Průvodce platem za prodej a obchodování - přehled odškodnění

V tomto průvodci platy o prodeji a obchodování pojednáváme o pracovních místech v sektoru prodeje a obchodování a jejich odpovídajících průměrných platech pro rok 2018. Prodej a obchodování patří mezi primární funkce investiční banky Seznam nejlepších investičních bank Seznam 100 nejlepších investičních bank v svět seřazený podle abecedy. Nejlepší investiční banky na seznamu jsou Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML, JP Morgan, Blackstone, Rothschild, Scotiabank, RBC, UBS, Wells Fargo, Deutsche Bank, Citi, Macquarie, HSBC, ICBC, Credit Suisse, Bank of America Merril Lynch . Pokrývá činnosti spojené s nákupem a prodejem cenných papírů Obchodovatelné cenné papíry Obchodovatelné cenné papíry jsou neomezené krátkodobé finanční nástroje, které jsou vydávány buď pro majetkové cenné papíry, nebo pro dluhové cenné papíry veřejně kótované společnosti. Vydávající společnost vytváří tyto nástroje za výslovným účelem získávání finančních prostředků pro další financování obchodních aktivit a expanzi. nebo jiné finanční nástroje jménem banky a jejích klientů.

Téma prodeje a obchodování s platy

Obchodníci prodeje jsou odpovědní za rozhovory s klienty o trendech na trhu a také o změnách jednotlivých akcií. Co je to akcie? Jednotlivec, který vlastní akcie ve společnosti, se nazývá akcionář a má nárok na část zbytkového majetku a výnosů společnosti (pokud by byla společnost někdy zrušena). Pojmy „akcie“, „akcie“ a „vlastní kapitál“ jsou používány zaměnitelně. . Rovněž mají na starosti diskusi o objemech obchodování a o tom, jak a kdy obchodovat, aby bylo dosaženo nejlepších výnosů.

Jak název napovídá, prodej a obchodování zahrnují dvě hlavní funkce: prodej a obchodování. Pokud jde o prodej, obchodník s prodejem posune myšlenky firmy na institucionální investory a investory s vysokým čistým jměním a přijímá objednávky. Na druhou stranu, obchodování může být buď agenturní obchodování - obchodování pro klienta - nebo prop obchodování Proprietární obchodování Proprietární obchodování (Prop Trading) nastává, když banka nebo firma obchoduje s akciemi, deriváty, dluhopisy, komoditami nebo jinými finančními nástroji na svůj vlastní účet , používající své vlastní peníze místo toho, aby používaly peníze svých klientů. To umožňuje firmě vydělávat plné zisky z obchodu, nikoli pouze z provize, kterou dostává, což se týká obchodování s kapitálem firmy.

Průvodce platem za prodej a obchodování - Pracovní místa v USA

Po celá léta se prodej a obchodování považovaly za zmenšující se odvětví, protože regulační orgány stanovily limity úrovně rizikových přepážek, které zvládne. Výsledkem bylo méně slotů dostupných pro aspirující prodejní a obchodní analytiky nebo prodejní obchodníky. V dnešní době se získání zaměstnání v tomto odvětví stalo konkurenceschopnějším. Kompenzace v oblasti prodeje a obchodování lze srovnávat s platy v investičním bankovnictví, ačkoli ti, kdo dosahují nejlepších výsledků, si mohou užít vyšší platy než jejich protějšky v investičním bankovnictví.

Průvodce platem za prodej a obchodování v USA pro rok 2018

Platy v prodejním a obchodním sektoru se liší v závislosti na typu práce, hodinách a letech praxe. Například obchodník s pevným příjmem dostává průměrný roční plat ve výši $85,000. Na druhé straně roční průměrný plat analytika prodeje a obchodování dosahuje $73,700. Tyto údaje nezahrnují bonusy, pobídky a další formy dodatečné kompenzace.

Dodatečné zdroje

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce prodejem a obchodováním s platy. Abychom se dál učili a rozvíjeli své dovednosti v oblasti prodeje a obchodování, velmi doporučujeme následující zdroje:

  • Klíčoví hráči na kapitálových trzích Klíčoví hráči na kapitálových trzích V tomto článku uvádíme obecný přehled klíčových hráčů a jejich příslušných rolí na kapitálových trzích. Kapitálové trhy se skládají ze dvou typů trhů: primárního a sekundárního. Tato příručka poskytne přehled všech hlavních společností a povolání na kapitálových trzích.
  • Objektivní vs. subjektivní obchodování Objektivní vs. subjektivní obchodování Objektivní vs. subjektivní obchodování: Většina obchodníků se řídí v podstatě objektivním nebo subjektivním stylem obchodování. Objektivní obchodníci se při rozhodování o obchodování řídí určitými pravidly. Raději mají rozhodnutí o nákupu a prodeji v zásadě předem naplánovaná. Subjektivní obchodníci se naproti tomu distancují od používání přísných pravidel
  • Vítězné myšlení obchodníka Vítězné myšlení obchodníka Být mistrem obchodníka není jen o formulování lepších strategií a analýz, ale také o rozvoji vítězného myšlení.
  • Obchodní mechanismy Obchodní mechanismy Obchodní mechanismy odkazují na různé metody obchodování aktiv. Dva hlavní typy obchodních mechanismů jsou obchodní mechanismy založené na nabídkách a objednávkách

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found