Certifikační programy finančních analytiků CFI

Finance's Financial Modeling & Valuation Analyst (FMVA) ® FMVA® Certification Přidejte se k 350 600+ studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a Ferrari, je vaše cesta k získání certifikovaného finančního analytika. S 12 požadovanými kurzy na témata od účetnictví a financí až po finanční modelování Co je to finanční modelování Finanční modelování se provádí v aplikaci Excel k předpovědi finanční výkonnosti společnosti. Přehled toho, co je finanční modelování, jak a proč stavět model. , ocenění a pokročilé znalosti aplikace Excel, certifikace finančních analytiků FMVA vám pomůže vyniknout na přeplněném trhu práce.

Certifikace finančního analytika FMVA

Proč získat certifikaci finančního analytika?

Existuje více důvodů než kdy jindy stát se certifikovaným finančním analytikem. Nejen, že se trh práce stává konkurenceschopnějším, ale rychle se vyvíjejí i požadované dovednosti, metody učení a přístup k informacím.

  • Mezi hlavní důvody, proč budete chtít získat certifikaci, patří:
    • - Získejte DOVEDNOSTI potřebné k tomu, abyste byli najati a šli po žebříku nahoru
    • - Rozvíjet DŮVĚRU k poskytování vysoce kvalitní práce v kariéře finančního analytika
    • - Prokázat závazek stát se lídrem v tomto odvětví
    • - Získejte praktické ZKUŠENOSTI s pokročilou finanční analýzou
    • - Doplňte vysokoškolský titul, který nebyl obchodním titulem
    • - Doplňte účetní pozadí
    • - Proveďte přechod v polovině kariéry z jednoho odvětví nebo funkce do jiného
  • To je jen několik nejčastějších důvodů, proč by se někdo zapsal do certifikace FMVA® Finance Financial Modeling & Valuation Analyst a připojil se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a certifikační program Ferrari. Každý má své vlastní důvody, ale nejčastějším tématem je touha vyniknout u zaměstnavatelů na konkurenčním trhu práce.

Požadavky na certifikaci finančního analytika FMVA

Pokud jste se již rozhodli, že se chcete stát certifikovaným finančním analytikem v programu Finance, pak je prvním krokem registrace online. Po registraci se doporučuje, abyste si vytvořili studijní plán nebo kalendář, abyste si uspořádali čas a ujistili se, že splňujete všechny požadavky.

Požadavky na dokončení finančního programu jsou:

  • 7 volitelných předpokladů (dovednosti v oblasti účetnictví, financí a Excelu)
  • 9 požadovaných základních kurzů (finanční modelování, oceňování podniků, středně pokročilé finance a témata finanční analýzy)
  • 3 povinné volitelné předměty z výběru 6 (oborové finanční modely, speciální témata)
  • Vyplňte všechny výše uvedené požadované položky 12 kurzů se známkou 80% nebo vyšší o konečném posouzení

Po absolvování závěrečného hodnocení vám každý kurz automaticky vydá osvědčení o absolvování. Jakmile budou vydány certifikáty o absolvování všech požadovaných kurzů, bude vydána oficiální certifikace Financial Modeling and Valuation Analyst.

Sada profesionálních finančních analytiků

Program Finance se zaměřuje na praktické aplikace financí a účetnictví. Jedná se většinou o použití aplikace Excel k organizaci, analýze a interpretaci finančních údajů, s využitím případových studií skutečných i fiktivních společností.

Hlavní dovednosti finančního analytika s certifikací Finance jsou:

  • - Důkladné pochopení účetních zásad a postupů
  • - Znalost široké škály metod finanční analýzy Analýza účetní závěrky Jak provádět analýzu účetní závěrky. Tato příručka vás naučí provádět analýzu finančního výkazu výkazu zisku a ztráty, rozvahy a výkazu peněžních toků včetně marží, poměrů, růstu, likvidity, pákového efektu, míry návratnosti a ziskovosti.
  • - Schopnost sestavovat finanční modely v aplikaci Excel od nuly (model tří výkazů 3 Model výkazů Model výkazu 3 spojuje výkaz zisku a ztráty, rozvahu a výkaz peněžních toků do jednoho dynamicky propojeného finančního modelu. Příklady, průvodce, model DCF Školení modelu DCF Bezplatný průvodce Model DCF je specifický typ finančního modelu používaného k oceňování podniku. Tento model je jednoduše prognózou nezajištěného volného peněžního toku společnosti, model fúzí a akvizic Jak vytvořit model fúze Model fúze je analýza dvou společností kombinujících vytvoření jediného obchodního subjektu a souvisejícího dopadu na finance. Naučte se kroky; jak na to atd.)
  • - Oceňování podniku pomocí různých metod (srovnatelná analýza společnosti Porovnatelná analýza společnosti Jak provádět srovnatelnou analýzu společnosti. Tato příručka vám krok za krokem ukáže, jak vytvořit srovnatelnou analýzu společnosti („Comps“), obsahuje bezplatnou šablonu a mnoho příkladů. Comps je relativní metodika oceňování, která zkoumá poměry podobných veřejných společností a používá je k odvození hodnoty jiného podniku, precedentních transakcí Precedent Transaction Analysis Precedent Transaction Analysis je metoda oceňování společností, kde se minulé fúze a akvizice používají k ocenění srovnatelného podnikání Tato metoda oceňování, která se běžně označuje jako „precedenty“, se používá k ocenění celého podniku v rámci fúze / akvizice, kterou analytici obvykle připravují, diskontovaný peněžní tok Vzorec diskontovaných peněžních toků DCF Vzorec diskontovaných peněžních toků DCF je součet peněžního toku v každém období děleno jedním plus diskontní sazba zvýšená na sílu období #. Tento článek rozděluje vzorec DCF na jednoduché termíny s příklady a videem výpočtu. Vzorec se používá k určení hodnoty podniku)
  • - Destilace velkého množství informací do snadno srozumitelného formátu
  • - Vytváření nápadných tabulek, grafů a prezentací
  • - Sdělování výsledků finanční analýzy způsobem, který napomáhá výkonnému rozhodování

dovednosti certifikovaného finančního analytika Certifikace FMVA® Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a Ferrari

Alternativy k certifikaci finančních analytiků

I když jsme tento případ uvedli výše ze všech důvodů, proč byste se chtěli stát certifikovaným finančním analytikem, existuje mnoho důvodů, proč by pro vás mohla být lepší alternativa.

Poslání a poslání Finance Posláním a posláním Finance je pomáhat komukoli stát se finančním analytikem světové úrovně. Zjistěte více o poslání, vizi, hodnotách a kultuře Corporate Finance Institute je pomáhat komukoli rozvíjet jeho kariéru a v závislosti na situaci mohou být tyto alternativy vhodnější.

MBA - Master of Business Administration (MBA Stojí MBA za to? Pokud uvažujete o obchodní škole, na kterou se možná ptáte, stojí za to MBA ?. Odpověď (jako v každé třídě MBA) zní: „záleží ". Kromě pracovní zátěže při udělování MBA není téměř žádný důvod nedělat MBA, pokud to váš šéf platí. Mohou ho použít jako páku proti vám a uzamknout vás, ale návratnost investic je neuvěřitelná, pokud je zdarma (samozřejmě).) může být skvělou alternativou (nebo doplňkem) certifikace analytika. Důvodem, proč si udělat MBA, je to, že má široké osnovy, zahrnuje spoustu sítí a je vhodný pro velké kariérní změny, pro lidi, kteří si nejsou jisti, co chtějí dělat, a pro ty, kteří dávají přednost všeobecným znalostem. Podívejte se na globální žebříčky MBA a dozvíte se více.

Pracovní zkušenost - Alternativou k certifikaci analytiků a MBA je pokračovat v práci na pozici, kde zažíváte spoustu růstu a rozvoje. Pokud máte to štěstí, že se ocitnete v této situaci, může mít smysl soustředit 100% svého úsilí na výkon v práci.

Situace každého člověka je jedinečná a budete se muset rozhodnout, zda je pro vás vhodná certifikace FMVA nebo jiná certifikace.

Další zdroje pro analytiky

Pokud byste chtěli získat více informací o získání certifikace finančního analytika z Finance, pomohou vám tyto další zdroje pro rozvoj vaší kariéry:

  • Program Financial Modeling & Valuation Analyst (FMVA) Certifikace FMVA® Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P.Morgan a Ferrari
  • Porovnat finanční balíčky a ceny Porovnat ceny a balíčky Porovnat ceny našich kurzů, certifikátů a balíčků pro účetnictví, finance, finanční modelování, oceňování, Excel a školení finančních analytiků
  • Zdroje finančního modelování Finanční modelování Zdroje a příručky pro finanční modelování zdarma, které vám pomohou naučit se nejdůležitější koncepty vlastním tempem. Tyto články vás naučí osvědčené postupy v oblasti finančního modelování se stovkami příkladů, šablon, průvodců, článků a dalších. Zjistěte, co je finanční modelování, jak sestavit model, dovednosti aplikace Excel, tipy a triky
  • Všechny kurzy financí

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found