L Bond - Přehled, Průvodce dluhopisy bez životního pojištění (L Bonds)

Pojem L Bond označuje nehodnocený dluhopis životního pojištění, který financuje nákup a platby pojistného u smluv o životním pojištění zakoupených na sekundárním trhu Sekundární trh Sekundární trh je místo, kde investoři nakupují a prodávají cenné papíry od jiných investorů. Příklady: New York Stock Exchange (NYSE), London Stock Exchange (LSE). . Dluhopis nabízí vyšší výnos než jiné veřejně obchodované nabídky Veřejné cenné papíry Veřejné cenné papíry nebo obchodovatelné cenné papíry jsou investice, které jsou otevřeně nebo snadno obchodovatelné na trhu. Cenné papíry jsou buď kapitálové, nebo dluhové. kompenzovat riziko, že nebude možné vyplatit pojistné plnění. Lidé kupují životní pojištění od poskytovatelů pojištění s cílem chránit své oprávněné osoby po jejich smrti. Ochrana může mít podobu peněžní náhrady k překlenutí mezery, kterou pojistník zanechal.

L Bond diagram

Pojistník se může rozhodnout prodat pojistku na sekundárním trhu, pokud není schopen nadále platit pojistné, již nepotřebuje pojistnou ochranu nebo potřebuje urgentní peněžní tok. Osoba, která zakoupí pojistku, se nyní stává příjemcem. Podmíněný příjemce Podmíněným příjemcem je alternativní příjemce určený držitelem účtu, který je nastaven na příjem výnosů nebo výhod z finanční částky. Když zemře původní pojistník, obdrží kupující od pojistitele náhradu.

Po nákupu je nyní kupující odpovědný za provádění plateb pojistného přepravci. Kupující kupuje životní pojištění za částku vyšší, než je hodnota odbytného, ​​ale za nižší než očekávané výhody. Kupující profituje z transakce sladěním očekávaných výnosů / výhod s délkou života původního pojistníka.

Jak funguje L Bond

Společnost GWG Holdings se sídlem v Minnesotě, mateřská společnost GWG Life, kupuje od pojistníků smlouvy o vypořádání životů za ceny, které převyšují hodnotu odkupu. Společnost tyto nákupy financuje prodejem dluhopisů s vysokým výnosem kupujícím, kteří chtějí investovat do nástrojů s vyšším výnosem. GWG Holdings prodává dluhopisy bez hodnocení, které proto přicházejí s vyšším rizikem. Podle podnikového přehledu jsou dluhopisy L považovány za spekulativní a jsou vystaveny vyšší míře rizika.

Splatnost dluhopisů L.

L dluhopisy přicházejí se splatností od dvou do sedmi let. GWG dříve nabízela dluhopisy se splatností 6 měsíců a 1 rok, ale společnost tuto praxi zastavila v září 2016. Dluhopisy jsou nelikvidní, takže investoři musí s přístupem ke svým investicím počkat do splatnosti.

Preferenční akcie

GWG Holdings také vydává preferované akcie Náklady na preferované akcie Cena preferovaných akcií pro společnost je ve skutečnosti cena, kterou platí na oplátku za příjem, který získá z emise a prodeje akcií. Vypočítávají náklady na preferované akcie vydělením roční preferované dividendy tržní cenou za akcii. které platí dividendu ve výši 7% a přicházejí s možností převodu. Emitent je může odvolat před datem splatnosti a jejich výnosy korelují se smlouvou o životním pojištění zakoupenou od původních pojistníků. V situaci, kdy poskytovatel pojištění zkrachuje, společnost nemusí být schopna včas vyplácet dividendy. To ovlivní ceny jeho nabídek.

Atraktivita dluhopisů L.

Přestože tyto dluhopisy přicházejí s vysokou mírou rizika, jsou atraktivní pro investory kvůli jejich vysokým výnosům. Na rozdíl od jiných alternativních investic, které vysoce korelují s určitými segmenty trhu, také nesouvisejí s trhy s akciemi nebo s pevným výnosem.

Charakteristika dluhopisů L.

  • Investoři mohou dluhopisy zakoupit od GWG Holdings nebo od účastníka Depozitní důvěryhodné společnosti.
  • Dluhopisy se prodávají v hodnotách 1 000 USD. Minimální částka, kterou si může investor koupit, je 25 000 $.
  • Jsou to nelikvidní investice a držitelé je nemohou prodat na sekundárním trhu. Aby mohli splácet jistinu, musí počkat, až dluhopisy dospějí. Je vysoce nepravděpodobné, že by tyto dluhopisy bylo možné zakoupit na sekundárním trhu.
  • Úroková sazba dluhopisu zůstává pevná po celou dobu platnosti dluhopisu, i když se tržní úrokové sazby mění.
  • Dluhopisy jsou splatné. Emitent má právo odvolat dluhopis kdykoli před datem splatnosti bez sankce. K tomu může dojít, když tržní úrokové sazby klesnou pod úrokovou sazbu nabízenou dluhopisy.
  • Držitelé nemohou splácet dluhopis před datem splatnosti nebo smrtí nebo invaliditou původního pojistníka. Pokud však GWG souhlasí s odkupem dluhopisu z jakéhokoli jiného důvodu, bude držiteli dluhopisu účtována pokuta ve výši 6%.
  • Po splatnosti se dluhopis automaticky obnovuje, pokud se držitel dluhopisu nerozhodne dluhopis splatit.
  • Dluhopisy nekorelují s trhy s akciemi nebo s pevným výnosem a jejich hodnota není ovlivněna volatilitou finančních trhů.

GWG Life (dluhopisy bez životního pojištění)

Jak funguje společnost GWG Holdings

GWG Holdings je předním emitentem dluhopisů s vysokým výnosem. Společnost nakupuje smlouvy o vypořádání životního pojištění od seniorů, aby si vydělala peníze. Například společnost může zakoupit 5letou životní pojistku ve výši 5 milionů USD, která platí 1 000 000 USD ročně za 1 milion USD. Když pojistná smlouva dozraje nebo prodávající zemře, poskytovatel pojištění vyplatí společnosti GWG Holdings 5 ​​milionů USD na vypořádání životního pojištění. Prostředky získané z pojistky jsou použity na nákup dalších aktiv životního pojištění.

První emise dluhopisů GWG L byla v srpnu 2012 s nabídkou 250 milionů dolarů. Emise byla plně upsána do prosince 2014. Společnost vydala druhou nabídku v hodnotě 1 miliardy USD v lednu 2015 se splatností 2 až 7 let. Celkově společnost prodala dluhopisy v hodnotě více než 400 milionů USD prostřednictvím svého nezávislého kanálu broker-dealer s více než 5 000 poradci. Společnost rovněž uzavřela ujednání, kdy jsou dluhopisy k dispozici prostřednictvím depozitní svěřenecké společnosti. V roce 2016 GWG oznámila, že má v držení více než 500 pojistných smluv s celkovými pojistnými aktivy v hodnotě 1,15 miliardy USD.

souhrn

L Bond je investiční nástroj, který nabízí vysoké výnosy, aby kompenzoval investory za riziko, že nemusí být zaplaceno pojistné nebo dávky. Používá se k financování nákupu a placení pojistného u pojistných smluv zakoupených na sekundárním trhu.

Další zdroje

Finance je globálním poskytovatelem certifikace FMVA (Financial Modeling & Valuation Analyst) FMVA®. Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a certifikační program Ferrari pro finanční profesionály. Chcete-li se dozvědět více a rozšířit svou kariéru, prozkoumejte další relevantní zdroje níže:

  • Kupónová sazba Kupónová sazba Kupónová sazba je částka ročního úrokového výnosu vyplaceného držiteli dluhopisu na základě nominální hodnoty dluhopisu.
  • Diskontní dluhopis Diskontní dluhopis Diskontní dluhopis je dluhopis, který je vydán za nižší cenu, než je jeho nominální hodnota, nebo dluhopis, který se obchoduje na sekundárním trhu za cenu, která je pod nominální hodnotou. Je to obdoba dluhopisu s nulovým kupónem, pouze ten druhý neplatí úroky. Dluhopis se považuje za obchod se slevou
  • Příručky k obchodování a investování cenných papírů s pevným výnosem a investování Finance jsou navrženy jako zdroje pro samostudium, aby se naučily obchodovat svým vlastním tempem. Projděte si stovky článků o obchodování, investování a důležitých tématech, které finanční analytici mají vědět. Zjistěte více o třídách aktiv, cenách dluhopisů, riziku a výnosu, akciích a akciových trzích, ETF, hybnosti, technickém
  • Sociální zabezpečení Sociální zabezpečení Sociální zabezpečení je americký federální vládní program, který poskytuje sociální pojištění a dávky lidem s nedostatečným nebo žádným příjmem. První sociální

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found