Průvodce platem zajišťovacího fondu - přehled platů zajišťovacího fondu

Tento průvodce platem zajišťovacích fondů pokrývá několik pracovních míst v sektoru zajišťovacích fondů a jejich odpovídající střední platy pro rok 2018. Firma zajišťovacích fondů se podílí na správě investičních fondů Fond fondů (FOF) Fond fondů (FOF) je investiční nástroj, kde fond investuje do portfolia složeného spíše z akcií jiných fondů. které jsou vytvořeny pro akreditované jednotlivce a institucionální investory, aby maximalizovali výnosy a současně eliminovali rizika bez ohledu na to, jaký je stav trhu.

Téma Průvodce zajišťováním platových fondů

Zajišťovací fond je soukromé investiční partnerství mezi investory a správcem fondu. Na rozdíl od podílových fondů Podílové fondy Podílový fond je skupina peněz shromážděných od mnoha investorů za účelem investování do akcií, dluhopisů nebo jiných cenných papírů. Podílové fondy jsou vlastněny skupinou investorů a spravovány profesionály. Zjistěte více o různých typech fondů, o tom, jak fungují, o výhodách a kompromisech investování do nich, které jsou silně regulovány Komisí pro cenné papíry (SEC), zajišťovací fondy jsou provozovány s malou až žádnou regulací.

Průvodce platovými listy hedgeových fondů - pracovní místa v USA

Mnoho lidí se snaží být součástí rychle se rozvíjejícího a vzrušujícího sektoru zajišťovacích fondů. Kandidáti se stážemi nebo zkušenostmi s řízením rizik, zprostředkováním cenných papírů nebo správou zajišťovacích fondů mají přístup ke kariérním příležitostem v tomto sektoru. Společnosti zabývající se správou aktiv a zajišťovací fondy, půjčovací společnosti a komerční banky Nejlepší banky v USA Podle americké Federální pojišťovací společnosti pro pojištění vkladů existovalo v USA k únoru 2014 6 799 komerčních bank pojištěných FDIC. Federální rezervní banka, která vznikla po přijetí zákona o federálních rezervách v roce 1913, hledá profesionály, kteří jsou také odborníky na úvěrovou analýzu. podmínkami jakékoli finanční smlouvy, zejména analytikou dat a rizikem a dodržováním předpisů. Firmy mohou upřednostňovat kandidáty s příslušnou kvalifikací, jako je Certified Hedge Fund Professional úrovně 1.

Pracovní pozice zajišťovacích fondů se liší, protože firmy používají různé strategie a nástroje. Mezi takové pracovní pozice patří analytik hedgeových fondů, účetní hedgeových fondů, analytik rizik - hedgeový fond, spolupracovník a ředitel.

Průvodce platovými tarify hedgeových fondů v USA pro rok 2018

Platy v sektoru zajišťovacích fondů se liší v závislosti na letech zkušeností a pozici. Tabulka níže ukazuje průvodce platem hedgeového fondu pro kandidáty s průměrnými zkušenostmi a dovednostmi potřebnými pro danou práci. Údaje nezahrnují bonusy, pobídky a další formy dodatečné kompenzace. Rozsah od analytika hedgeových fondů až po viceprezidenta může být docela velký.

Pracovní poziceZákladní mzda
Účetní hedgeového fondu (1 až 3 roky)$48,000
Účetní zajišťovacího fondu (3 až 5 let)$62,250
Účetní zajišťovacího fondu - manažer$75,000
Stážista / letní analytik$76,000
Analytik$101,000
Přidružený rok 1$110,000
Inženýr / kvant$134,000
Přidružený rok 2$136,000
Ředitel$149,000
Víceprezident$216,000

Dodatečné zdroje

Děkujeme, že jste si přečetli průvodce platy hedgeových fondů Finance. Chcete-li se dozvědět více o zajišťovacích fondech, investičních fondech a obchodních praktikách, důrazně doporučujeme tyto další bezplatné zdroje:

  • 2 a 20 (Poplatky za zajišťovací fond) 2 a 20 (Poplatky za zajišťovací fond) 2 a 20 je kompenzační struktura zajišťovacího fondu, která se skládá z poplatku za správu a poplatku za výkon. 2% představuje poplatek za správu, který se vztahuje na celková spravovaná aktiva. 20% výkonnostní poplatek je účtován ze zisků, které generuje zajišťovací fond
  • Strategie zajišťovacích fondů Strategie zajišťovacích fondů Zajišťovací fond je investiční fond vytvořený akreditovanými jednotlivci a institucionálními investory za účelem maximalizace výnosů a snížení nebo vyloučení rizika bez ohledu na stoupání nebo pokles trhu. Strategie zajišťovacích fondů se používají prostřednictvím soukromých investičních partnerství mezi správcem fondu a investory
  • Private Equity vs Hedge Fund Private Equity vs Hedge Fund Porovnejte private equity vs hedge fond z hlediska investorů, rizika, likvidity, časového horizontu, struktury kompenzací, kariéry a dalších výhod a nevýhod každého z nich
  • Prodej a obchodování Prodej a obchodování Prodej a obchodování (S&T) je skupina v investiční bance, která se skládá z prodejců, kteří nazývají institucionální investory s nápady a příležitostmi, a obchodníků, kteří provádějí pokyny a radí klientům při vstupu a ukončení finančních pozic. Prodej a obchodování je mízou, která dělá nebo rozbíjí společnost s cennými papíry

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found