Průvodce platem finančních analytiků - Kolik vydělávají finanční analytici

V tomto průvodci platem finančního analytika pojednáváme o několika pracovních pozicích finančních analytiků a jejich odpovídajících středních platech pro rok 2018. Finanční analytici jsou zodpovědní za zkoumání finančních údajů Tři finanční výkazy Tři finanční výkazy jsou výkaz zisku a ztráty, rozvaha a výkaz hotovosti teče. Tyto tři klíčové výroky jsou složitě a jejich nálezy se používají k tomu, aby pomohly podnikům při rozhodování, zejména pokud jde o investování Investice: Průvodce pro začátečníky Průvodce Financování pro začátečníky vás naučí základy investování a jak začít. Zjistěte více o různých strategiích a technikách obchodování a o různých finančních trzích, do kterých můžete investovat. Hledají také makroekonomické a mikroekonomické podmínky a vydávají vhodná doporučení.

Průvodce platem finančního analytika

Finanční analytici mohou například doporučit, jaké kroky je třeba podniknout při nákupu nebo prodeji akcií. Co je to akcie? Jednotlivec, který vlastní akcie ve společnosti, se nazývá akcionář a má nárok na část zbytkového majetku a výnosů společnosti (pokud by byla společnost někdy zrušena). Pojmy „akcie“, „akcie“ a „vlastní kapitál“ jsou používány zaměnitelně. na základě jejich výhledu a výkonu. Jelikož jejich práce zahrnuje hodnocení ekonomických podmínek, jsou aktuální z hlediska současného ekonomického stavu a vývoje v odvětví, ve kterém se nacházejí.

Průvodce platem finančních analytiků - Pracovní místa v USA

Finanční analytici mohou ve společnosti pracovat na juniorské i seniorské úrovni. Je to také pozice, která může vést k více kariérním příležitostem. Společnosti hledají finanční odborníky, jako jsou finanční analytici, na všech úrovních. Náborová aktivita je silná napříč průmyslovými odvětvími, včetně zdravotnictví, nemovitostí a technologií. Mnoho institucí v sektoru finančních služeb také hledá finanční analytiky. Dalšími pozicemi na vyžádání jsou účetní, kontrolor, kontrolor Comptroller, kontrolor je vrcholový manažer na úrovni vedení, který je odpovědný za dohled nad účetnictvím a finančním výkaznictvím obchodní, neziskové organizace nebo vládního subjektu. Kontrolor korporace dohlíží na důležité finanční zprávy pro publikaci, kontroluje je, interní auditor, mzdový manažer a hlavní účetní.

V odvětví finančních služeb nebo investic pracují finanční analytici pro firmy na straně kupce nebo investiční domy, které spravují své vlastní fondy, pro společnosti na straně prodeje, kde analytici hodnotí kvalitu cenných papírů v konkrétním odvětví, nebo pro investiční banky Seznam nejlepších investičních bank Seznam 100 nejlepších investičních bank na světě seřazeno podle abecedy. Nejlepší investiční banky na seznamu jsou Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML, JP Morgan, Blackstone, Rothschild, Scotiabank, RBC, UBS, Wells Fargo, Deutsche Bank, Citi, Macquarie, HSBC, ICBC, Credit Suisse, Bank of America Merril Lynch .

Průvodce platem finančních analytiků v USA pro rok 2018

Tabulka níže ukazuje průvodce platy pro kandidáty na finanční analytiky s průměrnými zkušenostmi a dovednostmi potřebnými pro danou práci. Údaje nezahrnují bonusy, pobídky a další formy kompenzace:

Pracovní pozice finančního analytikaZákladní mzda
Firemní účetnictví
Ředitel$127,000
Manažer$100,000
Senior$80,000
1 až 3 roky$65,000
Až 1 rok$50,000
Finanční služby
Finanční analytik$75,000

Dodatečné zdroje

Děkujeme, že jste si přečetli průvodce platem finančního analytika společnosti Finance. Finance nabízí analytika pro finanční modelování a oceňování (FMVA) ™ Certifikace FMVA®. Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a certifikační program Ferrari pro ty, kteří chtějí posunout svou kariéru na další úroveň. Chcete-li se neustále vzdělávat a rozvíjet svou kariéru, budou užitečné následující zdroje:

  • Pět nejlépe placených pracovních míst ve finančním průmyslu Pět nejlépe placených pracovních míst ve finančním průmyslu Doufáme, že vás tento průvodce po pěti nejlépe placených pracovních místech ve finančním odvětví potěšil. Finanční průmysl je snadno jedním z nejvíce konkurenceschopných, pokud jde o hledání zaměstnání. To platí dokonce i pro pozice na vstupní úrovni, protože budování úspěšné kariéry je téměř zcela neslýchané
  • Průvodci kompenzací Kompenzace Kompenzace a průvodce platy za pracovní místa v oblasti podnikových financí, investičního bankovnictví, výzkumu kapitálu, FP&A, účetnictví, komerčního bankovnictví, absolventů FMVA,
  • Zdroje pro finanční modelování Finanční modelování Zdroje a příručky pro finanční modelování zdarma, které vám pomohou naučit se nejdůležitější koncepty vlastním tempem. Tyto články vás naučí osvědčené postupy v oblasti finančního modelování se stovkami příkladů, šablon, průvodců, článků a dalších. Zjistěte, co je finanční modelování, jak sestavit model, dovednosti aplikace Excel, tipy a triky
  • Průvodci pohovorem Rozhovory Eso na váš další pohovor! Podívejte se na průvodce pohovorem Finance s nejčastějšími dotazy a nejlepšími odpověďmi na jakoukoli pracovní pozici v oblasti podnikových financí. Otázky a odpovědi k rozhovorům pro finance, účetnictví, investiční bankovnictví, kapitálový výzkum, komerční bankovnictví, FP&A a další! Bezplatní průvodci a procvičte si eso na pohovoru

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found