Nepřetržitý příjem a ztráty - přehled, jak fungují, zdroje

Nepřenosové výnosy a ztráty jsou odvozeny z obchodních aktivit, jejichž výsledkem jsou pro účastníka zisky a ztráty. Nepřetržitý příjem pochází z aktivních příjmových činností, jako jsou činnosti v oblasti pronájmu nemovitostí, příjem z portfolia nebo příjem z osobních služeb. Na druhou stranu nep pasivní ztráty představují ztráty vzniklé při aktivním řízení podniku.

Nepřetržitý příjem a ztráty

Nepřenosové příjmy a ztráty podléhají nejen úplnému zveřejnění, ale jsou také odečitatelné v daňovém roce, kdy k nim dojde. Klasifikace ztráty jako pasivní nebo pasivní určuje, zda vzniklá ztráta bude odpočitatelná pro daňové účely.

Porozumění nepasivním příjmům a ztrátám

Nep pasivní činnosti vedoucí k výnosům a ztrátám nelze kompenzovat odpočty generovanými z obchodních aktivit, které vytvářejí pasivní příjem nebo ztráty, pokud se daňový poplatník v minulosti významně nepodílel na obchodní operaci. Toto pravidlo vychází z pravidla pasivní činnosti, jehož cílem je omezit daňové úkryty Daňové úkryty Daňové úkryty jsou finanční prostředky, které může jednotlivec využít k tomu, aby jim pomohly snížit jejich daňovou povinnost, a tak si ponechat více svých peněz. Je to legální způsob, jak jednotlivci „skrývají“ své peníze a vyhýbají se zdanění. .

Například ztráty z partnerství nemohou kompenzovat příjem ze samostatné výdělečné činnosti. Avšak pouze výnosy z pasivních činností lze vyrovnat ztrátami z pasivních činností, které vytvářejí investice zaměřené na dosažení daňové ztráty bez odpovídající ekonomické ztráty.

Původ pravidla lze vysledovat až do 80. let. Během tohoto období investoři kompenzovali vydělaný a nezasloužený příjem vytvářením ztrát, aby se vyhnuli daňovým poplatníkům. Investoři generovali ztráty manipulací s transakcemi za účelem generování zrychlených odpočtů, jako jsou úroky a odpisy. Započtení je však osvobozeno v případě jiných než půjček, které jsou použitelné v transakcích účtovaných samostatně.

souhrn

  • Nepasivní výnosy a ztráty jsou výnosy nebo závazky, které nelze seskupit jako pasivní.
  • Obchodní činnost nebo obchod se považuje za pasivní, pokud se daňový poplatník významně podílel na příjmu nebo ztrátě
  • Mezi parametry, které testují nepasivní obchodní aktivity, patří provedená akce, sledování výnosů a celková doba trvání.

Testy IRS

Obchodní činnost nebo obchod se klasifikuje jako pasivní, pokud se daňový poplatník významně podílel na činnosti, která vedla k příjmu nebo ztrátě. Existuje sedm testů, které Internal Revenue Service (IRS) používá k určení, zda se daňový poplatník významně účastnil obchodu. Testy zahrnují:

  • Jeden se účastnil aktivity po dobu delší než 500 hodin během daňového roku.
  • Jeden se činnosti účastnil výhradně za celé daňové období.
  • Jeden se aktivity zúčastnil více než kdokoli jiný, kdo se do aktivity zapojil - obvykle více než 100 hodin.
  • Jeden se účastnil všech významných aktivit, každá více než 100 hodin, čímž splnila 500hodinový test.
  • Jeden strávil více než tři roky nabízením osobních služeb dané činnosti.
  • Jeden se důsledně účastnil aktivity na základě všech faktorů a okolností.

Společné zdroje nepřijatelných příjmů a ztrát

Mezi běžné zdroje nepřijatelných příjmů a ztrát patří:

  • Obchodní činnost nebo obchody, kterých se osoba během daňového období účastnír.
  • Pracovní zájem o energetické zdroje, jako je ropa a plyn. Pracovní podíl musí být držen přímo nebo prostřednictvím subjektu, který neomezuje závazky. V takovém případě, bez ohledu na to, zda se někdo podstatně podílel na činnostech za daňový rok, stále jde o nepřenosnou činnost.

Pokud by však závazky byly na určité období omezeny, část ztrát a výnosů z pracovního úroku se klasifikuje jako pasivní činnost a příjem.

  • Pronájem bytové jednotky, ve které má majitel bydliště. Platí pouze v případě, že si jeden rezident současně pronajal a užíval ho jako dům ve stejném daňovém roce několik dní, tj. Přesahoval 14 dní.
  • Činnost obchodování se soukromým majetkem ve prospěch vlastníků zájmů o tuto činnost.
  • Činnosti zahrnující bydlení s nízkými příjmy. V takovém případě má investor, který je kvalifikován pro činnosti v oblasti bydlení s nízkými příjmy, zaručenou přechodnou úlevu. V některých případech jsou příjmy a ztráty čerpané z bydlení s nízkými příjmy považovány za nepřenosnou činnost po dobu sedmi let.

Testy pro pasivní i pasivní obchodní aktivity jsou závislé na provedené akci, sledování výnosů a času. Výše uvedené testy generují příjmy nebo ztráty, které se považují za nepřekonatelné, s výjimkou případů, kdy jednotlivec slouží jako obchodní manažer, zatímco jiný manažer vykonává podobné funkce. Nepřekonatelná kritéria IRS také nemusí být splněna, pokud člověk vykonává manažerské role pouze kvůli dosažení materiální účasti.

Určité typy příjmů lze klasifikovat pod nepřenosný typ. Například požadavek portfolia splňuje požadavek. Příjmy portfolia mohou zahrnovat licenční poplatky přijaté z investičního majetku, úroky, dividendy a kapitálové zisky Kapitálový zisk Kapitálový zisk je zvýšení hodnoty aktiva nebo investice vyplývající z zhodnocení ceny aktiva nebo investice. Jinými slovy, zisk nastane, když aktuální nebo prodejní cena aktiva nebo investice přesáhne jejich nákupní cenu. . Náhrada škody vyplývající z vandalismu nebo krádeže je rovněž považována za nepřenosnou.

Mezi další zdroje příjmu, které lze zařadit do této klasifikace, patří sociální zabezpečení a odložené platby. IRS vyžaduje, aby byly vykázány příjmy z těchto zdrojů, a veškeré ztráty plynoucí z těchto činností jsou osvobozeny od daní za daňový rok. Obecná partnerství Generální partnerství Obecné partnerství (GP) je dohoda mezi partnery o společném založení a podnikání. Jedná se o jeden z nejběžnějších právních subjektů k založení firmy. Všichni partneři v obecném partnerství jsou odpovědní za podnikání a za obchodní dluhy podléhají neomezené odpovědnosti. pověřené dohledem nad každodenním chodem firmy jsou odečteny od daně daňového poplatníka.

Dodatečné zdroje

Finance nabízí Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ Certifikace CBCA ™ Certifikace Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ je celosvětovým standardem pro úvěrové analytiky, který zahrnuje finance, účetnictví, kreditní analýzu, analýzu peněžních toků, modelování smluv, půjčky splátky a další. certifikační program pro ty, kteří chtějí posunout svou kariéru na vyšší úroveň. Chcete-li se neustále vzdělávat a rozvíjet svou kariéru, budou užitečné následující zdroje:

  • Účetní zisk Účetní zisk Účetní zisk, známý také jako zisk z účetnictví, je čistý příjem společnosti po odečtení nákladů od výnosů, a to při zohlednění
  • Běžný příjem (investice do nemovitostí) Běžný příjem (investice do nemovitostí) Běžný příjem je investiční strategie, která investorům poskytuje konzistentní nadprůměrné výplaty. Nejběžnější aktuální zaměřený na příjmy
  • Obytné nemovitosti REIT Obytné nemovitosti REIT Obytné nemovitosti REIT jsou REIT, které vlastní a spravují bytové jednotky k pronájmu nájemcům. Rezidenční REIT lze rozdělit do struktur pro jednu nebo více rodin, které jsou k dispozici pro zaměstnání pro nepodnikatelské účely. Mohou zahrnovat byty, prázdninové domy, ubytování studentů
  • Sociální zabezpečení Sociální zabezpečení Sociální zabezpečení je americký federální vládní program, který poskytuje sociální pojištění a dávky lidem s nedostatečným nebo žádným příjmem. První sociální

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found