Průvodce platem komerčního bankovnictví - přehled platů

V tomto průvodci platem komerčního bankovnictví pojednáváme o několika pracovních pozicích v sektoru komerčního bankovnictví a jejich odpovídajících středních platech pro rok 2018. Komerční banka Nejlepší banky v USA Podle americké federální pojišťovací společnosti pro pojištění vkladů bylo v USA 6 799 komerčních bank pojištěných FDIC USA od února 2014. Centrální bankou země je Federální rezervní banka, která vznikla po přijetí zákona o federálních rezervách v roce 1913, je finanční institucí, která poskytuje řadu služeb, včetně poskytování půjček, přijímání vkladů a poskytování spořicích účtů a vkladových certifikátů Vyvolatelný vkladový certifikát Vyvolatelný vkladový certifikát je termínovaný vklad pojištěný FDIC u banky nebo jiných finančních institucí. Vydavatelná CD mohou být emitentem vyměněna před jejich skutečným datem splatnosti, ve stanoveném časovém rámci a ceně hovoru. jednotlivcům a podnikům.

Téma platu komerčního bankovnictví

Průvodce platem v komerčním bankovnictví - Pracovní místa v USA

Poptávka po různých finančních odbornících zůstává silná mezi komerčními bankami, správcovskými společnostmi a úvěrovými společnostmi. Zahrnují finanční analytiky Popis práce finančního analytika Níže uvedený popis práce finančního analytika poskytuje typický příklad všech dovedností, vzdělání a zkušeností potřebných k získání pozice analytika v bance, instituci nebo korporaci. Provádějte finanční prognózy, vykazování a sledování provozních metrik, analyzujte finanční data, vytvářejte finanční modely a odborníky na rizika a dodržování předpisů, úvěrovou analýzu a analýzu dat. Finanční instituce také hledají kandidáty, kteří zvládnou úkoly, jako je rozvoj podnikání, správa vztahů a operace. Mezi pracovní místa v tomto sektoru patří komerční věřitel, soukromý bankéř, bankéř pro vztahy, půjčka, portfolio manažer a pracovník pro rozvoj podnikání.

Většina komerčních bankéřů se specializuje na oblasti, jako je prodej finančních služeb a kreditní analýza. Otázky a odpovědi na kreditní analytik. Otázky a odpovědi na rozhovor s analytikem. Pro kohokoli, kdo má pohovor na pozici analytika v úvěrovém oddělení banky, je to průvodce esem! Otázky zahrnují následující: technické dovednosti (finance a účetnictví), sociální dovednosti (komunikace, přizpůsobení osobnosti atd.). Tato příručka se zaměřuje výhradně. Uchazeči obvykle vystudovali účetnictví, finance, obchodní administrativu nebo jiný související obor. Silné mezilidské a komunikační dovednosti jsou nezbytné, protože komerční bankéři tráví spoustu času interakcí s klienty.

Nejlepší kandidáti v tomto odvětví musí mít odborné znalosti nejen v oblasti tradičních financí, ale také znalosti a dovednosti v oblasti technologií. Zaměstnavatelé dávají přednost kandidátům s pokročilými znalostmi aplikace Excel a zkušenostmi s programovacími jazyky, jako jsou Python a SAS. Pokud jde o odborníky na dodržování předpisů, instituce upřednostňují ty, které mají certifikaci Certified Regulatory Compliance Manager.

Průvodce platem komerčního bankovnictví v USA pro rok 2018

Platy v sektoru komerčního bankovnictví se liší v závislosti na letech zkušeností a pozici. Níže uvedená tabulka ukazuje průvodce platem komerčního bankovnictví pro kandidáty s průměrnými zkušenostmi a dovednostmi potřebnými pro danou práci. Údaje nezahrnují bonusy, pobídky a další formy dodatečné kompenzace.

Pracovní poziceZákladní mzda
Výkonný ředitel / partner$190,000
Víceprezident$150,000
Spolupracovník$105,000
Analytik$70,000
Referent pro rozvoj podnikání$112,500
Správce portfolia$115,000
Komerční půjčovatel (5+ let)$105,000
Komerční půjčovatel (3 až 5 let)$75,000
Komerční půjčovatel (1 až 3 roky)$57,500
Privátní bankéř (5 a více let)$95,000
Privátní bankéř (3 až 5 let)$70,000
Privátní bankéř (1 až 3 roky)$55,000

Dodatečné zdroje

Děkujeme, že jste si přečetli průvodce platy komerčního bankovnictví Finance. Chcete-li se neustále vzdělávat a rozvíjet svou kariéru komerčního bankéře, budou vám k dispozici následující zdroje:

  • Pracovní tituly v oblasti bankovnictví a financí Pracovní tituly v oblasti bankovnictví a financí Jedná se o nejčastější pracovní pozice v oblasti bankovnictví, financí a účetnictví pro studenty a profesionály, kteří chtějí rozvíjet svou kariéru. Tyto tituly se pravidelně používají v pracovních nabídkách nalezených online a pokrývají cokoli od vstupních pozic až po úroveň manažerů a manažerů.
  • Merchant Bank Merchant Bank A Merchant Bank je firma nebo finanční instituce, která investuje vlastní kapitál přímo do podniků a často těmto podnikům poskytuje poradenství
  • Peněžní trh Peněžní trh Peněžní trh je organizovaný burzovní trh, kde si účastníci mohou půjčovat a půjčovat krátkodobé, vysoce kvalitní dluhové cenné papíry s průměrnou splatností
  • Nástroj revolvingového úvěru Nástroj revolvingového úvěru Nástroj revolvingového úvěru je úvěrová linka, která je sjednána mezi bankou a podnikem. Dodává se se stanovenou maximální částkou a

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found