Nejlepší společnosti zabývající se podnikovým financováním - kam se přihlásit dále

Finanční profesionálové neustále hledají ty nejlepší společnosti pro podnikové finance, pro které pracují, protože finanční odvětví je známé dlouhou pracovní dobou. Ne vždy to však platí pro všechny finanční společnosti. Někteří zaměstnavatelé udržují své zaměstnance spokojené na pracovišti tím, že nabízejí řadu atraktivních kompenzací Kompenzace Kompenzace a průvodce platy za práce v oblasti podnikových financí, investičního bankovnictví, výzkumu kapitálu, FP&A, účetnictví, komerčního bankovnictví, absolventů FMVA a výhod. Rovněž podporují rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem, aby přilákali a udrželi nejlepší talenty v oboru.

Nejlepší korporátní finanční společnosti

Zde jsou některé z nejlepších společností podnikového financování, pro které profesionálové usilují pracovat:

Edward Jones

Pole investování nebude úplné bez Edwarda Jonese. Soukromá společnost Soukromá vs Veřejná společnost Hlavní rozdíl mezi soukromou a veřejnou společností spočívá v tom, že s akciemi veřejné společnosti se obchoduje na burze cenných papírů, zatímco s akciemi soukromé společnosti nikoli. obsluhuje téměř sedm milionů investorů a spravuje více kanceláří než kterákoli jiná investiční společnost v USA. S centrálou v Missouri zaměstnává téměř 43 000 zaměstnanců.

Edward Jones byl zařazen na páté místo v seznamu Fortune 2018 „100 nejlepších společností pro práci pro®“ a byl společností Great Place to Work® a Fortune citován jako jedno z „nejlepších pracovišť pro ženy v roce 2017“ a jedno z „nejlepších pracovišť pro rodiče“ . “

Veterans United Home Loans

Třetí místo na seznamu 50 společností, které se starají o časopis People People, pomáhá veteránům United Home Loans pomáhat tisícům vojenských rodin při nákupu domů a je považován za lídra v oboru půjček VA. V roce 2017 se společnost Fortune Magazine umístila na 27. místě v seznamu „Nejlepší společnosti pro práci“.

Finanční partneři společnosti Pinnacle

Společnost zabývající se bankovními a úvěrovými službami byla založena v roce 2000. Společnost Pinnacle Financial Partners se sídlem v Tennessee a pracovními silami složenými z více než 2 000 zaměstnanců obsadila 16. místo na seznamu „Nejlepší banky pro práci v USA v roce 2018“ od amerického bankéře . To je také ne. 24 na seznamu „nejlepších pracovišť pro tisíciletí“, jak určily Fortune and Great Place to Work®.

PrimeLending

Společnost zabývající se bankovními a úvěrovými službami byla založena v roce 1986 a poskytuje různé půjčky na bydlení a vede lidi každým krokem hypotéky. Hypotéka Hypotéka je půjčka poskytovaná hypotečním věřitelem nebo bankou, která umožňuje jednotlivci koupit si dům. I když je možné si půjčit na pokrytí všech nákladů na bydlení, je častější zajistit si půjčku ve výši přibližně 80% hodnoty domu. proces aplikace. V letech 2012 až 2017 byl PrimeLending jedním z „Top 10 nákupních poskytovatelů v zemi“ společnosti Marketrac®. Rovněž byl uveden do programu Hall of Honor asociace hypotečních bankéřů.

Capital One Financial Corporation

Capital One nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb pro jednotlivce, firmy a komerční klienty. Společnost Fortune 500 se sídlem ve Virginii zaměstnává přes 41 000 zaměstnanců. Fortune poznal diverzifikovanou banku jako ne. 17 na seznamu „100 nejlepších společností pro práci“ a jako č. 37 na seznamu „50 nejlepších pracovišť vracení“.

Progresivní pojištění

Společnost Progressive Insurance, která byla založena v roce 1937, byla první společností v automobilovém pojištění, která zavedla snížené sazby pro řidiče s nízkým rizikem. Kromě pojištění automobilu nabízí pojištění domácnosti, pojištění nájemců, životní pojištění, balíčky pojištění a další produkty. Sídlí v Ohiu a zaměstnává přes 33 000 zaměstnanců.

Přijetí úvěru

Společnost Credit Acceptance se sídlem v Michiganu byla založena v roce 1972. Společnost s bankovními a úvěrovými službami poskytuje 1 800 zaměstnanců v USA finanční programy prodejcům automobilů, aby jim pomohla prodávat vozidla spotřebitelům. Po dobu pěti po sobě jdoucích let bylo přijímání úvěrů zařazeno na seznam „100 nejlepších společností, pro které je třeba pracovat“. V roce 2017 byla považována za jednu z „nejlepších a nejchytřejších společností, pro které lze v zemi pracovat.“

Další zdroje

Finance je oficiálním poskytovatelem globálního certifikátu Financial Modeling & Valuation Analyst (FMVA) ™ Certifikace FMVA® Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, JP Morgan a Ferrari certifikační program, jehož cílem je pomoci komukoli stát se finančním analytikem světové úrovně . K dalšímu rozvoji vaší kariéry budou užitečné následující zdroje:

  • Účetní firmy velké čtyřky Účetní firmy velké čtyřky Účetní firmy velké čtyřky se odvolávají na společnosti Deloitte, PricewaterhouseCoopers (PwC), KPMG a Ernst & Young. Tyto firmy jsou čtyři největší společnosti poskytující profesionální služby na světě, které poskytují služby v oblasti auditu, transakčního poradenství, daní, poradenství, rizikového poradenství a pojistněmatematických služeb.
  • Butikové investiční banky Butikové investiční banky Butikové investiční banky jsou menší firmy, které obvykle nenabízejí investiční bankovnictví s úplnými službami, ale nabízejí alespoň jednu finanční službu investičního bankovnictví. Butikové banky mají často pouze místní nebo regionální zastoupení, i když některé fungují globálně. Seznam butikových investičních bank
  • Státní podnik (SOE) Státní podnik (SOE) Státní podnik (SOE) je orgán vytvořený vládou legálními prostředky, aby se mohl podílet na činnostech komerční povahy. V zásadě jsou SOE vytvořeny za účelem provádění komerčních aktivit jménem vlády.
  • Top 10 soukromých kapitálových společností Top 10 soukromých kapitálových společností Kdo je 10 nejlepších soukromých kapitálových společností na světě? Náš seznam deseti největších PE společností, seřazený podle celkového získaného kapitálu. Společné strategie v rámci P.E. zahrnují pákový odkup (LBO), rizikový kapitál, růstový kapitál, nouzové investice a mezaninový kapitál.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found