Open Outcry - přehled, použité ruční signály a výhody

Otevřená dražba je metoda obchodování používaná v futures a na burzách cenných papírů Burza cenných papírů Burza cenných papírů je tržiště, kde se nakupují a prodávají cenné papíry, jako jsou akcie a dluhopisy. Burzy cenných papírů umožňují společnostem získávat kapitál a investorům činit informovaná rozhodnutí pomocí informací o cenách v reálném čase. Výměnou může být fyzické umístění nebo platforma elektronického obchodování. kde obchodníci používají ke komunikaci verbální a neverbální signály. Před příchodem elektronického obchodování bylo téměř veškeré finanční obchodování prováděno otevřeným protestem. Toto je obrázek, který lidé vidí na burzovních makléřích v televizi, jak křičí a používají signály rukou a vypadají, jako by mezi nimi byla hádka.

Otevřete Outcry

Zatímco obchodníci s cennými papíry křičí, kolik kontraktů je na prodej a za jakou cenu, musí i přes všechny výkřiky používat gesta rukou, aby se k sobě dostali. Metoda otevřeného výtržnictví je účinná v tom, že umožňuje strukturovaný proces, který zajišťuje efektivní shodu nabídek a nabídek.

Důležitost metody otevřeného protestu

Metoda otevřeného protestu existuje už nějakou dobu a je považována za nejúčinnější způsob párování kupujících s prodejci. Nastavení je velmi osobní, protože obchodníci se setkávají tváří v tvář. Díky tomu dostane každá strana příležitost navzájem si přečíst řeč těla a začlenit ji do svých rozhodnutí.

Ruční signály používané při obchodování

Aby bylo možné přes všechny výkřiky a řevy spárovat kupující a prodávající na burzách, používají se ruční signály. Následuje vysvětlení některých nejběžnějších použitých ručních signálů:

  • Dlaně jsou velmi důležité při nákupu nebo prodeji akcií Obchodovatelné cenné papíry Obchodovatelné cenné papíry jsou neomezené krátkodobé finanční nástroje, které jsou vydávány buď pro majetkové cenné papíry, nebo pro dluhové cenné papíry veřejně kótované společnosti. Vydávající společnost vytváří tyto nástroje za výslovným účelem získávání finančních prostředků pro další financování obchodních aktivit a expanzi. . Kdykoli chce prodávající nabídku ke koupi, dlaně by měly směřovat k kupujícímu. Naopak, kupující, který hledá prodejce, má dlaně obrácené dovnitř, k tělu.
  • Počet prodaných kontraktů lze určit pomocí prstů obchodníka. U čísel 1 až 9 se obchodník dotkne brady. Když je množství v násobcích 10, dotkne se jeho čela. A při násobcích 100 se obchodník dotkne pěstí jeho čela.
  • Signál ruky složený z pěsti proti dlani znamená STOP. Znamená to, že existuje příkaz k zastavení, protože cena již dosáhla určité úrovně, což makléře nutí okamžitě obchodovat za nejlepší aktuálně dostupnou cenu.
  • Když si obchodník položí ruku přes hrdlo, znamená to, že objednávka byla zrušena nebo již vyplněna.
  • Pokud jde o obchodní opce, musí obchodníci pomocí své ruky určit, zda je opcí call nebo put. Put je signalizován rukou tvořící něco, co vypadá jako znak „OK“, zatímco volání je signalizováno rukou tvořící písmeno C.

Výhody otevřeného protestu

Z velmi důležitých důvodů se i přes přítomnost elektronického obchodování stále používá metoda otevřeného dražení. Nabízí několik výhod, například:

  • Metoda otevřeného protestu umožňuje obchodníkům, aby se skutečně viděli a získali přístup k výrazům obličeje, které o zúčastněných stranách hodně prozrazují. Přesněji řečeno, obchodníci hledají emoce jako chamtivost a strach, něco, co v elektronickém obchodování není vidět.
  • Hluk, který je slyšet a vidět v jámě, pomáhá obchodníkům určit volatilitu Volatilita Volatilita je měřítkem míry fluktuací ceny cenného papíru v průběhu času. Udává úroveň rizika spojeného se změnami ceny cenného papíru. Investoři a obchodníci vypočítávají volatilitu cenného papíru, aby mohli posoudit minulé kolísání cen na trhu.
  • Obchodní trh slouží jako skvělá zkušenost pro nové hráče, kteří chtějí vstoupit do podnikání.

Otevřený protest proti elektronickému obchodování

O rozdílech mezi otevřeným protestem a elektronickým obchodováním se hodně diskutuje.

  • Někteří obchodníci tvrdí, že elektronické obchodování je lepší než otevřený protest, protože umožňuje lepší přístup na trh a umožňuje větší transparentnost, pokud jde o nabídky a nabídky. Vzhledem k tomu, že je to elektronické, mohou obchodníci nahlédnout do historie trhu odkudkoli.
  • Pokud jde o dobu, po kterou obchodování trvá, je elektronické obchodování časově efektivnější. Co obvykle minuty v obchodování na jámě mohou být dokončeny během několika sekund v elektronickém obchodování.
  • Elektronické obchodování usnadňuje vedení dokumentovaných obchodních záznamů. Každá objednávka, opce Možnosti: Hovory a výplaty Opce je forma derivátové smlouvy, která dává držiteli právo, nikoli však povinnost, koupit nebo prodat aktivum do určitého data (datum vypršení platnosti) za stanovenou cenu (realizační cena) ). Existují dva typy možností: hovory a volání. Americké opce lze uplatnit kdykoli, nebo je dokumentována smlouva a je přístupná odkudkoli. Nemusíte mít obavy z toho, že by se pokyny nesprávně naškrábaly nebo se listy objednávek ztratily při náhodném obchodování.

Více zdrojů

Děkujeme, že jste si přečetli finanční vysvětlení Open Outcry. Finance je oficiálním poskytovatelem certifikace FMVA (Financial Modeling and Valuation Analyst) FMVA®. Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a certifikační program Ferrari, jejichž cílem je transformovat kohokoli na špičkového finančního analytika.

Abychom se dál učili a rozvíjeli své znalosti finanční analýzy, velmi doporučujeme další zdroje uvedené níže:

  • Burza cenných papírů v New Yorku (NYSE) Burza cenných papírů v New Yorku (NYSE) Burza cenných papírů v New Yorku (NYSE) je největší burzou cenných papírů na světě a hostí 82% akcií S&P 500 a 70 největších společností na světě . Jedná se o veřejně obchodovanou společnost, která poskytuje platformu pro nákup a prodej
  • Nadváha akcií Nadváha akcií Nadváhou akcií je akcie, o které se finanční analytici domnívají, že překoná srovnávací akcie, cenné papíry nebo index. Doporučení o nadváze signalizuje investorům, aby akciím věnovali větší procento svého portfolia. Proto termín „nadváha“.
  • Šest základních dovedností mistrů obchodníků Šest základních dovedností mistrů obchodníků Obchodníkem se může stát téměř každý, ale být jedním z mistrů obchodníků vyžaduje víc než investiční kapitál a třídílný oblek. Mějte na paměti: existuje moře jednotlivců, kteří se chtějí připojit k řadám mistrů obchodníků a přivést si domů peníze, které k tomuto titulu patří.
  • Obchodní mechanismy Obchodní mechanismy Obchodní mechanismy odkazují na různé metody obchodování aktiv. Dva hlavní typy obchodních mechanismů jsou obchodní mechanismy založené na nabídkách a objednávkách

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found