CFI vs Breaking Into Wall Street (BIWS) - Srovnání a recenze

Bez předsudků, pokud se chcete naučit finanční modelování Co je finanční modelování Finanční modelování se provádí v aplikaci Excel za účelem prognózy finanční výkonnosti společnosti. Přehled toho, co je finanční modelování, jak a proč stavět model. a oceňování podniků, finanční kurzy jsou jedním z nejlepších způsobů, jak toto umění zvládnout. Pro srovnání jsme zde uspořádali několik důležitých metrik mezi Finance a Breaking Into Wall Street (BIWS).

Finanční kurzy vytvořilo MDA Training MDA Training MDA Training je předním poskytovatelem školicích služeb šitých na míru a svým klientům nabízí nový a inovativní přístup k učení a rozvoji. , přední vzdělávací společnost na Wall Street, která byla pověřena výcvikem tisíců nových zaměstnanců v globálních bankách Bulge Bracket Investment Banks Bulge Bracket Investment Bank jsou přední světové investiční banky. Seznam zahrnuje společnosti jako Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML a JP Morgan. Co je to Bulge Bracket Investment Bank a každý rok.

Lidé se nás před registrací na naše kurzy často ptají, v čem jsme jiní než Breaking Into Wall Street (BIWS), a proto jsme níže zveřejnili užitečné srovnání, které vám pomůže s rozhodnutím, s kým se kurzů zúčastníte.

Proč bych měl absolvovat finanční kurzy přes BIWS?

Když se dostaneme přímo k věci, naše kurzy mají dlouhou historii školení investičního bankovnictví Jak získat práci v investičním bankovnictví? V této příručce se dozvíte, jak získat práci v investičním bankovnictví s využitím nejlepších tří taktik: vytváření sítí a obnovování, příprava na pohovor a technické dovednosti a analytici kapitálových trhů Průvodce po získání finanční analytiky Jak se stát finančním analytikem. Postupujte podle finančního průvodce sítí, životopisů, rozhovorů, dovedností finančního modelování a dalších. Pomohli jsme tisícům lidí stát se finančními analytiky v průběhu let a přesně vědět, co to znamená. . Naši učitelé začali s vývojem kurzů před více než dvaceti lety, aby vyškolili nové zaměstnance v globálních bankách po celém světě.

Věříme, že poutavý obsah odděluje průměrný od výjimečných kurzů. Náš e-learning založený na videu má nejlepší kombinaci designu médií, grafiky a krásných modelů aplikace Excel.

Naše ceny jsou navíc výrazně konkurenceschopnější a získáte mnohem větší hodnotu.

Níže je srovnání našeho balíčku Full Access Bundle a balíčku Breaking Into Wall Street Premium.

Níže uvedené informace jsou k 24. září 2018.

FinanceBIWS
ProduktBalíček s plným přístupemPrémiový balíček

# samozřejmě24 kurzů8 kurzů
Cena$497$497
Podpěra, podporaE-mail a telefonE-mailem
CertifikátyAnoNe
Profesionální kvalita médiíAno Ne
Roky rozvíjející kurzy20+10+

Kariérní růst

Jedním z našich nejoblíbenějších nástrojů je naše interaktivní mapa kariéry, která vám umožní prozkoumat vaše různé kariérní možnosti a rozhodnout se, která cesta je nejlepší. Jakmile znáte svou cestu, máme kurzy a certifikáty Certifikační programy Podívejte se na naše Certifikační programy, kde najdete ty nejpraktičtější, nejpraktičtější a odborně relevantní dovednosti a školení. A 100% online! musíte se tam dostat.

Níže je uveden příklad výstupu z jednoho z kurzů finančního modelování Finance.

CFI vs vloupání do Wall Street Biws

Finanční recenze

Nepoužívejte jen slovo, podívejte se na stovky 5hvězdičkových recenzí Recenze studentů Denní recenze a zpětné vazby od tisíců studentů, kteří absolvují kurzy Finance, aby se připravili na kariéru v investičním bankovnictví, FP&A, financích, účetnictví ... dostali jsme od tisíců studentů.

Porovnání provozu na webu

Níže uvedená tabulka hodnotí přenosy nejlepších tréninkových webů zaměřených na finanční modelování. Data pocházejí od poskytovatele statistik provozu na webu: SimilarWeb.com

Jméno společnostiMěsíční provoz stránek
Corporate Finance Institute® (Finance)4,000,000
Wall Street Oasis (WSO)2,370,000

Institut CFA®1,740,000
Wall Street Mojo2,290,000
Fúze a inkvizice (M&I)522,380
Wall Street Prep (WSP)514,900
Breaking Into Wall Street (BIWS)231,230
Institut investičního bankovnictví (IBI)N / A
Institut FM (FMI)N / A
Training The Street (TTS)N / A

Zdroj: SimilarWeb Estimates, tabulka se aktualizuje měsíčně

Ostatní konkurenti

Chcete-li porovnat finance (a možná vloupání do Wall Street) s našimi ostatními konkurenty, podívejte se na naše průvodce níže:

  • Finance vs Wall Street Prep Kurzy finančního modelování na Wall Street Prep. Bez předsudků jsou pro každého, kdo uvažuje o kariéře v investičním bankovnictví, výzkumu kapitálu, FP&A, účetnictví nebo financích, kurzy financí běžným způsobem, jak se dostat nebo postoupit. V této příručce porovnáváme Finance s Wall Street Prep (WSP). Porovnejte Finance vs WSP.
  • Finance vs eduCBA eduCBA Naši studenti se nás před registrací často ptají, v čem jsou finance lepší než eduCBA pro online školení v oblasti finančního modelování. Porovnejte Finance vs. eduCBA. Finance je globální poskytovatel komplexních služeb online školení v oblasti financí pro začínající finanční analytiky. Finanční kurzy vyučuje pouze několik vybraných elitních trenérů.
  • Finance vs Jednoduchý model Jednoduchý model Naši studenti se nás často ptají, jak je Finance lepší než Jednoduchý model pro bezplatné kurzy finančního modelování online. Porovnejte Finance vs Jednoduchý model. Finanční kurzy podporují instruktoři MDA Training, jedné z nejuznávanějších a dlouhodobých společností poskytujících finanční školení na světě.
  • Finance vs EduPristine EduPristine Kurzy finančního modelování. Studenti financí se často ptají, jak jsou finance lepší než EduPristine pro online školení podnikových financí. Porovnejte Finance vs. EduPristine. Pokud hledáte postup v kariéře v oblasti podnikových financí, FP&A, účetnictví nebo financí, kurzy Finance jsou nejlepším způsobem, jak se dostat do žebříčku nebo se dostat nahoru.
  • Porovnejte všechny společnosti poskytující školení v oblasti finančního modelování.

Dodatečné zdroje

Doufáme, že to byl užitečný průvodce kurzy finančního modelování pro finanční analytiky. Další informace najdete níže:

  • Průvodce finančním modelováním zdarma Průvodce finančním modelováním zdarma Tato příručka pro finanční modelování zahrnuje tipy a osvědčené postupy aplikace Excel týkající se předpokladů, ovladačů, prognóz, propojení těchto tří výroků, analýzy DCF a dalších
  • Metody oceňování Metody oceňování Při oceňování společnosti jako podniku se používají tři hlavní metody oceňování: DCF analýza, srovnatelné společnosti a precedenční transakce. Tyto metody oceňování se používají v investičním bankovnictví, kapitálovém výzkumu, soukromém kapitálu, rozvoji společností, fúzích a akvizicích, pákových odkupech a financích
  • Jak jsou propojeny 3 finanční výkazy Jak jsou propojeny 3 finanční výkazy Jak jsou propojeny 3 finanční výkazy? Vysvětlíme, jak propojit 3 finanční výkazy pro finanční modelování a oceňování v aplikaci Excel. Propojení čistého zisku a nerozděleného zisku, PP&E, odpisy a amortizace, kapitálové výdaje, provozní kapitál, finanční činnosti a hotovostní zůstatek
  • Šablony modelů Excel zdarma Šablony modelů Excel a finančních modelů Stáhněte si šablony šablon finančních modelů zdarma - knihovna tabulek Finance obsahuje šablonu finančního modelu se 3 výpisy, model DCF, plán dluhu, plán odpisů, kapitálové výdaje, úroky, rozpočty, výdaje, předpovědi, grafy, grafy, jízdní řády, ocenění, srovnatelná firemní analýza, více šablon Excel

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found