CFI vs. Khan Academy účetní a finanční kurzy online

Kurzy účetnictví a financí Khan Academy jsou skvělým zdrojem bezplatných online kurzů od začátečníků po úvodní úrovně.

Pokud chcete zahájit svou kariéru v oblasti účetnictví nebo financí, jsou kurzy Finance nejlepším způsobem, jak se dostat na konkurenční trh práce.

Finanční kurzy byly vytvořeny přední školící společností Wall Street známou jako MDA Training a byly použity k školení tisíců nových zaměstnanců v globálních bankách.

Mnoho našich studentů se nás před registrací zeptá, v čem se lišíme od Khan Academy, a proto jsme níže zveřejnili užitečné srovnání.

Finance vs. Khan Academy účetnictví a finance

Spusťte hned teď kurz Financí účetnictví zdarma!

Proč studovat na Finance vs Khan Academy účetnictví a finance?

Stručně řečeno, kurzy financí mají nejdelší zkušenosti s výcvikem odborníků na podnikové finance. Finanční instruktoři začali před více než 20 lety navrhovat kurzy pro školení nových zaměstnanců v globálních bankách v Londýně, New Yorku, Hongkongu, Torontu a dalších významných finančních centrech. Mezi klienty patří JP Morgan, Credit Suisse, TD Bank a mnoho dalších.

Ve společnosti Finance jsme hrdí na vývoj poutavého a snadno sledovatelného obsahu. Věříme, že naše video kurzy mají ve srovnání s naší konkurencí nejlepší kombinaci nebo mediální design, grafické ilustrace a krásné šablony aplikace Excel.

Finance nabízí několik úvodních kurzů zdarma a vždy vydává certifikáty Certifikační programy V našich certifikačních programech najdete ty nejpraktičtější, praktické a odborně relevantní dovednosti a školení. A 100% online! .

Osvědčení o absolvování zdarma

Jedním z našich nejoblíbenějších nástrojů je naše interaktivní mapa kariéry, která vám umožní prozkoumat vaše různé kariérní možnosti a rozhodnout se, která cesta je nejlepší. Jakmile znáte svou cestu, máme kurzy a certifikáty Certifikační programy Podívejte se na naše Certifikační programy, kde najdete ty nejpraktičtější, nejpraktičtější a odborně relevantní dovednosti a školení. A 100% online! musíte se tam dostat.

Osvědčení o kurzu účetnictví a financí

Finanční recenze

Nepoužívejte jen slovo, podívejte se na stovky 5hvězdičkových recenzí Recenze studentů Denní recenze a zpětné vazby od tisíců studentů, kteří absolvují kurzy Finance, aby se připravili na kariéru v investičním bankovnictví, FP&A, financích, účetnictví ... dostali jsme od tisíců studentů.

Ostatní konkurenti

Chcete-li porovnat finance, účetnictví Khan Academy a další poskytovatele financí, přečtěte si níže naše užitečné průvodce srovnáním:

  • Finance vs Academic Earth Kurzy financování Academic Earth. Studenti financí se nás často ptají, jak se liší Finance od Academic Earth u bezplatných kurzů financí a účetnictví. Finanční kurzy jsou zdaleka nejlepší způsob, jak začít v účetnictví a financích na konkurenčním trhu práce.
  • Finance vs eduCBA eduCBA Naši studenti se nás před registrací často ptají, v čem jsou finance lepší než eduCBA pro online školení v oblasti finančního modelování. Porovnejte Finance vs. eduCBA. Finance je globální poskytovatel komplexních služeb online školení v oblasti financí pro začínající finanční analytiky. Finanční kurzy vyučuje pouze několik vybraných elitních trenérů.
  • Finance vs AccountingCoach Coach Accounting Coach Účetnictví Coach nabízí bezplatné kurzy a naši studenti se nás často ptají, jak je Finance lepší, pokud jde o učení financí, účetnictví, Excelu a dalších dovedností. Pokud se chcete zdarma učit účetnictví, finance nebo finanční analýzy, pak byste měli začít s finančními kurzy a certifikáty.
  • Finance vs Money Mentors Money Mentors Money Mentors bezplatné kurzy. Naši studenti se nás často ptají, v čem je Finance jiné než moneymentors.ca. Pro začínající profesionály, kteří si chtějí zdokonalit své účetní a finanční dovednosti zdarma online, jsou vaším nejlepším řešením finanční kurzy a certifikáty.
  • Finance vs ALISON ALISON Alison bezplatné finanční kurzy. Naši studenti se nás často ptají, jak jsou finance lepší než Alison pro bezplatné finance a bezplatné kurzy účetnictví. Porovnejte Finance vs Alison. Pro každého, kdo se chce zdarma učit účetnictví nebo finance, jsou kurzy Finance nejlepším způsobem, jak získat profesionální školení online.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found