Hledám alfa - Jsou články SA oživením životopisu?

Seeking Alpha (SA) je článek získávaný z davu / kapitálový výzkum Equity Research Analyst Analytik akciového výzkumu poskytuje výzkumné pokrytí veřejných společností a distribuuje tento výzkum klientům. Pokrýváme plat analytika, popis práce, vstupní body odvětví a možné kariérní cesty. webové stránky pro finanční trhy. Články SA obsahují doporučení ohledně amerických akcií, podílových fondů, portfoliových strategií, komodit a dalších investic. Získejte vyhledávací alfa přihlašovací údaje zde: //seekingalpha.com/account/login

Přispěvatelé mohou publikovat placené nebo neplacené články podle toho, zda je článek exkluzivní pro SA.

Jsou články SA spolehlivé?

V kvalitě článků publikovaných na Seeking Alpha existují velké rozdíly. Neexistuje žádný minimální požadavek stát se autorem. Autoři se jednoduše přihlásí, napíšou článek a odešlou jej vydavatelům ke kontrole. Musí být splněna minimální prahová hodnota kvality, ale není vyžadována žádná konkrétní úroveň zkušeností nebo školení.

Články SA mohou být dobrým výchozím bodem pro získání předběžných informací o akciích. Měli byste alespoň odejít, aby jedna osoba (autor článku) převzala zásoby. Hledání článků Alpha je také užitečné pro měření celkového sentimentu na trhu (tj. Co si myslí dav nebo většina analytiků).

Jak lze Seeking Alpha použít k posílení mého životopisu?

Psaní a publikování článku o Seeking Alpha může být skvělým způsobem, jak do svého životopisu přidat zajímavou zkušenost. Šablona životopisu investičního bankovnictví. Naučte se, jak napsat životopis investičního bankovnictví (analytik nebo spolupracovník) s bezplatným průvodcem a šablonou pro obnovení financí. Životopis IB je jedinečný. Je důležité přizpůsobit svůj životopis průmyslovým standardům, aby nedošlo k okamžitému smazání. Může vám to pomoci také v síti. Někteří čtenáři vás mohou po přečtení článku kontaktovat, aby se s vámi spojili.

Udělejte si čas na registraci přihlašování Seeking Alpha, proveďte průzkum, napište článek a splňte minimální prahovou hodnotu pro publikování, což ukazuje na iniciativu a vášeň - osobní vlastnosti požadované zaměstnavateli. Rovněž ostatním naznačuje, že máte alespoň určitou úroveň investičních znalostí.

Jakmile publikujete článek SA a přidáte ho do svého životopisu, může tento článek poskytnout snadný a jednoduchý způsob zahájení konverzace při vytváření sítí s profesionály v oboru. Jak získat práci v investičním bankovnictví? Tato příručka nastiňuje, jak získat práci v investičním bankovnictví pomocí tří nejlepších taktik: vytváření sítí a obnovení, příprava na pohovor a technické dovednosti. Můžete například zmínit, že jste v článku SA nedávno kontrolovali sklad „X“, a požádat osobu (osoby), se kterou hovoříte, o její názor na sklad.

pokračovat s hledáním zkušeností s přihlášením alfa Pokračujte Při zasílání průvodního dopisu a pokračování v práci s podnikovými financemi postupujte podle pokynů a osvědčených postupů v oboru. Stáhněte si životopisy a šablony motivačních dopisů, které budou připraveny na vaši žádost o zaměstnání. Tyto životopisy jsou navrženy tak, aby vám poskytly nejlepší záběr při výběru na pohovor

Jak jinak mohu posílit svou finanční kariéru?

Pokud hledáte další informace pro posílení kariéry, podívejte se na naši interaktivní stránku

Kariérní mapa, kde můžete prozkoumat různé pracovní cesty.

Nejlepší způsob, jak v procesu náboru vyniknout, je mít všechny potřebné dovednosti a zkušenosti, které hledají. Naše interaktivní kurzy jsou velmi praktické a poskytnou vám všechny technické dovednosti, které potřebujete.

Dodatečné zdroje

Tento finanční průvodce nastínil kreativní způsob, jak zvýšit svůj životopis přidáním pověření pro psaní jednoho nebo více článků Seeking Alpha. Chcete-li se dál učit a rozvíjet svou kariéru, Finance doporučuje níže uvedené bezplatné finanční zdroje:

  • Pokračujte a průvodní dopisy Pokračujte Při odesílání průvodního dopisu a životopisu na místo v oblasti podnikových financí postupujte podle oborových pokynů a osvědčených postupů. Stáhněte si životopisy a šablony motivačních dopisů, které budou připraveny na vaši žádost o zaměstnání. Tyto životopisy jsou navrženy tak, aby vám poskytly nejlepší záběr při výběru na pohovor
  • Otázky k finančnímu rozhovoru Otázky k finančnímu rozhovoru Otázky a odpovědi k finančnímu rozhovoru. Tento seznam obsahuje nejčastější a nejčastější otázky a odpovědi na pohovory týkající se financí a zaměstnání. Existují dvě hlavní kategorie: behaviorální a technická
  • Co je finanční modelování Co je finanční modelování Finanční modelování se provádí v aplikaci Excel za účelem předpovědi finanční výkonnosti společnosti. Přehled toho, co je finanční modelování, jak a proč stavět model.
  • Průvodce finančním modelováním Průvodce finančním modelováním zdarma Tato příručka pro finanční modelování zahrnuje tipy a osvědčené postupy aplikace Excel týkající se předpokladů, ovladačů, prognóz, propojení těchto tří výroků, analýzy DCF a dalších

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found