Angličtina Auction - Learn About English Auction Bidding Strategies

Anglická aukce, označovaná také jako otevřená dražba vzestupně, začíná dražebníkem, který oznámí navrhovanou otevírací nabídku nebo vyvolávací cenu pro předmět v prodeji. nedokončená výroba a hotové zboží, které společnost nashromáždila. Často je považován za nejlikvidnější ze všech oběžných aktiv - je tedy vyloučen z čitatele při výpočtu rychlého poměru. . Kupující, kteří mají zájem o předmět, začínají s nabídkami na předmět v prodeji, přičemž dražebník přijímá vyšší nabídky hned, jak přijdou.

Kupující s nejvyšší nabídkou kdykoli je považován za kupujícího se stálou nabídkou, který může být přemístěn pouze vyšší nabídkou od podlahy. Pokud neexistují žádné vyšší nabídky než stálá nabídka, dražebník vyhlásí vítěze a předmět je prodán osobě se stálou nabídkou za cenu rovnající se jejich nabídce. Pokud není dosažena vyvolávací cena nebo žádný kupující nepodá ekonomicky spravedlivou nabídku, může prodejce položku z trhu stáhnout.

Anglický aukční proces

Jednou z jedinečných vlastností anglické aukce je, že uchazeči jsou si vědomi cen a počtu dalších uchazečů. Při zahájení dražby dražebník zveřejní totožnost ostatních dražitelů a vyvolávací cena je stanovena prodejcem. Nabídky začínají za nízkou cenu a stoupají až do bodu, kdy již žádné nabídky nebudou. Uchazeč dodržuje nejen ocenění Oceňovací metody Při oceňování společnosti jako podniku se používají tři hlavní oceňovací metody: DCF analýza, srovnatelné společnosti a precedenční transakce. Tyto metody oceňování se používají v investičním bankovnictví, kapitálovém výzkumu, soukromém kapitálu, rozvoji společností, fúzích a akvizicích, odkupu a financování jiných lidí, ale také dostávají příležitost revidovat své ocenění nad rámec předchozích nabídek.

Pokud existuje pouze jedna položka k prodeji a každý z kupujících umístí na položku nezávislou soukromou hodnotu, očekávané platby a výnosy Výnosy z prodeje Výnosy z prodeje jsou příjmy, které společnost získala z prodeje zboží nebo poskytování služeb. V účetnictví mohou být výrazy „prodej“ a „výnos“ zaměňovány a často se používají zaměnitelně, což znamená totéž. Výnosy nemusí nutně znamenat přijatou hotovost. z aukce se teoreticky rovnají aukci Vickrey. Aukce Vickrey je aukce uzavřených nabídek, kdy každý z uchazečů předloží písemnou nabídku, jejíž výše není všem ostatním uchazečům známa.

Anglická aukce

Variace anglické aukce

Existuje několik variant anglické aukce. Nejběžnější variantou je anglická aukce hodin, kde aukce začíná za nízkou cenu a začíná postupně stoupat s každou nabídkou, kterou potenciální kupující podají. Pokud chce kupující z aukce odejít, musí vydražiteli dát signál. Kupující, který vypadl z dražení, se nemůže vrátit a pokračovat v dražení. Aukce končí, když zbývá pouze jeden dražitel, a dražitel oznámí vítěze. Vítězný kupující zaplatí cenu rovnající se jejich aktuální nabídkové ceně.

Druhou variantou anglické aukce je aukce v časovém intervalu, která je běžná v aukcích nemovitostí a rukopisů. V aukci s časovým intervalem může dražení trvat několik dní nebo týdnů, ale musí být dokončeno ve stanoveném stanoveném časovém období. Jedním z příkladů je aukce eBay.

Jakmile je produkt uveden na prodej na eBay, kupujícím je povolen konkrétní časový rámec, ve kterém mohou umístit svoji nabídku. Kupující s nejvyšší nabídkou na konci nabídkového řízení se stává vítězem a po převzetí své aktuální nabídkové ceny se věci ujme. Většina kupujících čeká až do konce aukční doby, aby podali relativně vysokou nabídku, v naději, že žádný jiný uchazeč je nepřevrhne za omezený čas zbývající do uzavření aukce.

Strategie nabízení cen v angličtině

Uchazeči v anglické aukci mohou k překonání konkurence použít následující strategie:

1. Skákání nabídek

Skákání nabídek zahrnuje umístění nabídky, která je nad dalším přírůstkem nabídky. Nabídka může vyskočit na cenový bod dostatečně vysoký, aby odradila ostatní uchazeče od pokračování v nabízení. Pokud se například nabídková cena pohybuje od 100 do 120 USD až 150 USD, může uchazeč podat nabídku ve výši 500 USD. Výhodou této strategie je, že ostatní uchazeči mohou vypadnout z nabídkového procesu poté, co byli odrazeni náhlým zvýšením ceny nebo vycítením porážky, přičemž zbyl jen propojka nabídek.

Skokan nabídek však musí vzít v úvahu možnost, že mohli zaplatit zbytečně vyšší cenu, aby mohli vyhnat ostatní uchazeče. V tomto příkladu mohl být uchazeč schopen vyhrát aukci za cenu, řekněme, 300 $, pokud by postupovali spíše podle běžného postupu nabízení než pomocí skokové strategie nabízení.

2. Přihazování majáků

Strategie nabízení majáků nastane, když uchazeč zvedne své pádlo do vzduchu a nechá ho tam, což signalizuje, že je připraven na neurčito zvýšit svoji nabídku, aby vyhrál aukci. Jedná se o další strategii, která má odradit ostatní uchazeče od dalšího podávání nabídek, protože očekávají, že je uchazeč z majáku převýší, bez ohledu na to, jak vysokou nabídku podají.

Strategie nabídek majáků, i když skutečně signalizuje ochotu uchazeče „zaplatit jakoukoli nezbytnou cenu“, mu může ve skutečnosti umožnit vyhrát aukci za nižší cenu, než jakou by měl jinak. Například uchazeč, který byl původně ochoten nabídnout cenu až 200 $, může z nabídky při nižší cenové hladině vypadnout, protože věří, že ho uchazeč z majáku převýší, bez ohledu na to, kolik nabídne.

Riziko strategie nabízení majáků spočívá v tom, že konkurenční uchazeč může nabídnout cenu mnohem vyšší, než je ve skutečnosti ochoten zaplatit, jen aby uchazeč o maják zaplatil velmi vysokou cenu, aby vyhrál aukci.

3. Snížení nabídky

Snížit nabídku znamená umístit nabídku, která je menší než částka, o kterou dražení pokračovalo. Pokud se například nabídka pohybovala od 100 do 150 USD až 200 USD, kupující může chtít nabídnout cenu ve výši 180 USD. Aby k tomu mohlo dojít, musí kupující dát dražebníkovi signál, aby oznámil své záměry.

Při snižování nabídky o polovinu je společným signálem zvednout ruku a držet jednu ruku vodorovně k druhé s dlaní směřující dolů. Pokud dražitel vydá souhlas s nabídkovou cenou, kupující oznámí nabídkovou cenu 180 $ a čeká, zda bude vyšší nabídka.

4. Head Nod / Head Shake

Kývnutí hlavou nebo otřesy se používají k tomu, aby dražebníkovi sdělili ochotu zájemce pokračovat v dražení. Pokud se dražebník podívá na kupujícího a kupec kývne hlavou, znamená to, že stále přihazuje. Pokud však kupující zavrtí hlavou, znamená to, že odstupuje od dražení.

Jiné typy aukcí

1. Švédská aukce

Ve švédské aukci může prodejce zboží do aukce přijmout nebo odmítnout jakékoli nabídky kupujícího. Je méně regulovaná a uchazeči nejsou vázáni nabídkami, které předložili. Aukce pocházela ze švédského trhu s nemovitostmi.

2. Holandská aukce

Holandská aukce Holandská aukce Holandská aukce je proces zjišťování cen, kde dražitel začíná s nejvyšší požadovanou cenou a snižuje ji, dokud nedosáhne optimální cenové hladiny, je typem procesu zjišťování cen. Proces funguje tak, že dražebník začíná nejvyšší požadovanou cenou a poté ji neustále snižuje, dokud všechny přijaté nabídky nebudou pokrývat nabízené množství (k prodeji).

Holandská aukce může být také označována jako aukce sestupné ceny. Tento typ aukce lze použít při Počáteční veřejné nabídce (IPO) Počáteční veřejné nabídce (IPO) Počáteční veřejná nabídka (IPO) je první prodej akcií vydaných společností veřejnosti. Před IPO je společnost považována za soukromou společnost, obvykle s malým počtem investorů (zakladatelé, přátelé, rodinní a obchodní investoři, jako jsou investoři rizikového kapitálu nebo andělští investoři). Zjistěte, co je IPO a vlády jej také používají k oceňování finančních nástrojů, jako jsou státní pokladniční poukázky, poznámky Aktuální dluh V rozvaze jsou aktuální dluhy dluhy splatné do jednoho roku (12 měsíců) nebo méně. Je uveden jako krátkodobý závazek a součást čistého pracovního kapitálu. Ne všechny společnosti mají aktuální řádkovou položku dluhu, ale ty, které ji výslovně používají pro půjčky se splatností kratší než jeden rok. , a dluhopisy Trading & Investing Finance příručky pro obchodování a investování jsou navrženy jako zdroje pro samostudium, aby se naučily obchodovat svým vlastním tempem. Projděte si stovky článků o obchodování, investování a důležitých tématech, které finanční analytici mají vědět. Zjistěte více o třídách aktiv, cenách dluhopisů, riziku a výnosu, akciích a akciových trzích, ETF, hybnosti, technickém.

3. Aukce na svíčky

Aukce svíček je aukce, jejíž ukončení je signalizováno vypršením plamene svíčky. Zajišťuje, že žádný dražitel neví přesný čas, kdy aukce skončí, aby mohl učinit konečnou vítěznou nabídku. Uchazeči v aukcích svíček se samozřejmě snaží předvídat, kdy plamen svíčky vyprší, s cílem vstoupit do nejvyšší nabídky těsně předtím, než ostatní dražitelé ponechají čas, aby jim nabídli vyšší cenu.

4. Japonská aukce

Na rozdíl od anglické aukce, kde se cena mění podle výpovědí dražitelů, se nabídková cena v japonské aukci mění podle času dražebníka. Uchazeči mají pouze právo rozhodnout, zda a kdy z nabídky vypadnou.

Další zdroje

Finance je globálním poskytovatelem kurzů finančního modelování a certifikace finančních analytiků Certifikace FMVA® Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P.Morgan a Ferrari. K dalšímu rozvoji vaší kariéry v odvětví finančních služeb vám pomohou tyto další finanční zdroje:

  • Holandská aukce Holandská aukce Holandská aukce je proces zjišťování cen, kde dražitel začíná s nejvyšší požadovanou cenou a snižuje ji, dokud nedosáhne optimální cenové hladiny
  • Likvidační hodnota Likvidační hodnota Likvidační hodnota je odhad konečné hodnoty, kterou obdrží držitel finančních nástrojů při prodeji nebo likvidaci aktiva
  • Konečná kupní smlouva Konečná kupní smlouva Konečná kupní smlouva (DPA) je právní dokument, který zaznamenává podmínky mezi dvěma společnostmi, které uzavírají smlouvu o fúzi, akvizici, odprodeji, společném podnikání nebo nějaké formě strategického spojenectví. Jedná se o vzájemně závaznou smlouvu
  • Trhy zvyšování kapitálu Proces zvyšování kapitálu Tento článek má poskytnout čtenářům hlubší pochopení toho, jak proces získávání kapitálu funguje a jak se dnes v tomto odvětví odehrává. Další informace o získávání kapitálu a různých typech závazků ze strany upisovatele najdete v našem přehledu upisování.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found