Millennials - definice, charakteristiky a pracovní vlastnosti

Pojem „tisíciletí“, nazývaný také Gen Y nebo Generace Y, označuje jednotlivce, kteří se narodili mezi 80. a počátkem 2000. Sledují generaci X a jsou z velké části dětmi lidí, kteří jsou součástí baby boomu. Demografické demografické údaje Demografické údaje se vztahují k sociálně-ekonomickým charakteristikám populace, které podniky používají k identifikaci preferencí produktů a nákupního chování zákazníků. Díky vlastnostem cílového trhu si společnosti mohou vytvořit profil své zákaznické základny. kohorty, takže tisíciletí se také označují jako echo boomery.

Tisíciletí

Mileniálové jsou považováni za nejvíce propojenou generaci. Vyrostli v době internetu, kdy lidé komunikují prostřednictvím e-mailů Děkujeme vám po rozhovoru E-mail I když to není „povinné“, důrazně se doporučuje poslat vám po rozhovoru e-mail, abyste posílili svůj zájem o příležitost, zdůraznili své silné stránky a pokračovali na cokoli z rozhovoru. Doporučujeme poslat e-mail do několika hodin od pohovoru, protože najímání manažerů často rozhoduje velmi rychle a sociální média. Jsou zvyklí dělat mnoho každodenních činností pouhými několika kliknutími na svých laptopech Finanční modeling Notebook nebo chytré telefony. Jsou počítačově zdatní a jsou neustále informováni o nejnovějších gadgetech a technologiích.

Tisíciletí na pracovišti

Zdá se, že každá generace vykazuje na pracovišti odlišné vlastnosti. Níže je uvedeno několik pracovních vlastností KPI pracovní síly Jak můžeme sledovat pracovní sílu? Vlády a ekonomové obvykle odkazují na tři hlavní klíčové ukazatele výkonu (KPI), aby posoudili sílu pracovní síly a tendence národa, které lidé ze starších generací vidí v profesionálech definovaných jako mileniálové:

1. Mileniálové jsou v práci proaktivní a sebevědomí.

Očekávají, že budou pracovat na různých úkolech a splní je včas. Hledají také zpětnou vazbu o svém výkonu.

2. Pracují dobře s ostatními.

Vzhledem k tomu, že mileniáni vyrůstali v prostředí s různorodou skupinou lidí, jsou zvyklí spřátelit se a spolupracovat s týmy.

3. Milénia hledají strukturu a vedení od starších kolegů.

Milénia hledají radu u starších kolegů. Na druhé straně očekávají, že ostatní naslouchají a respektují to, co si myslí. Hledají výzvy. Myslí také na to, co je třeba udělat pro kariérní růst.

Millennials a Baby Boomers

Profesionálové, kteří jsou považováni za populační ročníky, tvoří přibližně 40% pracovní síly v USA. V dnešní době většina, ne-li všichni, náboráři aktivně hledají milénia, ale populační ročníky mají důkladné znalosti o tom, jak funguje většina průmyslových odvětví. Ve zvolené kariéře již mají to, co jejich mladší protějšky potřebují k rozkvětu.

V průběhu let došlo v pracovní scéně k mnoha změnám. S neustále se rozvíjející technologií byl podnikový svět svědkem změn ve stylech řízení, strukturách týmů a popisech pracovních míst. Stále více společností závisí na online nástrojích pro efektivnější správu úkolů. V tomto druhu pracovního prostředí zaměřeného na tisíciletí lidé obvykle vidí populační ročníky jako tradiční zaměstnance, kteří nejsou příliš otevření změnám.

Posun v myšlení může mít kulturní povahu, ale to neznamená, že baby boomers již nemají místo v práci. Vzhledem k tomu, že mají znalosti a zkušenosti, prosadili se v seniorních rolích v organizacích. Naučili se stát se inovativními v moderním pracovním prostředí.

Díky vládním snahám, jako je institucionalizovaná stejná mzda, stejně jako zdravotní a důchodové dávky, je vidět, že starší generace pokračuje v práci a nakonec předá své znalosti a zdroje tisíciletí, kteří budou budoucími vůdci.

Klíčové jídlo

Pro společnosti je klíčem kultivovat pracoviště, kde jsou zaměstnanci různých generací motivováni a angažováni k jednomu cíli. Je nezbytné vytvořit harmonii a jednotu mezi mileniály a populačními ročníky. Společnosti mohou využívat technologii, aby obě generace mohly snadno sdílet své nápady a spolupracovat.

Sociální aktivity mohou být také užitečné při podpoře týmové práce napříč věkovými skupinami. Nakonec mohou tisíciletí a zbohatlíci hladce spolupracovat, aby dosáhli úspěchu.

Dodatečné zdroje

Finance je oficiálním poskytovatelem globálního certifikátu Financial Modeling & Valuation Analyst (FMVA) ™ Certifikace FMVA® Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, JP Morgan a Ferrari certifikační program, jehož cílem je pomoci komukoli stát se finančním analytikem světové úrovně . Chcete-li se dále vzdělávat a rozvíjet svou kariéru, budou užitečné další finanční zdroje uvedené níže:

  • Osobní značka Osobní značka Naše osobní značka je to, co lidé považují za naši identitu, za koho nás vidí a jaké vlastnosti a věci si s námi spojují. Odhaluje, kdo jsme, co nabízíme a co si vážíme. Když pracujeme ve společnosti, naši kolegové o nás vytvářejí vnímání na základě toho, jak se jim prezentujeme.
  • Znalostní pracovníci Znalostní pracovníci Termín „znalostní pracovník“ poprvé vytvořil Peter Drucker ve své knize Pamětihodnosti zítřka (1959). Drucker definoval znalostní pracovníky jako na vysoké úrovni
  • Smysl pro účel v práci Smysl pro účel v práci Najděte svůj smysl pro účel v práci. Ať už vás práce baví nebo ne, často záleží na tom, jak dobře podporuje váš smysl pro účel. Kde pracujete, role, kterou zastáváte, a váš širší smysl pro váš účel se mohou změnit, proto, pokud chcete mít rovnováhu mezi těmito třemi, musíte být otevřeni změnám
  • Virtuální tým Virtuální tým Virtuální tým, známý také jako geograficky rozptýlený tým nebo vzdálený tým, je skupina lidí, kteří komunikují prostřednictvím elektronické komunikace.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found