Šablona tabulky analýzy citlivosti - Stáhněte si zdarma šablonu aplikace Excel

Tato šablona tabulky analýzy citlivosti vám pomůže předpovědět tržby z prodeje na základě změn ve vstupních proměnných, včetně růstu provozu, jednotkové ceny a objemu prodeje.

Níže je snímek obrazovky šablony tabulky analýzy citlivosti:

Screenshot šablony tabulky analýzy citlivosti

Stáhněte si šablonu zdarma

Zadejte své jméno a e-mail do níže uvedeného formuláře a stáhněte si bezplatnou šablonu hned teď!

Analýza citlivosti je nástroj používaný ve finančním modelování Co je to finanční modelování Finanční modelování se provádí v aplikaci Excel za účelem prognózy finanční výkonnosti společnosti. Přehled toho, co je finanční modelování, jak a proč stavět model. analyzovat, jak různé hodnoty sady nezávislých proměnných ovlivňují konkrétní závislou proměnnou za určitých konkrétních podmínek. Obecně se analýza citlivosti používá v široké škále oborů - od biologie a geografie po ekonomii a inženýrství.

Finanční citlivostní analýza, známá také jako analýza typu „What-If“ nebo „simulace typu„ What-If “, je nejčastěji používána finančními analytiky. Průvodce analytikem Trifecta® Konečný průvodce tím, jak být světovým finančním analytikem. Chcete být prvotřídním finančním analytikem? Hledáte nejlepší osvědčené postupy v oboru a vyčníváte z davu? Náš proces s názvem The Analyst Trifecta® se skládá z analytiky, prezentace a měkkých dovedností k předpovědi výsledku konkrétní akce, pokud je provedena za určitých podmínek. Dělá se to v rámci definovaných hranic, které jsou určeny množinou nezávislých (vstupních) proměnných.

Analýza se provádí v aplikaci Excel v části Data na pásu karet a tlačítku „Co když analýza“, které obsahuje cíl a tabulku dat.

Více šablon zdarma

Další zdroje najdete v naší knihovně obchodních šablon, kde si můžete stáhnout řadu bezplatných šablon pro modelování Excel, prezentaci v PowerPointu a Word.

  • Šablony pro modelování Excel Šablony pro Excel a finanční modely Stáhněte si šablony bezplatných finančních modelů - knihovna tabulkových financí obsahuje šablonu finančního modelu se 3 výpisy, model DCF, plán dluhu, plán odpisů, kapitálové výdaje, úroky, rozpočty, výdaje, předpovědi, grafy, grafy, časové plány , ocenění, srovnatelná analýza společnosti, více šablon Excel
  • PowerPoint prezentační šablony
  • Šablony transakčních dokumentů Šablony Bezplatné obchodní šablony pro použití v osobním nebo pracovním životě. Šablony zahrnují Excel, Word a PowerPoint. Ty lze použít pro transakce, právní, finanční modelování, finanční analýzy, obchodní plánování a obchodní analýzy.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found