Pět největších Robo-poradců - přehled, jak pracují, seznam

Seznam pěti největších robo-poradců se neustále mění, přičemž platformy se během krátkých období zdvojnásobily a nabízejí podobné produkty pro správu hotovosti, které jsou spojeny s tradičními robo-poradenskými službami.

Pět největších Robo-poradců

Vzestup fintech v Silicon Valley otevírá dveře novým i stávajícím společnostem při zavádění robo-poradců. Robo-poradce je softwarový produkt, který umožňuje automatizované investice a správu aktiv Správa aktiv Správa aktiv je proces vývoje, provozu, údržby a prodeje aktiv nákladově efektivním způsobem. Tento termín, který se nejčastěji používá ve financích, se používá ve vztahu k jednotlivcům nebo firmám, které spravují aktiva jménem jednotlivců nebo jiných subjektů. to se děje do značné míry prostřednictvím algoritmů s minimální až nulovou interakcí člověka. Tím, že eliminují potřebu lidské interakce, mohou robo-poradenské společnosti snížit náklady a nabídnout svým uživatelům konkurenční poplatky a sazby.

Platforma robo-advisor roste na popularitě mezi uživateli a ještě větší tradiční finanční instituce zavádějí své vlastní verze. Naše diskuse se zaměří na pět největších robo-poradců na celém světě, včetně hybridních lidských / robo-služeb, jako je Vanguard.

Top Five Robo-Advisors by Assets Under Management (AUM)

Skupina Vanguard

Vanguard je hybridní služba s více než 51 miliardami spravovaných aktiv, která působí ve Spojených státech. Při počátečním nástupu na plošinu poskytne Vanguard osobní radu od člověka. Po počáteční fázi je však portfolio spravováno softwarem.

Protože Vanguard nabízí hybridní službu, vyžadují minimální velikost účtu 50 000 $, aby ospravedlnili náklady na údržbu služby a zaměstnávání skutečných zástupců. Vanguard účtuje 0,30% AUM, stejně jako poměry výdajů na správu.

Wealthfront

Wealthfront je další rychle se měnící spouštěcí robo-poradce, který má v současné době více než 20 miliard dolarů v AUM, po zdvojnásobení AUM za přibližně osm měsíců. Díky svému rozsahu nyní Wealthfront nabízí služby nad rámec investování.

Společnost nabízí hotovostní účet, který ve skutečnosti funguje jako spořicí účet s vysokým výnosem Spořicí účet Spořicí účet je typický účet v bance nebo družstevní záložně, který umožňuje jednotlivci vložit, zabezpečit nebo vybrat peníze, když je to potřeba vzniká. Spořicí účet obvykle platí určité úroky z vkladů, i když sazba je poměrně nízká. , který nabízí 2,57% APY. Spořitelé mohou snadno převádět finanční prostředky mezi účty a služby účtů jako oni se rychle stávají alternativou k tradičním bankám.

Charles Schwab Corporation

Charles Schwab a Schwab Intelligent Portfolio uvádí seznam spravovaných aktiv přes 10 miliard dolarů a působí ve Spojených státech. Z důvodu velkého rozsahu společnosti může poskytovat službu robo-poradce zdarma, bez ohledu na velikost účtu. Vyžadují však minimální investici 5 000 USD.

Proces online registrace robo-poradce na Schwab Intelligent Portfolio je neuvěřitelně jednoduchý a využívá základní otázky, které pomohou určit alokaci aktiv. Zjednodušený proces registrace je součástí hodnotové nabídky Hodnotová nabídka Hodnotová nabídka je příslibem hodnoty stanovené společností, která shrnuje výhody produktu nebo služby společnosti a způsob, jakým jsou poskytovány, což činí robo-poradce tak populární.

TD Ameritrade

Společnost TD Ameritrade má v úmyslu odkoupit Charles Schwab někdy v první polovině roku 2020. Společnost TD Ameritrade's Essential Portfolios je robo-poradce, který účtuje poplatek za správu ve výši 0,30% a vyžaduje minimální investici ve výši 5 000 USD. Je atraktivní pro stávající zákazníky Ameritrade a díky nákupu společností Schwab bude společnost brzy moci využívat své úspory z rozsahu. Výhoda vzniká díky inverznímu vztahu mezi fixními náklady na jednotku a vyrobeným množstvím. Čím větší je množství vyrobené produkce, tím nižší jsou fixní náklady na jednotku. Typy, příklady, průvodce, jak začít tvrději soutěžit s rostoucími řadami Wealthfront a Betterment.

Nová a měnící se krajina pravděpodobně uvidí nabídku nových produktů na vysoce konkurenčním trhu, protože milénia začnou dále využívat roboticko-poradenské služby. Nákup společnosti Schwab od společnosti TD Ameritrade představuje novou konkurenční hranici v roboticko-poradenském prostoru a může dokonce umožnit, aby se kombinovaná společnost v příštích letech dostala na první místo.

Zlepšení

Betterment je fintech společnost, která se v posledních letech stává stále populárnější. Je to jeden z nejznámějších robo-poradců a je pravděpodobně pátý největší na základě AUM (i když čísla mohou kolísat).

S Betterment si nemůžete vybrat, do čeho investujete; Nabízejí však vysoce diverzifikované portfolio a automatickou funkci sklizně daňových ztrát, která často platí více než 0,25% poplatku AUM.

Soutěž a vy

Zvýšená konkurence mezi pěti největšími robo-poradci pravděpodobně povede k levnějším poplatkům a agresivnějšímu růstu investic pro průměrného spotřebitele. V mnoha ohledech je pro robo-poradce stále v počátcích.

Rostoucí konkurence přivede do tohoto vzrušujícího prostoru nové účastníky a představí průměrného každodenního investora, který není příliš finančně zdatný, nový způsob, jak zvýšit své úspory. Nízká režie společností z nich dělá lukrativní způsob vstupu Silicon Valley do bankovní a investiční sféry.

Dodatečné zdroje

Finance je oficiálním poskytovatelem globálního Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ Certifikace CBCA ™ Certifikace Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ je celosvětovým standardem pro úvěrové analytiky, který zahrnuje finance, účetnictví, kreditní analýzu, analýzu peněžních toků , modelování smluv, splácení půjček atd. certifikační program, jehož cílem je pomoci komukoli stát se finančním analytikem světové úrovně. K dalšímu rozvoji vaší kariéry budou užitečné následující zdroje:

  • Algorithms Algorithms (Algos) Algorithms (Algos) are a set of instructions that are entered to perform a task. Algorithms are entered to automate trading to generate profits at a frequency to human human trader
  • Fintech (finanční technologie) Fintech (finanční technologie) Termín fintech označuje synergii mezi financemi a technologiemi, která se používá k posílení obchodních operací a poskytování finančních služeb.
  • Manažer portfolia Manažer portfolia Manažer portfolia spravuje investiční portfolia pomocí šestikrokového procesu správy portfolia. V této příručce se dozvíte přesně, co správce portfolia dělá. Manažeři portfolia jsou profesionálové, kteří spravují investiční portfolia s cílem dosáhnout investičních cílů svých klientů.
  • Investice: Průvodce pro začátečníky Investice: Průvodce pro začátečníky Průvodce Finance's Investing for Beginners vás naučí základy investování a jak začít. Zjistěte více o různých strategiích a technikách obchodování a o různých finančních trzích, do kterých můžete investovat.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found