Trading Floor - Průvodce po pracovních místech a práci na Trading Floor

Podlaha pro obchodování označuje doslovnou podlahu v budově, kde akcie, akcie s pevným výnosem, futures, opce, komodity nebo směnárenští obchodníci nakupují a prodávají cenné papíry. Obchodníci nakupují a prodávají cenné papíry jménem klientů nebo jménem finanční firmy, která je zaměstnává. Obchodní minimum burzy se běžně nazývá „jáma“, protože obchodní oblasti pro různé cenné papíry jsou obvykle navrženy jako zhruba kruhové oblasti, do kterých obchodníci vstupují, aby se zapojili do obchodování.

obchodní podlaha

Jak probíhá obchodování na obchodní ploše?

Profesionálové v oblasti prodeje a obchodování Profil prodeje a obchodování Kariéra Divize prodeje a obchodování (S&T) investiční banky pomáhá vzájemným fondům, zajišťovacím fondům, penzijním fondům atd. Usnadňovat transakce s akciemi (nákup / prodej). Kariéra v oblasti prodeje a obchodování může být při velmi rychlém prostředí extrémně namáhavá. Konkurence o pozice je intenzivní, kompenzace může být velmi vysoká, na obchodní ploše použijte metodu obchodování „open outcry“. Metoda otevřeného protestu je v ostrém kontrastu s elektronickými online obchodními metodami používanými moderními burzami.

Otevřené obchodování s výkřiky probíhá následovně:

Nabízení a nabízení

Podle metody otevřené dražby obchodníci sdělují obchodní informace:

  • Křičel slovní nabídky a nabídky
  • Mává rukama, aby upozornil na jejich nabídky a nabídky
  • Pomocí ručních signálů

Tok aktivity v obchodních jámách je často poměrně volatilní. Obchodní aktivita je nejvyšší blízko zahájení a ukončení obchodování, nebo když dojde k důležitým změnám, které ovlivňují trh, jako je vydání klíčové ekonomické zprávy. „Běžce“, který se blíží k jámě s makléřskou objednávkou, potkají obchodníci, kteří začnou křičet, aby upoutali pozornost příslušného makléře ještě předtím, než jí byla dána objednávka.

Jelikož pouze makléři v horní části boxu mohou vidět běžce, pokud se tito makléři najednou stanou aktivními, makléři dále v krocích obvykle tuto skutečnost zvednou a podle toho jednají. Obchodníci ve středu jámy mohou také pobídnout k aktivitě, protože mohou být prvními, kdo uvidí důležitou změnu na informačních displejích, která je podnítí k akci a v důsledku toho povede k větší aktivitě v celé jámě.

Při řešení volatility, obecné úrovně hluku a častého přetížení informací je běžnou strategií mezi obchodníky s podlahou soustředit se na některé další obchodníky a / nebo informace a zbytek zlevnit. Například obchodník „A“ od jedné firmy může mít u obchodníka „B“ od jiné firmy porozumění, že kdykoli obchodník „A“ chce prodat akcie určité akcie, obchodník „B“ je obvykle ochoten je koupit. Proto, když obchodník „A“ chce prodat akcie této akcie, místo aby křičel nabídky všem obchodníkům v jámě, jednoduše se podívá přímo na obchodníka „B“ a uvede počet akcií, které chce prodat.

Zjistěte více o kariérním postupu prodeje a obchodování Profil prodeje a obchodování Kariéra Divize prodeje a obchodování (S&T) investiční banky pomáhá vzájemným fondům, zajišťovacím fondům, penzijním fondům atd. Usnadňovat transakce s akciemi (nákup / prodej). Kariéra v oblasti prodeje a obchodování může být při velmi rychlém prostředí extrémně namáhavá. Konkurence o pozice je intenzivní, kompenzace může být velmi vysoká,.

Vytvoření neformální smlouvy

Smlouva je uzavřena, když obchodník oznámí, že si přeje prodat aktivum za určitou cenu, a jiný obchodník odpoví, že aktivum koupí za oznámenou cenu. I když jsou tyto smlouvy neformální, je zásadní pro integritu obchodování, kterou obchodníci dodržují. Pokud by se například obchodník na konci dne vzdal dohody, kterou uzavřel v jámě s nákupem velkého množství dluhopisů americké státní pokladny, mohla by tato jediná událost teoreticky vyvolat narušení celého trhu s dluhopisy.

Nahrávání dohody

Vzhledem k tomu, že obchodníci, kteří se podílejí na obchodu, mohou být při uzavření obchodu od sebe vzdáleni 20 až 30 stop, jak kupující obchodník, tak prodávající obchodník zaznamenávají obchod samostatně.

Potvrzení a potvrzení dohody

Poté, co obchod potvrdí obě strany, clearingový člen každého obchodníka ohlásí svou stranu obchodu clearingovému domu. Clearinghouse se pokouší spojit tyto dvě dohody; do té doby každá strana nese tzv. nesrovnávací riziko. Pokud jsou dohody úspěšně uzavřeny, oba obchodníci uznají navzájem nárok na druhého. Pokud však clearinghouse nesplní nabídky, je vyhlášen „out trade“.

Out out obchod nastane, když existuje:

  • nedorozumění mezi dotčenými obchodníky
  • chyba v hlášení způsobená úředníky, operátory úderu klíčem nebo obchodníky

Vyřešení obchodů může být drahé, ale téměř vždy jsou vyřešeny včas, než obchodování začne další obchodní den. Do přijetí obchodu mají obchodníci vůči sobě nepodložené nároky, tj. Obchodům chybí společně písemné potvrzení obchodu. Mnoho obchodníků se tedy rozhodlo obchodovat s obchodníky, kteří s nimi mají dlouhodobé vztahy a kterým mají pocit, že jim mohou důvěřovat.

Struktura obchodní podlahy

Obchodní podlaží je velká místnost s několika kruhovými arénami známými jako jámy. Jámy mají plochý střed a široké schody stoupající soustředně k okraji (schody zajišťují, že se obchodníci navzájem vidí). Obchodování probíhá v boxech. Obchodníci buď stojí uprostřed jámy - směrem ven - nebo na schody směrem dovnitř. Stánky, které jsou přiřazeny makléřským firmám, se nacházejí v blízkosti boxů a skládají se z elektronických zařízení (jako jsou telefony). Stánky přijímají objednávky od klientů nebo firmy a tyto objednávky jsou přenášeny makléři do příslušné jámy prostřednictvím posla. Existuje několik zařízení, která zobrazují informace týkající se obchodování na obchodní ploše.

Zjistěte více o kariérním postupu prodeje a obchodování Profil prodeje a obchodování Kariéra Divize prodeje a obchodování (S&T) investiční banky pomáhá vzájemným fondům, zajišťovacím fondům, penzijním fondům atd. Usnadňovat transakce s akciemi (nákup / prodej). Kariéra v oblasti prodeje a obchodování může být při velmi rychlém prostředí extrémně namáhavá. Konkurence o pozice je intenzivní, kompenzace může být velmi vysoká,.

Typ obchodníků na obchodní platformě

Obchodní úroveň má následující typy obchodníků:

Podlahový makléř

Podlahový makléř provádí obchody jménem klientů podle jejich příkazů. Vzhledem k tomu, že podlahový makléř pracuje jménem svého klienta, nemají tolik svobody v rozhodování jako ostatní profesionálové v jámě.

Podlahový makléř může být:

  • Placený zaměstnanec makléřské firmy, který vyřizuje objednávky uvedené firmy
  • Nezávislý profesionál, který je zaměstnán ve více makléřských společnostech a za své úsilí dostává provizi.

Maloobchodní klienti zřídka kontaktují přímo makléře podlahy. Místo toho vedení účtu převezme jejich objednávky a předá je makléřům. Aktivní individuální klienti a velké komerční klienti mohou být v přímém kontaktu se svým makléřem.

Skalper

Scalper je nezávislý obchodník, který hledá dočasnou nerovnováhu v normálním toku objednávek v jámě, ze které mohou získávat zisk nákupem a prodejem aktiv na svém vlastním obchodním účtu. Skalpeři snižují svá rizika poklesu držením pozic omezené velikosti. Skalpeři poskytují „předvídatelnou bezprostřednost“ - likviditu a (někdy) hloubku trhu, protože umožňují ostatním obchodníkům dokončit jejich objednávky včas a za cenu, která je obdobou poslední ceny. Skalpeři nakupují za nabídkovou cenu a prodávají za požadovanou cenu.

Obchodník s pozicí

Obchodník s pozicí zaujímá větší pozici než scalper a drží si pozici déle. Delší pozice má za následek nižší obrat, což má za následek větší riziko. Obchodníci s pozicí tedy musí zajistit vyšší ziskové marže.

Obchodníci s pozicí provádějí obchody na podlaze, protože:

  • vede k úspoře nákladů, protože obchodník s pozicí nemusí platit poplatky za zprostředkování obchodu jiným obchodníkům s podlahou
  • Informace mohou být snadněji dostupné na podlaze a mimo podlahu

Rozmetadlo

Rozmetadla zaujímají protichůdné nebo kompenzující pozice ve dvou nebo více komoditách, které spolu souvisejí. Pomáhají vytvářet propojení mezi cenami na různých, ale souvisejících trzích, v důsledku čehož obchodní tlaky na jednom trhu ovlivňují ceny na souvisejícím trhu. To zvyšuje složitost konkrétních trhů. Kromě toho šíření mezi neaktivními a aktivními trhy zvyšuje likviditu neaktivního trhu.

Rozmetání se provádí mezi různými trhy:

  • Mezi různými splatnostmi stejného aktiva
  • Mezi podkladovým hotovostním trhem a odpovídajícím termínovým trhem
  • Mezi různými typy termínových trhů
  • Mezi opcemi a futures společné peněžní komodity

Živý plot

Hedgers jsou obchodníci s podlahou, kteří zastupují obchodní firmu. Zajištění je akt snižování rizika zaujetím pozice na trhu, který je opakem pozice na jiném trhu.

Specialisté

Specialista je makléř a prodejce podlahového makléře. Specialisté vznikli, když začali makléři působit na konkrétních obchodních místech. Specialista umožňuje zprostředkovateli podlahy provádět objednávky aktiv obchodovaných na konkrétním vzdáleném místě.

Více zdrojů a učení

Doufáme, že to byl užitečný průvodce, jak je organizována obchodní platforma a co se v obchodní platformě odehrává. Chcete-li pokračovat v učení, podívejte se na tyto užitečné zdroje:

  • Kariérní cesta prodeje a obchodování Profil prodeje a obchodování Kariéra Prodejní a obchodní divize (S&T) investiční banky pomáhá vzájemným fondům, zajišťovacím fondům, penzijním fondům atd. Usnadňovat transakce s akciemi (nákup / prodej). Kariéra v oblasti prodeje a obchodování může být při velmi rychlém prostředí extrémně namáhavá. Konkurence o pozice je intenzivní, kompenzace může být velmi vysoká,
  • Kompenzační průvodci Kompenzace Kompenzační a platové průvodci pro práce v oblasti podnikových financí, investičního bankovnictví, výzkumu kapitálu, FP&A, účetnictví, komerčního bankovnictví, absolventů FMVA
  • Seznam investičních bank Společnosti Seznamy hlavních hráčů v oblasti podnikových financí. Máme seznamy nejdůležitějších společností poskytujících finanční služby, bank, institucí, účetních firem a korporací v tomto odvětví. Projděte si tyto příručky, připravte se na kariéru ve finančních službách a začněte s vytvářením sítí ještě dnes, abyste svou kariéru urychlili
  • Kurz s pevným příjmem

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found