Brookside Equity Partners - přehled, nabídky, management

Brookside Equity Partners je soukromý kapitál Soukromé kapitálové fondy Soukromé kapitálové fondy jsou fondy kapitálu, které mají být investovány do společností, které představují příležitost pro vysokou návratnost. Přicházejí s pevnou firmou, která provádí přímé investice do společností se středním trhem. Specializuje se na odkupy, rekapitalizaci Rekapitalizace Rekapitalizace je typ podnikové restrukturalizace, jejímž cílem je změnit kapitálovou strukturu společnosti. Společnosti provádějí rekapitalizaci, aby byla jejich kapitálová struktura stabilnější nebo optimální. , doplňkové akvizice, strategické akvizice a investice fondů fondů Fond fondů (FOF) Fond fondů (FOF) je investiční nástroj, kde fond investuje spíše do portfolia složeného z akcií jiných fondů. v malých, středních a vyspělých společnostech hledajících dlouhodobý kapitál.

Brookside Equity Partners

Brookside investuje hlavně do severoamerických společností, přestože hledá investice také v Asii a Evropě. Firma neomezuje své investice na konkrétní průmyslová odvětví, ale dává přednost účasti ve výrobě, obchodních službách, finančních službách, spotřebitelských podnicích, plastech, speciální výrobě a speciálních chemikáliích.

Investiční kritéria Brookside Equity Partners

Aby společnost Brookside Equity Partners zvážila investici do společnosti, musí investice splňovat následující kritéria:

  • Hrubá marže přes 25%
  • Marže EBITDA Marže EBITDA Marže EBITDA marže = EBITDA / výnosy. Jedná se o poměr ziskovosti, který měří zisky, které společnost vytváří před zdaněním, úroky, odpisy a amortizací. Tato příručka obsahuje příklady a šablonu ke stažení přes 10%
  • Minimálně 15 milionů USD v příjmech za předchozí dva roky
  • Nejméně 5 milionů USD na EBITDA EBITDA EBITDA nebo zisk před úroky, zdaněním a odpisy je zisk společnosti před provedením některého z těchto čistých odpočtů. EBITDA se zaměřuje na provozní rozhodnutí podniku, protože zkoumá ziskovost podniku ze základních operací před dopadem kapitálové struktury. Vzorec, příklady za předchozí dva roky
  • Silný řídící tým
  • Trvalý růst výnosů a výnosů v předchozích letech
  • Pozitivní vyhlídky do budoucna na růst
  • Vysoká míra návratnosti kapitálu

Služby poskytované společností Brookside Equity Partners

Hlavním cílem společnosti Brookside Equity Partners je partnerství s manažerskými týmy a spoluinvestory za účelem vytvoření dlouhodobé hodnoty. Firma poskytuje následující služby:

Společná investice

Brookside se podílí na společných investicích, kde spolupracuje s dalšími podobně smýšlejícími investory a investuje do stejných portfolií. Firma preferuje partnerství s investory, kteří přinášejí odborné znalosti a vztahy v oboru s přidanou hodnotou. Díky partnerství s dalšími investory je schopen investovat do celé řady průmyslových odvětví, typů obchodů a zvláštních situací.

Akvizice doplňků

Společnost Brookside a její spoluinvestoři často hledají doplňkové akvizice, které by přidali do jejich portfolia společností. Akvizice doplňků umožňují společnostem poskytovat doplňkové služby, nové technologie nebo rozšiřování, které lze snadno integrovat do stávající infrastruktury společnosti.

Dodatková akvizice zahrnuje akvizici menších společností s menší finanční infrastrukturou. Nabyvatelé zaplatí za získání infrastruktury násobky ocenění nižší úrovně. Někdy mohou společnosti získat další konkurenty nižší až střední velikosti, aby zvýšili nabídku svých produktů, zákaznickou základnu a podíl na trhu nebo aby expandovali na nové geografické trhy. Na tyto typy investic se nemusí vztahovat obvyklá investiční kritéria společnosti Brookside.

Společnost zabývající se soukromým kapitálem hledá doplňkové akvizice v následujících průmyslových odvětvích:

Nábytek: Brookside bere v úvahu návrháře nábytku, výrobce, dovozce a distributory, u nichž si majitelé přejí odejít do důchodu nebo převzít pasivní role ve vedení. Firma dává přednost společnostem v rozmezí 5 až 40 milionů dolarů, i když to není povinné.

Jídlo: Brookside bere v úvahu výrobce potravinářských aromat a meziproduktů do potravin, které se zaměřují na suché a tekuté aromatické látky pro potraviny nebo nápoje. Aby mohly společnosti v tomto odvětví uvažovat o doplňkových akvizicích, musí vykázat tržby minimálně 3 miliony USD.

Finanční a pojišťovací produkty: Brookside bere v úvahu administrátory, pojistitele a původce finančních a pojišťovacích produktů, které uspokojují majitele automobilů, zejména smlouvy o servisu vozidel a další produkty.

Investice do přímé kontroly

Brookside investuje svůj kapitál do společností s vysokým růstem, které jí dávají majoritní i menšinové pozice. Majoritní pozice dávají společnosti zásadní kontrolu nad záležitostmi společnosti, zatímco menšinová pozice dává společnosti menší kontrolu, ale přesto ji umožňuje přispívat k přijímání kritických rozhodnutí.

Jako přímý investor spolupracují ředitelé firmy s vedením na vytváření strategických iniciativ, jako jsou nové akvizice, zavádění nových produktů a expanze trhu, aby vytvořily dlouhodobou hodnotu.

Investice fondu

Brookside selektivně investuje do fondů, které prokazují svou schopnost generovat atraktivní výnosy očištěné o riziko. Upřednostňuje fondy, které již existovaly po dlouhou dobu, ale občas uvažuje také o fondech poprvé. Brookside zvažuje následující typy fondů: pákový odkup Pákový odkup (LBO) Pákový odkup (LBO) je transakce, při níž je podnik získán pomocí dluhu jako hlavního zdroje protiplnění. K transakci LBO obvykle dochází, když si společnost soukromého kapitálu (PE) půjčí co nejvíce od různých poskytovatelů úvěrů (až 70-80% kupní ceny), aby dosáhla vnitřní návratnosti IRR> 20%, mezaninové fondy, růstový kapitál a fondy zvláštních příležitostí.

Zprostředkovatelé a zdroje obchodů

Brookside udržuje vztahy s dalšími zprostředkovateli, jako jsou investiční bankéři a obchodní makléři v Severní Americe. Společnost někdy spolupracuje se zprostředkovateli, kteří mají připravené klienty, kteří hledají služby na straně nákupu a prodeje nabízené společností Brookside, a vyjednávají poplatky na základě dohody.

Tým vedení společnosti Brookside Equity Partners

Níže jsou uvedeni klíčoví manažeři společnosti Brookside Equity Partners:

Donald L. Hawks III

Donald Hawks je spoluzakladatelem společnosti Brookside Equity Partners a slouží jako výkonný ředitel a prezident společnosti. Jeho hlavní rolí je dohled nad investičními aktivitami firmy. Působí také jako ředitel několika soukromých společností, jako jsou Ampex Corporation, Dimex LLC, Seal Industries, Inc., Mainstream Communications LLC, MainStreet Media Group, LLC a Super Color Digital, LLC.

Hawks je také členem investičního výboru Rockefeller Family Fund. Před založením společnosti Brookside Equity Partners působil jako strategický konzultant ve společnosti Monitor Group, kde poskytoval klientům poradenství v různých strategických oblastech, jako jsou fúze a akvizice, mezinárodní expanze, outsourcing a vývoj marketingových strategií. Absolvent absoloventky z Georgetown University je také držitelem titulu MBA na Wharton School.

Raymond F. Weldon

Raymond Weldon je spoluzakladatel a výkonný ředitel společnosti Brookside Equity Partners. Svou kariéru zahájil ve skupině Brookside, předchůdci společnosti Brookside Equity Partners, jako daňový a transakční poradce v PricewaterhouseCoopers. V subjektech skupiny Brookside investoval do soukromého kapitálu, společných investic, nemovitostí a veřejných trhů.

Weldon také dříve poskytoval poradenství klientům na středním trhu, obchodním bankéřům a veřejně obchodovaným společnostem v oblasti fúzí a akvizic a restrukturalizace dluhů, jakož i v oblasti domácích a mezinárodních daňových záležitostí. Působí také jako ředitel několika společností, včetně Ampex Corporation, Seal Industries, Inc. a Cardiff Holdings Corporation. Weldon, absolvent univerzity LaSalle, je také držitelem titulu Master’s in Taxation z Villanova University.

Richard T. Dell’Aquilla

Richard Dell’Aquilla působí jako výkonný ředitel společnosti Brookside Equity Partners. Podílí se na všech investičních činnostech prováděných společností. Působí také jako ředitel několika soukromých společností, včetně USA Discounts Ltd, Superior Auto a Newhall Laboratories. Před nástupem do společnosti Brookside působil Dell’Aquilla jako výkonný ředitel ve společnosti Parallel Investment Partners, kde se podílel na získávání, strukturování a také na řízení a ukončení několika investic do soukromého kapitálu.

Mezi další předchozí pracovní zkušenosti společnosti Dell’Aquilla patří působit jako ředitel společnosti Southfield Capital Advisors, analytik výzkumu ve společnosti Sasco Capital a finanční analytik ve společnosti Bear Sterns. Je B.A. Vystudoval ekonomii na Hamilton College a také postgraduální studium na Oxfordské univerzitě.

Dodatečné zdroje

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce Brookside Equity Partners. Finance je globálním poskytovatelem certifikace FMVA (Financial Modeling & Valuation Analyst) FMVA®. Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a Ferrari. Chcete-li pokračovat ve svém vývoji jako prvotřídní finanční analytik, budou vám užitečné následující zdroje:

  • Butikové investiční banky Butikové investiční banky Butikové investiční banky jsou menší firmy, které obvykle nenabízejí investiční bankovnictví s úplnými službami, ale nabízejí alespoň jednu finanční službu investičního bankovnictví. Butikové banky mají často pouze místní nebo regionální zastoupení, i když některé fungují globálně. Seznam butikových investičních bank
  • Akciový výzkum vs investiční bankovnictví Akciový výzkum vs investiční bankovnictví Akciový výzkum vs investiční bankovnictví. Při pohledu na kariéru na kapitálových trzích je důležité si uvědomit, zda jste vhodnější pro investiční bankovnictví nebo pro kapitálový výzkum. Oba nabízejí vynikající pracovní zkušenosti a skvělý plat. Volba jednoho nad druhým skutečně přijde na osobnost více než cokoli jiného.
  • Klíčoví hráči na kapitálových trzích Klíčoví hráči na kapitálových trzích V tomto článku uvádíme obecný přehled klíčových hráčů a jejich příslušných rolí na kapitálových trzích. Kapitálové trhy se skládají ze dvou typů trhů: primárního a sekundárního. Tato příručka poskytne přehled všech hlavních společností a povolání na kapitálových trzích.
  • Top 10 soukromých kapitálových společností Top 10 soukromých kapitálových společností Kdo je 10 nejlepších soukromých kapitálových společností na světě? Náš seznam deseti největších PE společností, seřazený podle celkového získaného kapitálu. Společné strategie v rámci P.E. zahrnují pákový odkup (LBO), rizikový kapitál, růstový kapitál, nouzové investice a mezaninový kapitál.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found