Office REITs - přehled, jak fungují, výhody

Office REIT jsou REIT, které staví, spravují a udržují kancelářské budovy a pronajímají kanceláře společnostem, které potřebují prostor pro ubytování svých zaměstnanců. I když existují společnosti, které vlastní budovy, odkud působí, většina společností se obrací na kancelářské REIT, které se specializují na pronájem kancelářských prostor v centrálních obchodních čtvrtích a předměstských oblastech.

Kancelář REITs

Kancelářské budovy se mohou pohybovat od mrakodrapů po kancelářské parky a REIT se zaměřuje na leasing konkrétním třídám nájemců, jako jsou nadnárodní korporace Multinational Corporation Nadnárodní korporace je společnost, která působí ve své domovské zemi i v dalších zemích po celém světě . Udržuje centrální kancelář, nevládní organizace, technologické firmy, banky, právnické firmy, fintech společnosti, biotechnologické firmy, vládní agentury atd. Office REITs obchoduje se svými akciemi na veřejných burzách a investoři mohou akcie REIT nakupovat.

Rychlé shrnutí

  • Office REIT jsou realitní společnosti, které vlastní a spravují kancelářské budovy, které pronajímají společnostem i jednotlivcům.
  • Zaměřují se na pronájem kancelářských prostor konkrétním typům klientů, jako jsou právnické firmy, banky, vládní agentury atd.
  • Office REITs se specializují na pronájem kancelářských prostor v centrálních obchodních čtvrtích a předměstských oblastech, kde je vysoká poptávka po kancelářských prostorech.

Porozumění Office REIT

Realitní investiční fond (REIT) je společnost, která vlastní a spravuje nemovitosti produkující příjmy a generuje stálý tok příjmů pro investory. Většina obchodů REIT se obchoduje na veřejných burzách New York Stock Exchange (NYSE) New York Stock Exchange (NYSE) je největší burzou cenných papírů na světě a hostí 82% S&P 500, stejně jako 70 největších společností na světě svět. Jedná se o veřejně obchodovanou společnost, která poskytuje platformu pro nákup a prodej a umožňuje investorům nakupovat akcie a stát se akcionáři společnosti.

Kancelářské REIT se zaměřují na získávání a budování kancelářských budov, které pronajímají nájemcům, a nájemci platí měsíční, čtvrtletní nebo roční nájemné. Splatné nájemné se počítá za čtvereční stopu kancelářských prostor. Příjem z pronájmu se používá k pokrytí nákladů na provoz podniku a čistý příjem se rozdělí jako dividendy akcionářům.

Investoři, kteří mají zájem investovat do kancelářských REIT, přispívají do REIT finančními prostředky a řídící tým vybírá portfolia, do kterých investuje, na základě cílů investorů a společnosti. Nové společnosti se musí skládat z nejméně 100 akcionářů, aby se kvalifikovaly jako REIT a získaly daňové výhody, které jsou REIT nabízeny.

Vlastnictví by rovněž nemělo být soustředěno v rukou několika investorů. Zákon vyžaduje, aby žádný z pěti jednotlivých akcionářů nemohl držet více než 50% akcií REIT. Při výběru oblastí, do kterých investovat, zvažují společnosti REIT portfolio nemovitostí, které jsou v souladu s jejich cíli, ať už budováním jejich vlastních nebo získáváním kancelářských budov generujících příjmy.

Výhody investování do kanceláří REIT

1. Daňové výhody

Ačkoli REIT jsou povinni projít mnoha zákonnými požadavky, mají určité daňové výhody, které jiné společnosti nemají. Za prvé, REIT nejsou povinni platit daně z příjmu právnických osob, pokud splňují určité požadavky. jako je výplata většiny čistých výnosů jako dividend akcionářům.

Společnosti, které nejsou REIT, jsou povinny nejprve platit daně z příjmů právnických osob a další daně, než mohou rozdělit výnosy jako dividendy akcionářům. Příjem REIT je zdaněn na úrovni akcionářů až po rozdělení dividend. Dividenda Dividenda je podíl na zisku a nerozděleném zisku, který společnost vyplácí svým akcionářům. Když společnost vytvoří zisk a akumuluje nerozdělený zisk, mohou být tyto příjmy buď reinvestovány do podnikání, nebo vyplaceny akcionářům jako dividenda. . Akcionáři jsou povinni přiznat a zaplatit veškeré daně splatné finančnímu úřadu.

2. Zaručené dividendy

REIT osvobození od daně znamená, že zbývá více peněz k rozdělení akcionářům, ve srovnání s tím, pokud byly výnosy zdaněny nejprve před výplatou dividend. REIT jsou povinni rozdělit 90% svých výnosů akcionářům. Zaručuje akcionářům, že dokud společnost vydělává peníze, budou i nadále dostávat výplaty dividend.

Kancelářské budovy mají tendenci vykazovat relativně nízký obrat, protože většina společností si pronajímá kancelářské prostory, které očekávají v dlouhodobém horizontu. Zajišťuje pokračující podnikání pro REIT zaměřené na kancelářské budovy.

Investiční metriky

Při hodnocení kancelářských REIT, do kterých mají investovat, by investoři měli vzít v úvahu následující metriky:

1. Míra obsazenosti

Míra obsazenosti kancelářské budovy je důležitou metrikou, kterou investoři používají k získání informací o očekávaných peněžních tocích z kancelářských budov. Míra obsazenosti je procento plochy čtvereční k dispozici v portfoliu kancelářských budov ve vlastnictví kanceláře REIT.

Kancelářské budovy s nízkou mírou obsazenosti často generují nízkou návratnost, protože společnost musí splňovat náklady na údržbu a platit daně z nemovitosti. Budovy s nízkou obsazeností jsou ceněny méně ve srovnání s budovami s vysokou obsazeností. Investoři se více zajímají o kancelářské REIT s vyšší mírou obsazenosti, protože se to promítá do vyšších příjmů pro ně.

2. Fondy z provozu

Při hodnocení ziskovosti většiny společností se analytici zaměřují na čistý příjem a zisk na akcii. Zisk na akcii (EPS) Zisk na akcii (EPS) je klíčovou metrikou používanou k určení podílu společného akcionáře na zisku společnosti. EPS měří zisk každé společné akcie uvolněný společností. Metriky však nemusí být vhodné pro kancelářské REIT, protože nevykazují přesné výnosy generované investičními trusty.

Čistý příjem například zahrnuje náklady na odpisy, které nepředstavují hotovostní poplatek, a tedy ani podstatné náklady. Lepší metrika pro hodnocení realitních společností je Finanční prostředky z operací (FFO). FFO začíná čistým příjmem, poté přidává zpět náklady na odpisy a znehodnocení a poté provádí úpravy k odstranění jednorázových dopadů, jako je zisk / ztráta z prodeje nemovitostí a další úpravy. Čistá hodnota FFO ukazuje příjmy z probíhajících operací REIT.

3. Dividendový výnos

Investoři REIT používají minulé dividendové výnosy kancelářské REIT k určení jejího potenciálu generovat příjem. Investoři mohou porovnat dividendové výnosy několika kancelářských REIT, aby určili jejich potenciál generování příjmu, a rozhodnout se, do jaké REIT bude investovat. Dividendový výnos je získán tak, že se vezmou výplaty ročních dividend a vydělí se cenou akcií společnosti.

Dodatečné zdroje

Finance nabízí Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ Certifikace CBCA ™ Certifikace Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ je celosvětovým standardem pro úvěrové analytiky, který zahrnuje finance, účetnictví, kreditní analýzu, analýzu peněžních toků, modelování smluv, půjčky splátky a další. certifikační program pro ty, kteří chtějí posunout svou kariéru na vyšší úroveň. Chcete-li se dál učit a rozvíjet svou znalostní základnu, prozkoumejte prosím další relevantní zdroje níže:

  • Předplacený leasing Předplacený leasing Předplacený leasing se používá ke strukturování hmotného majetku takovým způsobem, že nájemce má možnost po skončení leasingu toto aktivum koupit. Struktura obvykle zahrnuje splátky leasingu za dlouhodobé užívání aktiv.
  • Soukromé REIT vs veřejně obchodované REIT Soukromé REIT vs veřejně obchodované REIT Soukromé REIT vs veřejně obchodované REIT. Investiční fondy do nemovitostí (REIT) lze rozdělit na soukromé nebo veřejné, obchodované nebo neobchodované. REIT konkrétně investují do realitního sektoru a pronajímají a shromažďují výnosy z pronájmu investovaných nemovitostí
  • Model rozvoje nemovitostí Model rozvoje nemovitostí Model rozvoje nemovitostí se obvykle skládá ze dvou částí: Souhrn obchodů a Model peněžních toků. Ve shrnutí dohody všechny důležité předpoklady
  • Obytné nemovitosti REIT Obytné nemovitosti REIT Obytné nemovitosti REIT jsou REIT, které vlastní a spravují bytové jednotky k pronájmu nájemcům. Rezidenční REIT lze rozdělit do struktur pro jednu nebo více rodin, které jsou k dispozici pro zaměstnání pro nepodnikatelské účely. Mohou zahrnovat byty, prázdninové domy, ubytování studentů

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found