Průmyslové REITs - přehled, jak fungují, výhody

Průmyslové REIT jsou společnosti, které vlastní a spravují nemovitosti, které se používají pro výrobu, výrobu, skladování a distribuci zboží. Struktura, v níž průmyslové REIT fungují, vyžaduje, aby vyplácely alespoň 90% svých čistých výnosů jako dividendy Dividenda Dividenda je podíl na zisku a nerozděleném zisku, který společnost vyplácí svým akcionářům. Když společnost vytvoří zisk a akumuluje nerozdělený zisk, mohou být tyto příjmy buď reinvestovány do podnikání, nebo vyplaceny akcionářům jako dividenda. akcionářům.

Průmyslové REITs

Zainteresovaní investoři se mohou stát akcionáři průmyslových REITů nákupem akcií společnosti na veřejném burzovním trhu. Zaručené příjmy v kombinaci s podkladovými nemovitostními aktivy činí průmyslové REIT atraktivní pro investory, kteří chtějí získat podíl na realitním trhu.

Rychlé shrnutí

  • Industrial REIT vlastní průmyslová zařízení, která jsou pronajata nájemcům, kteří hledají prostor pro využití ve výrobě, skladování, distribuci atd.
  • Průmyslové REIT jsou povinni rozdělit alespoň 90% svých čistých výnosů jako dividendy akcionářům.
  • Investoři mohou nakupovat akcie ve veřejně obchodovaných průmyslových REIT na veřejných burzách.

Jak fungují

Průmyslové REIT jsou trusty investující do nemovitostí, které se podílejí na správě, vlastnictví a leasingu průmyslových nemovitostí, ať už pro zakládání továren, distribučních center, skladů nebo středisek plnění elektronického obchodování Click and Mortar Click and Mortar je omnichannel obchodní model který integruje online a offline operace. Zákazníci mohou nakupovat přes internet u prodejce. Průmyslové nemovitosti se obvykle nacházejí mimo centrální obchodní čtvrť, protože vyžadují velký prostor pro nastavení strojů a nakládacích drah.

Průmyslové nemovitosti mohou existovat jako shluk průmyslových budov v průmyslovém parku nebo jako samostatná budova, která je pronajata jednotlivci nebo více nájemcům. Některé výrobní a skladovací společnosti mohou provozovat také z budov postavených na pozemcích, které vlastní.

Stejně jako ostatní typy REIT, průmyslové REIT poskytují investorům způsob, jak investovat do sektoru nemovitostí, aniž by budovali nebo kupovali průmyslové budovy samostatně. Budování nebo získávání průmyslových struktur není jen hektické, ale také nákladný proces, který vyžaduje velké kapitálové vstupy a značné znalosti o fungování realitního sektoru.

REIT umožňují investorům přispět finančními prostředky do sdružení, které se poté použije na nákup průmyslových budov nebo na získání pozemků, na nichž mohou být zřízeny průmyslové budovy nebo parky. Na oplátku mají investoři návratnost své kapitálové injekce prostřednictvím dividend a zhodnocení nemovitostí. Investoři mohou také investovat do REIT jako způsob diverzifikace svých investic, protože REIT investují do široké škály portfolií zahrnujících fixní kapitál, akcie s pevným výnosem vs akcie s pevným příjmem vs akcie s pevným příjmem. Akciové produkty a produkty s pevným výnosem jsou finanční nástroje, které mají velmi důležité rozdíly, které by každý finanční analytik měl znát. Akciové investice se obvykle skládají z akcií nebo akciových fondů, zatímco cenné papíry s pevným výnosem se obecně skládají z podnikových nebo státních dluhopisů. a hotovost.

Průmyslový boom REIT

Za poslední desetiletí jsou jedním z největších příjemců růstu elektronického obchodování průmyslové REITs. S rostoucím počtem zákazníků nakupujících online vytvářejí společnosti elektronického obchodování sklady a centra plnění poblíž metropolitních oblastí, kde žije většina zákazníků. To znamená, že poptávka po skladovacích a logistických službách Logistika Logistika nebo logistické plánování odkazuje na proces, který podnik používá ke koordinaci svých operací dodavatelského řetězce. Zahrnuje širokou škálu na vzestupu a REIT, které investují do strategických průmyslových nemovitostí, budou mít prospěch.

Sklady a centra plnění jsou podkladovými aktivy průmyslových REIT, které umisťují REIT do středu boomu. Průmyslové REIT, které investují do strategicky umístěných skladů se snadným přístupem k tranzitním trasám, mohou hodně získat. Jsou schopni usnadnit pohyb zboží pro výrobce, distributory a společnosti zabývající se plněním po celém světě ke koncovým spotřebitelům.

Potenciální nájemci chtějí zřídit své sklady v blízkosti hlavních metropolitních oblastí, aby mohli urychlit vyřizování objednávek mezi okamžikem, kdy klient zadá objednávku, a okamžikem, kdy je doručena přímo k zákazníkovi. Investice do průmyslových parků v blízkosti metropolitních oblastí pomohou překlenout nedostatečnou nabídku skladovacích prostor, která v současnosti na trhu existují.

Výhody průmyslových REIT

1. Vysoce přizpůsobivý

Jednou z výhod průmyslových REIT je, že jsou přizpůsobitelné, aby splňovaly požadavky kdykoli během ekonomického cyklu. Na rozdíl od komerčních nemovitostí REIT, kde jsou jednotky postaveny podle preferencí každého nájemce, jsou průmyslové REIT postaveny tak, že je lze přizpůsobit různým účelům.

Když jsou hromady zásob a společnost nucena postupovat pomalu při výrobě nového zboží, lze podlahovou plochu snadno přeměnit na sklad nebo nakládací sekci kamionu, podle toho, co je v poptávce.

2. Vyžaduje menší investiční výdaje než jiné typy REIT

Průmyslové REIT jsou také upřednostňovány před rezidenčními a komerčními REIT Komerční nemovitosti REIT Komerční nemovitosti REIT jsou investiční fondy do nemovitostí, které se specializují na komerční nemovitosti. REIT fungují jako vzájemné fondy, kde investoři, protože k nastavení vyžadují mírné kapitálové výdaje. Průmyslové budovy vyžadují velký otevřený podlahový prostor, aby umožnily nastavení strojů, které se používají pro výrobní procesy, což znamená, že k uspokojení emocionální přitažlivosti nájemce není zapotřebí téměř žádné estetické úpravy.

Obytné a komerční jednotky často vynakládají obrovské kapitálové výdaje na přilákání nájemníků na základě určitých faktorů, jako jsou návrhy, sociální vybavení, preference, blízkost centrální obchodní čtvrti atd. Průmyslové REIT jsou zřizovány mimo centrální obchodní čtvrti v oblastech, které lze snadno přístupné dodávkovým vozidlům a jsou v blízkosti metropolitních oblastí, kde žije velký počet obyvatel.

Další zdroje

Finance je oficiálním poskytovatelem Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ Certifikace CBCA ™ Certifikace Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ je celosvětovým standardem pro úvěrové analytiky, který zahrnuje finance, účetnictví, kreditní analýzu, analýzu peněžních toků, modelování smluv, splácení půjček atd. certifikační program, jehož cílem je transformovat kohokoli na špičkového finančního analytika.

Abychom vám pomohli stát se finančním analytikem světové úrovně a posunout svou kariéru na maximum, budou vám tyto další zdroje velmi užitečné:

  • Pohostinství REIT Hospitality REIT Pohostinství REIT je důvěra v investování do nemovitostí, která vlastní, získává a spravuje hotely, motely, luxusní letoviska a hotely v business třídě a leasingy
  • Office REITs Office REITs Office REITs jsou REITy, které staví, spravují a udržují kancelářské budovy a pronajímají kanceláře společnostem, které potřebují prostor pro ubytování svých
  • Obytné nemovitosti REIT Obytné nemovitosti REIT Obytné nemovitosti REIT jsou REIT, které vlastní a spravují bytové jednotky k pronájmu nájemcům. Rezidenční REIT lze rozdělit do struktur pro jednu nebo více rodin, které jsou k dispozici pro zaměstnání pro nepodnikatelské účely. Mohou zahrnovat byty, prázdninové domy, ubytování studentů
  • Maloobchodní REIT Maloobchodní REIT Maloobchodní REIT jsou typem REIT, který vlastní a spravuje maloobchodní nemovitosti v centrálních obchodních čtvrtích a nadstandardních oblastech. Pronajímá maloobchodní prostor

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found