky vlády, která zahrnuje vládu, která manipuluje s úrovní výdajů a daňových sazeb v ekonomice. Vláda používá tyto dva nástroje ke sledování a ovlivňování ekonomiky. Jedná se o sesterskou strategii měnové politiky.
  • Lafferova křivka Lafferova křivka Lafferova křivka je teoretické vysvětlení vztahu mezi daňovými sazbami stanovenými vládou a daňovými příjmy vybíranými při této daňové sazbě. Zavedl jej americký ekonom na straně nabídky Arthur Laffer.
  • Progresivní daň Progresivní daň Progresivní daň je sazba daně, která se zvyšuje s růstem zdanitelné hodnoty. Obvykle je rozdělena do daňových pásem, které postupují k postupně vyšším sazbám. Například progresivní daňová sazba se může pohybovat od 0% do 45% z nejnižší a nejvyšší úrovně

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found