New York Board of Trade (NYBOT) - přehled, historie, jak to funguje

New York Board of Trade (NYBOT), založená a založená v roce 1870, je fyzickou komoditní burzou futures. NYBOT se nachází v New Yorku a obchoduje s futures a / nebo opcemi Opce: Hovory a kupní opce Opce je forma derivátové smlouvy, která dává držiteli právo, nikoli však povinnost, koupit nebo prodat aktivum do určitého data (datum vypršení platnosti) za stanovenou cenu (realizační cena). Existují dva typy možností: hovory a volání. Americké opce lze kdykoli uplatnit na měny, úrokové sazby, tržní indexy, kávu, bavlnu, pomerančový džus, kakao a cukr. Později se stala součástí mezikontinentální burzy (ICE) v roce 2006.

New York Board of Trade

Ve svých dřívějších letech provozu NYBOT využil k obchodování s komoditami lidské obchodníky. Tyto obchody se nacházejí na obchodních podlažích. V současné době se větší část obchodů NYBOT provádí digitálně a elektronicky prostřednictvím počítačů.

souhrn

  • New York Board of Trade je fyzická komoditní futures burza.
  • NYBOT se nachází v New Yorku a obchoduje s futures a / nebo opcemi na měny, úrokové sazby, tržní indexy, kávu, bavlnu, pomerančový džus, kakao a cukr.
  • Společnosti, které obchodují na NYBOTu, zaměstnávají makléře a makléři jsou odesíláni na obchodní platformu, aby usnadnili obchodování. Na obchodní ploše se futures kontrakty obchodují za účelem nákupu nebo prodeje měn, komodit a dalších nástrojů za předem stanovené ceny a předem stanovená data v budoucnosti.

Historie NYBOTU

Po založení bylo obchodování NYBOTu prováděno hlavně lidmi. V roce 1997 získal NYBOT burzu kávy, cukru a kakaa (CSCE). Tento krok zvýšil jejich přítomnost a pozici na obchodním trhu. V roce 2006 pak ICE koupila společné subjekty. V roce 2007 byl NYBOT přejmenován na ICE Futures USA. Obchodní minimum NYBOT je regulováno CFTC.

S tím, že se NYBOT zaměřuje na obchodování s fyzickými komoditami prostřednictvím termínových kontraktů, vytvořila instituce příležitost, aby producenti a kupující komodit mohli předem využít jejich ceny. Futures kontrakty mohou sloužit jako ochrana nebo krizový plán proti volatilitě. Volatilita Volatilita je měřítkem míry fluktuací ceny cenného papíru v průběhu času. Udává úroveň rizika spojeného se změnami ceny cenného papíru. Investoři a obchodníci vypočítávají volatilitu cenného papíru, aby mohli posoudit minulé variace cen nebo nedostatek výroby.

Jak funguje NYBOT

Společnosti, které obchodují na NYBOTu, využívají makléře a makléři jsou odesíláni na obchodní platformu, aby usnadnili obchodování. Na obchodní ploše futures kontrakty Futures kontrakt Futures kontrakt je dohoda o koupi nebo prodeji podkladového aktiva k pozdějšímu datu za předem stanovenou cenu. Je také známý jako derivát, protože budoucí smlouvy odvozují jeho hodnotu od podkladového aktiva. Investoři si mohou koupit právo koupit nebo prodat podkladové aktivum později za předem stanovenou cenu. jsou obchodovány za účelem nákupu nebo prodeje měn, komodit a dalších nástrojů za předem stanovené ceny a předem stanovená data v budoucnosti.

To znamená, že společnosti, které jsou závislé na určitých komoditách, si je mohou koupit za předem stanovené ceny pro budoucí termín dodání. Datum může být v budoucích týdnech, měsících nebo letech. Poskytuje společnostem kapacitu určit náklady na jejich suroviny.

Smlouvy se vyměňují v „obchodní místnosti“ (označované také jako „obchodní jáma“). Obchodníci v boxech určují budoucí sazby na takových rychle se rozvíjejících trzích.

Je velmi důležité si uvědomit, že investoři podílející se na termínových kontraktech nekupují zemědělskou komoditu, ale spíše obchodují se smlouvami, které umožňují kontrolu nad podkladovým aktivem. To, co se skutečně vyměňuje, jsou peníze (hotovost).

Důležitost NYBOTU

NYBOT poskytuje investorům prostředky k dosažení pákového efektu Pákový efekt Ve financích je pákový efekt strategií, kterou společnosti používají ke zvýšení aktiv, peněžních toků a výnosů, i když může také zvětšit ztráty. Existují dva hlavní typy pákového efektu: finanční a provozní. Pro zvýšení finanční páky si může firma půjčit kapitál vydáním cenných papírů s pevným výnosem nebo půjčením peněz přímo od věřitele. Provozní páka může. Futures a opční smlouvy umožňují vytvoření a rozmístění pákového efektu, který může mít pro investory za následek buď významné výhry, nebo ztráty.

NYBOT udržuje požadavek na post marži ve výši 5%. Investor k uskutečnění obchodu potřebuje post-marži. Investor tedy musí za obchodování zaplatit pouze 5% z hodnoty kontraktu.

Navíc, se schopností obchodníků využívat tržní síly k dosažení realistických cenových očekávání u určitých komodit a jiných finančních nástrojů, poskytuje NYBOT prostředek k vyrovnání nerovnováhy na trhu.

A konečně, s požadavkem malého post-marže, má investor zajištěnu značnou kontrolu nad podkladovým aktivem. S cenami, které rychle kolísají a jsou vyšší než 5%, drží investor jen malý podíl, čímž poskytuje pákový efekt.

NYBOT v reálném světě

ICE, který získal NYBOT, v současné době funguje a obchoduje digitálně a elektronicky prostřednictvím počítačů. Umožňuje rychlé transakce a obchody mezi účastníky trhu. Tento krok ve spojení a podporu nové digitální éry přinesl nárůst velikosti trhu a objemu transakcí. Jako mezinárodní tržiště poskytuje ICE obchodníkům platformu pro obchodování s různými komoditami, od zemědělských komodit až po derivátové produkty.

Dodatečné zdroje

Finance nabízí Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ Certifikace CBCA ™ Certifikace Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ je celosvětovým standardem pro úvěrové analytiky, který zahrnuje finance, účetnictví, kreditní analýzu, analýzu peněžních toků, modelování smluv, půjčky splátky a další. certifikační program pro ty, kteří chtějí posunout svou kariéru na vyšší úroveň. Chcete-li se neustále vzdělávat a rozvíjet svou kariéru, budou užitečné následující zdroje:

  • Průvodce po obchodování s komoditami Průvodce po tajemství obchodování s komoditami Úspěšní obchodníci s komoditami znají tajemství obchodování s komoditami a rozlišují mezi obchodováním na různých typech finančních trhů. Obchodování s komoditami se liší od obchodování s akciemi.
  • Burza národních komodit a derivátů (NCDEX) Burza národních komodit a derivátů (NCDEX) Burza národních komodit a derivátů (NCDEX) je zemědělská komoditní burza v Indii. Skládá se z nezávislých ředitelů a nabízí
  • New York Mercantile Exchange (NYMEX) New York Mercantile Exchange (NYMEX) New York Mercantile Exchange (NYMEX) je komoditní futures burza se sídlem na Manhattanu v New Yorku. Vlastníkem je společnost CME Group, jedna z největších
  • Obchodní patro Obchodní patro Obchodní patro označuje doslovnou podlahu v budově, kde akcie, akcie s pevným výnosem, futures, opce, komodity nebo směnárenští obchodníci nakupují a prodávají cenné papíry. Obchodníci nakupují a prodávají cenné papíry jménem klientů nebo jménem finanční firmy, která je zaměstnává.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found