Přehled Carecredit - kreditní karta zdravotní péče pro náklady na zdravotní péči

CareCredit je kreditní karta, kterou mohou jednotlivci použít k placení akreditovaným poskytovatelům zdravotní péče za požadované spoluúčasti na pojištění nebo volitelné lékařské postupy, které nejsou pokryty pojistnými plány. Jedná se o krátkodobou možnost financování nabízenou pacientům - takovou, která si neúčtuje žádný úrok, pokud jsou splněna určitá kritéria a zůstatek je vyplacen v plné výši ve stanoveném časovém rámci. Karta nenahrazuje zdravotní pojištění. Místo toho je navržen tak, aby pomohl jednotlivcům řídit výdaje na zdravotní péči, které nejsou kryty jejich pojistným plánem.

CareCredit s lékařem

Jak CareCredit funguje?

Stejně jako běžné kreditní karty, které se používají k nákupu základních potřeb, funguje CareCredit podobným způsobem, když pomáhá jednotlivci platit výdaje na zdravotní péči z kapsy vzniklé při návštěvě poskytovatele zdravotní péče.

Více než 175 000 poskytovatelů zdravotní péče v USA přijímá CareCredit a nabízí lékařské služby včetně zrakových a zubních služeb a také nákup léků. Žádost o kartu je k dispozici online na webu CareCredit a lze ji také vyplnit zavoláním zástupce péče o zákazníky.

Jakmile je aplikace schválena, může držitel účtu kartu použít několikrát, pokud jsou nákupy v rámci schváleného úvěrového limitu dané osoby.

Možnosti výplaty karty jsou financování na 6, 12, 18 nebo 24 měsíců, bez úrokových poplatků, pokud jsou zaplaceny v plné výši během propagačního období a pokud bylo provedeno nákupy minimálně 200 $.

Kromě toho je nabízeno prodloužené 60měsíční bezúročné financování, aby bylo možné platit za nákupy od 2 500 USD a více. Platby lze provádět online nebo telefonicky pomocí běžného účtu nebo debetní karty.

Za jaké léčebné postupy a služby je možné platit Carecreditem?

CareCredit přijímá řadu zdravotnických klinik, nemocnic, zubních středisek, veterinárních klinik a lékáren. Seznam akreditovaných poskytovatelů zdravotní péče naleznete na oficiálním webu karty.

Tito poskytovatelé uspokojují následující lékařské potřeby:

  • Chiropraxe
  • Kosmetika - plastická chirurgie, dermatologie, obnova nebo výměna vlasů
  • Zubní lékařství - všeobecné zubní lékařství, víceoborové, ortodoncie, orální a maxilofaciální chirurgie, parodontologie, endodoncie, protetika, dětské stomatologie
  • Sluch - odborník na ORL (ušní, nosní a krční)
  • Maloobchod / Lékárna - nákupy v obchodě v lékárně Rite Aid nebo RediClinic
  • Vision - LASIK, oční vyšetření / brýle, léčba katarakty
  • Řízení hubnutí a chirurgie
  • Veterinární - pohotovostní a kritická péče, obecná praxe, odborný veterinář nebo lékařská péče o koňská / velká zvířata
  • Další speciální zdravotní služby - alergie, zobrazování / radiologie, neurologie, OB / GYN, ortopedická chirurgie, protetika a protetika, ambulantní chirurgie, fyzikální terapie, podiatrie, spánková medicína, urologie, cévní chirurgie

Jaké jsou výhody a nevýhody používání CareCredit?

CareCredit je pohodlný nástroj, který primárně pomáhá jednotlivcům, kteří mají minimální zdravotní pojištění a musí uhradit počáteční náklady za potenciálně nákladné zdravotní a wellness procedury a ošetření. Výhody, které má karta, se neomezují pouze na majitele účtu, protože kartu mohou používat i členové širší rodiny a platit za lékařskou péči o domácí mazlíčky.

I když existují výhody používání kreditní karty, úroky a poplatky se mohou proklouznout na majitele účtu. CareCredit radí spotřebitelům, že pouze platba minimální částky, která je na účtu splatná každý měsíc, nemusí vyplatit celý zůstatek před vypršením propagačního období bez zájmu. Jednotlivcům, kteří nezaplatí nákupy v bezúročném časovém období, mohou vzniknout drahé finanční poplatky. Pokud nebudete při správě účtů CareCredit opatrní, mohou z poplatků souvisejících s kartou vzniknout značné výdaje.

Dodatečné zdroje

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce CareCredit. K dalšímu učení a rozvoji vaší finanční kariéry budou užitečné tyto další finanční zdroje:

  • Finanční kariéra mapa
  • Otázky k finančnímu rozhovoru Otázky k finančnímu rozhovoru Otázky a odpovědi k finančnímu rozhovoru. Tento seznam obsahuje nejčastější a nejčastější otázky a odpovědi na pohovory týkající se financí a zaměstnání. Existují dvě hlavní kategorie: behaviorální a technická
  • Bezplatné finanční kurzy
  • Kurz Excel zdarma

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found