GMAT Pill - Různé pilulky v programu GMAT Pill pro MBA

GMAT Pill je jedním z několika poskytovatelů příprav na zkoušku GMAT (MBA Stojí za to MBA? Pokud uvažujete o obchodní škole, můžete se ptát, stojí MBA za to? Odpověď (jako v každém MBA třída) je: „to záleží“. Kromě zátěže na MBA není téměř žádný důvod, abyste MBA neudělali, pokud to váš šéf platí. Mohou ho použít jako páku proti vám a uzamknout vás, ale návratnost investic je neuvěřitelná, pokud je bezplatná (samozřejmě). vstupní test) a je považována za docela efektivní při plnění svého účelu. GMAT Pill je celovečerní program, jehož dokončení obvykle trvá asi měsíc. K dispozici je šest takových „pilulek“, které pokrývají celý kurz. Studenti si mohou koupit jednu pilulku, kombinaci pilulek nebo všechny pilulky. Mezi různé pilulky patří pilulka na korekci věty, pilulka na kritické uvažování, pilulka na čtení s porozuměním, pilulka na řešení problémů, pilulka na dostatek dat a integrovaná pilulka na uvažování.

GMAT pilulka

Poskytovatelé GMAT Pill věří v inteligentní studium a rychlé učení. Zaručují skutečnost, že každý student, který se u nich zaregistruje, zaznamená nárůst jejich skóre nejméně 50+ oproti předchozímu nejlepšímu skóre. Díky mobilní aplikaci, která usnadňuje učení, a specializované podpoře s více než 10 000 zodpovězenými dotazy a slibným doporučením, pilulky GMAT pomáhají zajistit vysoké skóre.

GMAT Pills - přístup

GMAT Pill věří v třístupňový přístup, kde se zpočátku upřednostňuje budování pevného základu klíčových konceptů testovaných na zkoušce. Poté otestují studenty na jejich nadaci How To Follow Finance's příručky o tom, jak získat práci snů v podnikových financích. Finanční průvodci pro kariéru v oblasti investičního bankovnictví, kapitálového výzkumu, úvěrové analýzy, FP&A, účetnictví, treasury, retailového bankovnictví a dalších pozic finančních analytiků. Průvodci se zabývají vytvářením sítí, tipy na obnovení a tím, jak vyniknout a poté přejít k aplikaci těchto konceptů. Spolu s tím poskytují vzdělávací plán pro každý den v měsíci, který pomáhá studentům sledovat jejich pokrok a dosahovat svých cílů.

GMAT Pill zasílá připomenutí v 6 hodin ráno každému členovi zapsanému do měsíčního studijního plánu s uvedením, co přesně je třeba v daný den udělat. Věří v to, že věnují trochu více času zvládnutí sekcí, ve kterých je student slabý, než stejný časový limit. Jejich cílem je přimět studenta, aby použil stejný myšlenkový proces jako zakladatel GMAT Pill, Zeke Lee.

GMAT Pill - O zakladateli

Standfordský absolvent Zeke Lee založil GMAT Pill. Zeke dříve pracoval jako konzultant pro management ve společnosti Booz & Company a v současné době je obchodníkem s deriváty. Obchodní mechanismy Obchodní mechanismy odkazují na různé metody obchodování aktiv. Dva hlavní typy obchodních mechanismů jsou mechanismy obchodování založené na nabídkách a objednávkách na Wall Street. Byl motivován zahájit tento podnik, když sledoval potenciál pro rozvoj pokročilých online video technologií a uvědomil si, že lidé utrácejí více než 2 000 USD za přípravné kurzy na testy přijímání MBA. Myslel si, že lidé, kteří si nemohou dovolit tak drahou přípravu, budou rozhodně znevýhodněni. Věří v praktičtější přístup než v teoretický, přístup, který podle něj pomáhá lépe porozumět materiálu a ušetřit spoustu času.

GMAT Pill - ceny

Jak již bylo zmíněno výše, uchazeči GMAT si mohou vybrat buď všech šest dostupných pilulek nebo jednotlivé pilulky podle svých potřeb a preferencí. Za doživotní členství pro všech šest pilulek si GMAT Pill účtuje za první měsíc 730 $ (v současné době k dispozici za 437 $ po slevě) a 249 $ (k dispozici za 169 $ aktuálně po slevě) a poté 99 $ měsíčně. Cena jednotlivých pilulek je 120 $. Každou ze šesti pilulek lze zakoupit samostatně.

Konkurenti GMAT

Trh pro poskytovatele testovacích přípravků pro GMAT je poměrně široký. Hlavní konkurenti pilulek GMAT jsou Manhattan GMAT Prep (2950 $), Kaplan Online Classroom (1449 $), MGMAT Classroom (1490 $), Princeton Review Class (1099 $), Veritas Prep Course (1200 $) a Knewton Online (690 $). Můžeme pozorovat, že většina produktů má cenu přes 1 000 $, takže GMAT Pill vypadá jako nákladově efektivnější alternativa. Každý produkt nabízí něco jedinečného, ​​například jiný styl výuky. Pokud hledáte přípravu na přijetí MBA, věnujte si čas důkladnému prozkoumání všech dostupných možností.

Související zdroje

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce GMAT Pill. Chcete-li dále zvýšit své finanční znalosti, podívejte se na následující bezplatné finanční zdroje:

  • Účetní základy
  • Čtení účetní závěrky
  • Kurzy Pre-MBA Kurzy Pre-MBA V této příručce uvádíme nejdůležitější kurzy před MBA, které musíte absolvovat, abyste zajistili bezproblémový start vašeho MBA. Práce MBA je velmi důležitá, proto jsme nastínili nejběžnější kurzy, které je třeba absolvovat, než se vrátíme zpět do učebny: (1) účetnictví, (2) finance a (3) finanční modelování.
  • Průvodce finančním modelováním Průvodce finančním modelováním zdarma Tato příručka pro finanční modelování zahrnuje tipy a osvědčené postupy aplikace Excel týkající se předpokladů, ovladačů, prognóz, propojení těchto tří výroků, analýzy DCF a dalších
  • Stojí za to MBA? Stojí MBA za to? Pokud uvažujete o obchodní škole, na kterou se možná ptáte, stojí za to MBA ?. Odpověď (jako v každé třídě MBA) je: „záleží“. Kromě zátěže na MBA není téměř žádný důvod, abyste MBA neudělali, pokud to váš šéf platí. Mohou to použít jako páku proti vám a uzamknout vás, ale návratnost investic je neuvěřitelná, pokud je zdarma (samozřejmě).

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found