Tabulka ligy - Poznejte přední světové investiční bankéře

Ligová tabulka je seznam investičních bankéřů, který zdůrazňuje jejich pozice v odvětví tvorby obchodů Sloučení fúzí Proces fúzí a akvizic Tato příručka vás provede všemi kroky procesu fúzí a akvizic. Zjistěte, jak se dokončují fúze, akvizice a dohody. V této příručce načrtneme proces akvizice od začátku do konce, různé typy nabyvatelů (strategické vs. finanční nákupy), význam synergií a transakční náklady. Mezi oblíbené služby poskytované investičními bankéři patří upisování, fúze a akvizice (M&A Mergers Acquisitions M&A Process Tato příručka vás provede všemi kroky v procesu M&A. Zjistěte, jak jsou dokončeny fúze a akvizice a transakce. V této příručce uvedeme akviziční proces od začátku do konce, různé typy nabyvatelů (strategické vs. finanční nákupy), význam synergií a transakční náklady) a finanční a právní poradenské služby.

Ligovou tabulku lze řadit podle několika metrik, například podle metod oceňování hodnoty obchodu. Při oceňování společnosti jako podniku se používají tři hlavní metody oceňování: analýza DCF, srovnatelné společnosti a precedenční transakce. Tyto metody oceňování se používají v investičním bankovnictví, kapitálovém výzkumu, soukromém kapitálu, rozvoji společností, fúzích a akvizicích, pákových odkupech a financích, objemu obchodů, průměrné velikosti obchodu nebo geografické oblasti. Tabulky často používají potenciální kupci a prodejci k vyhledání nejlepších bankéřů v konkrétním regionu nebo odvětví. Pořadí umožňuje společnostem správně vybrat správného bankéře pro služby, o které se zajímají.

Výnosy z investičního bankovnictví podle regionů (2017 vs. 2016)

Ligová tabulka

Zdroj: WSJ Dealogic (říjen 2017)

Co je investiční bankovnictví?

Investiční bankovnictví je jednou z nejvyhledávanějších profesí na Wall Street. Společnosti a vládní subjekty často závisí na investičních bankách, pokud jde o širokou škálu služeb. Investiční bankéři slouží svým klientům jako finanční poradci a pomáhají jim řídit investice, alokovat zdroje a cenový kapitál. Jednou z jejich nejdůležitějších funkcí je vyřizování počáteční veřejné nabídky akcií pro společnosti, které jsou veřejně dostupné. Hrají klíčovou roli v úspěšném a hladkém fungování ekonomiky volného trhu. Vzhledem k rozsáhlému pokrytí a náročné povaze úkolů investičního bankovnictví musí uchazeči vyvinout příkladné kvantitativní dovednosti a být schopni provádět komplexní finanční modelování.

Jak se připravit na kariéru investičního bankovnictví?

Ačkoli se to může zdát formální, proces přijímání zaměstnanců v odvětví investičního bankovnictví je velmi konkurenceschopný. Získání zaměstnání v investičním bankovnictví vyžaduje spoustu přípravy. K úspěchu neexistují žádné zkratky; musíte se snažit, abyste se odlišili od ostatních kandidátů. Chcete-li se připravit na kariéru investičního bankéře, podívejte se na naše kurzy investičního bankovnictví.

Dodatečné zdroje:

Toto bylo finanční vysvětlení ligového stolu. Chcete-li se dozvědět více o odvětví investičního bankovnictví, navrhujeme následující finanční zdroje:

  • Akciový výzkum vs investiční bankovnictví Akciový výzkum vs investiční bankovnictví Akciový výzkum vs investiční bankovnictví. Při pohledu na kariéru na kapitálových trzích je důležité si uvědomit, zda jste vhodnější pro investiční bankovnictví nebo pro kapitálový výzkum. Oba nabízejí vynikající pracovní zkušenosti a skvělý plat. Volba jednoho nad druhým skutečně přijde na osobnost více než cokoli jiného.
  • Hierarchie v investičním bankovnictví Typická hierarchie investičních bank Investiční banky mají přísnou a přísnou hierarchii, která je srovnatelná s vojenskou organizací, kde každá hodnost znamená hodně a při postupu přináší konkrétní a významné výhody. Typická hierarchie investičních bank - analytik, spolupracovník, viceprezident, ředitel, výkonný ředitel - je společná téměř pro všechny investiční banky
  • Průvodci pohovorem Rozhovory Eso na váš další pohovor! Podívejte se na průvodce pohovorem Finance s nejčastějšími dotazy a nejlepšími odpověďmi na jakoukoli pracovní pozici v oblasti podnikových financí. Otázky a odpovědi k rozhovorům pro finance, účetnictví, investiční bankovnictví, kapitálový výzkum, komerční bankovnictví, FP&A a další! Bezplatní průvodci a procvičte si eso na pohovoru
  • Plat investiční bankéř Plat investiční bankéř Plat investiční bankéř patří mezi nejvyšší na světě. Je jim vyplácen základní plat a bonus za jejich odškodnění. Zjistěte, kolik vydělávají. Analytik přímo z univerzity může očekávat, že vydělá více než 100 000 USD, ale za hodinu to může být při práci 100 hodin týdně až 20–35 USD

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found