Průvodce platem soukromého kapitálu - přehled kompenzací P / E

V tomto průvodci mzdami v oblasti soukromého kapitálu pojednáváme o několika pracovních pozicích v sektoru soukromého kapitálu a jejich odpovídajících středních platech pro rok 2018. V soukromých kapitálových společnostech je mnoho pozic. Top 10 soukromých kapitálových společností, které jsou top 10 soukromých kapitálových společností na světě ? Náš seznam deseti největších PE společností, seřazený podle celkového získaného kapitálu. Společné strategie v rámci P.E. zahrnují pákový odkup (LBO), rizikový kapitál, růstový kapitál, nouzové investice a mezaninový kapitál. , což jsou společnosti pro správu investic, které se zabývají akvizicemi soukromých podniků prostřednictvím sdruženého kapitálu Fondy soukromého kapitálu Fondy soukromého kapitálu jsou fondy kapitálu, které mají být investovány do společností, které představují příležitost pro vysokou návratnost. Přicházejí s fixní od investorů a jednotlivců s vysokým čistým jměním.

Téma platu soukromého kapitálu

Průvodce soukromým kapitálem - Pracovní místa v USA

Pracovní místa v oblasti soukromého kapitálu jsou považována za nejkonkurenceschopnější ve finančním odvětví. Nejmladší profesionálové v soukromých kapitálových společnostech se nazývají spolupracovníci. Většinou uvádějí předchozí pracovní zkušenosti v investičních bankách Investiční banky na středním trhu Investiční banky na středním trhu pomáhají firmám na středním trhu získávat vlastní kapitál, dluh a provádět fúze a akvizice. Zde je seznam nejlepších bank se středním trhem, které slouží středním podnikům s ročními příjmy od 10 mil. USD do 500 mil. USD a 100 až 2 000 zaměstnanců. . Pracovní historie je zásadní, protože firmy málokdy najímají čerstvé absolventy. Spolupracovníci obvykle absolvují dvouletý nebo tříletý program, který zahrnuje školení na pracovišti. Odpovědnosti spolupracovníků se postupně zvyšují, jak získávají další znalosti a dovednosti. Na spolupracovníky dohlíží viceprezident v private equity společnosti. Je rovněž odpovědný za pomoc výkonným ředitelům a partnerům při vytváření investičních strategií a vyjednávání obchodů. Viceprezident se může po několika letech posunout nahoru po firemním žebříčku a stát se výkonným ředitelem nebo partnerem.

Pokud jde o dovednosti, kandidáti, kteří chtějí kariéru v soukromém kapitálu, musí mít silné obchodní analytické dovednosti. Musí zůstat informováni o nejnovějších tržních a ekonomických trendech. Firmy také hledají uchazeče se zkušenostmi v oblasti finančního modelování. LBO modelování LBO modelování LBO modelování - LBO je transakce, při níž je cílová společnost získávána pomocí významného dluhu ke zvýšení potenciálního výnosu. , M&A modelování a finanční analýza. Vzhledem k tomu, že soukromé kapitálové společnosti obvykle spolupracují s jinými finančními profesionály a společnostmi, dávají přednost kandidátům, kteří mají vynikající dovednosti v oblasti řízení, komunikace, vytváření sítí a vyjednávání.

Průvodce platem soukromého kapitálu v USA pro rok 2018

Platy v sektoru soukromého kapitálu se liší v závislosti na letech zkušeností a pozici. V následující tabulce je uveden průvodce platem soukromého kapitálu pro kandidáty s průměrnými zkušenostmi a dovednostmi potřebnými pro danou práci. Údaje nezahrnují bonusy, pobídky a další formy dodatečné kompenzace.

Pracovní poziceZákladní mzda
Stážista / letní analytik$51,000
Intern / Summer Associate$84,000
Analytik (rok 1)$73,000
Analytik (3 a více let)$96,000
Spolupracovník (rok 1)$120,000
Spolupracovník (rok 2)$131,000
Spolupracovník (3 a více let)$143,000
Víceprezident$199,000
Ředitel$315,000

Dodatečné zdroje

Děkujeme, že jste si přečetli průvodce platy soukromého kapitálu Finance. Chcete-li se dozvědět více o sektoru soukromého kapitálu a posunout svou kariéru, pomohou vám následující zdroje:

  • Akciové kapitálové trhy Akciový kapitálový trh (ECM) Trh kapitálového kapitálu je podmnožinou kapitálového trhu, kde finanční instituce a společnosti interagují s obchodováním s finančními nástroji
  • Finanční zprostředkovatel Finanční zprostředkovatel Finanční zprostředkovatel označuje instituci, která jedná jako prostředník mezi dvěma stranami za účelem usnadnění finanční transakce. Mezi instituce, které se běžně označují jako finanční zprostředkovatelé, patří komerční banky, investiční banky, podílové fondy a penzijní fondy.
  • Klíčoví hráči na kapitálových trzích Klíčoví hráči na kapitálových trzích V tomto článku uvádíme obecný přehled klíčových hráčů a jejich příslušných rolí na kapitálových trzích. Kapitálové trhy se skládají ze dvou typů trhů: primárního a sekundárního. Tato příručka poskytne přehled všech hlavních společností a povolání na kapitálových trzích.
  • Private Equity vs Hedge Funds Private Equity vs Hedge Fund Porovnejte private equity vs hedge fond z hlediska investorů, rizika, likvidity, časového horizontu, struktury kompenzací, kariéry a dalších výhod a nevýhod každého z nich

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found