Akreditováno v oceňování podniků (ABV) - přehled,

Accredited in Business Valuation (ABV) je pověření udělené účetním, kteří mají značnou úroveň znalostí v oblasti oceňování a profesionálních standardů, které jej obklopují. Uděluje se správou a úspěšným složením dvoudílné zkoušky a získáním příslušných pracovních zkušeností. Obecně platí, že jednotlivci nesoucí označení ABV jsou Certified Public Accountants (CPAs) Accountant Účetní hraje v organizaci velmi zásadní roli, bez ohledu na to, zda se jedná o nadnárodní společnost nebo malou tuzemskou společnost. Příliv a odliv peněz společnosti pečlivě sleduje účetní, který rovněž zajišťuje, aby všechny finanční transakce byly legální, správný, který se specializuje na výpočet hodnoty podniku prostřednictvím různých typů analýz.

Akreditováno v oceňování podniků

Aby získali kvalifikaci, musí mít zkušenosti s oceňováním podniků a zaplatit poplatek. U členů, kteří nejsou členy CPA, je zapotřebí minimálně 1 500 hodin zkušeností s oceňováním; CPA však vyžadují pouze 150 hodin.

Požadavky jsou přísné, ale pomáhají posílit kvalitu označení a signalizovat zaměstnavatelům profesionální závazek v oblasti oceňování.

Oblasti studia v akreditovaných v označení oceňování podniků

  1. Kvantitativní analýza Kvantitativní analýza Kvantitativní analýza je proces shromažďování a vyhodnocování měřitelných a ověřitelných údajů, jako jsou výnosy, podíl na trhu a mzdy, aby bylo možné pochopit chování a výkonnost podniku. V éře datových technologií je kvantitativní analýza považována za preferovaný přístup k přijímání informovaných rozhodnutí.
  2. Kvalitativní analýza
  3. Ocenění podniku
  4. Etické a profesionální standardy
  5. Obchodní analýzy

Získání ABV: Když je to pro vaši kariéru to pravé

Označení ABV může strategicky pomoci určitým účetním růst jejich kariéru nebo pozici pro různé typy zaměstnání. Pokud je práce zaměřena na klienta, může jednotlivci umožnit, aby svým klientům prokázal, že mají odborné znalosti a spolehlivost v oblasti oceňování podniků.

Například pokud by měl být jednotlivec zaměstnán k práci na fúzi nebo akvizici společnosti, schopnost přesně ocenit potenciální akviziční cíl se může pro zaměstnavatele ukázat jako neuvěřitelně cenná. Označení ABV může také pomoci dát jednotlivci konkurenční výhodu oproti ostatním účetním, kteří se ucházejí o velké účetní firmy. Účetní firmy velké čtyřky Účetní firmy velké čtyřky odkazují na Deloitte, PricewaterhouseCoopers (PwC), KPMG a Ernst & Young. Tyto firmy jsou čtyři největší společnosti poskytující profesionální služby na světě, které poskytují služby v oblasti auditu, transakčního poradenství, daní, poradenství, rizikového poradenství a pojistněmatematických služeb. nebo jiní žadatelé o investiční banku nebo velkou technologickou společnost.

Toto označení může také pomoci učinit z jednotlivce lepšího podnikatele Podnikatel Podnikatel je osoba, která začíná, navrhuje, zahajuje a provozuje nový podnik. Místo toho, aby byli zaměstnancem a podávali zprávy nadřízenému, mohou lépe analyzovat a kontrolovat své vlastní podnikání - hodnotit a hodnotit jejich úspěchy vůči konkurenci nebo potenciálním nabyvatelům.

Přeskočení požadavků na zkoušku ABV

Je také možné přeskočit zkoušku ABV a získat pověření, pokud je jednotlivec akreditovaným držitelem některého z níže uvedených certifikátů:

  1. Chartered Financial Analyst (CFA®)
  2. Americká společnost odhadců (ASA)
  3. Chartered Business Valuator (CBV) Chartered Business Valuator (CBV) Chartered Business Valuator (CBV) je označení přidělené kanadským odborníkům kvalifikovaným pro úkoly hodnocení a přiřazování hodnoty

Proč označení ABV

Držitelé pověření ABV mohou dále prokázat své odborné znalosti v oblasti hodnocení podniků získáním označení a ponořit se do světa oceňování. Otevírá dveře novým typům firem, ve kterých lze zaměstnat, kde mohou dále prokázat dovednosti, které hledají finanční, účetní a technologické firmy.

Jako každé pověření vyžaduje ABV získání značného času a úsilí. Profesionální označení, jako je ABV a označení nabízená na Corporate Finance Institute, mohou profesionálům pomoci rozvíjet jejich sílu, aby mohli rozvíjet svou kariéru a vytvářet z nich lepší verzi sebe sama.

Souhrnně: ABV a účetní

  • Accredited in Business Valuation (ABV) je pověření udělené účetním, kteří již získali (1) značnou úroveň znalostí v oblasti oceňování a (2) profesionální standardy, které jej obklopují.
  • U členů, kteří nejsou členy CPA, je vyžadováno minimálně 1 500 hodin zkušeností s oceňováním; CPA však potřebují pouze 150 hodin. Je dobře spárován s jinými označeními, která vám mohou poskytnout pracovní výjimku, jako jsou CFA®, ASA a CBV.
  • ABV může strategicky pomoci určitým účetním růst jejich kariéru nebo pozici pro různé typy zaměstnání - ve skutečnosti z nich bude lepší a lépe prodejný profesionál.

Dodatečné zdroje

Finance nabízí Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ Certifikace CBCA ™ Certifikace Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ je celosvětovým standardem pro úvěrové analytiky, který zahrnuje finance, účetnictví, kreditní analýzu, analýzu peněžních toků, modelování smluv, půjčky splátky a další. certifikační program pro ty, kteří chtějí posunout svou kariéru na vyšší úroveň. Chcete-li se dál učit a rozvíjet svou znalostní základnu, prozkoumejte prosím další relevantní zdroje níže:

  • Průvodce platem v účetnictví Průvodce platem v účetnictví V tomto průvodci účetními mzdami vám poskytneme údaje o středních kompenzacích pro zaměstnance zaměstnané ve veřejném i soukromém účetnictví. Účetní jsou odpovědní za prověření finančních výkazů, aby zajistili přesnost a soulad se stávajícími zákony a předpisy, za plnění daňových úkolů, jako je výpočet
  • Specialista na oceňování podniku Specialista na oceňování podniku Oceňování podniku se týká procesu stanovení skutečné hodnoty podniku. Majitelé spolupracují se specialistou na oceňování podniků, aby jim pomohli získat objektivní odhad hodnoty jejich podnikání. K určení reálné hodnoty podniku vyžadují služby specialistů na oceňování podniků.
  • CPA vs CFA® CPA vs CFA® Při zvažování kariéry v oblasti podnikových financí nebo na kapitálových trzích často uslyšíte, jak se lidé ptají: „Mám získat CPA nebo CFA?“ a „Který je lepší?“. V tomto článku načrtneme podobnosti a rozdíly označení CPA vs CFA a pokusíme se vás nasměrovat správným směrem o
  • Metody oceňování Metody oceňování Při oceňování společnosti jako podniku se používají tři hlavní metody oceňování: DCF analýza, srovnatelné společnosti a precedenční transakce. Tyto metody oceňování se používají v investičním bankovnictví, kapitálovém výzkumu, soukromém kapitálu, rozvoji společností, fúzích a akvizicích, pákových odkupech a financích

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found