Národní agentura pro rozvoj dovedností - Vycvičte 400 milionů do roku 2022 v Indii

Národní agentura pro rozvoj dovedností (NSDA) je indický vládní orgán, který je součástí ministerstva pro rozvoj dovedností a podnikání. Posláním NSDA je zvýšit rozvoj dovedností v soukromém sektoru a na vládních pozicích v Indii.

Navštivte web NSDA zde -> //www.nsda.gov.in/

vývoj schopností

Cíle NSDA

Níže jsou uvedeny hlavní cíle Národní agentury pro rozvoj dovedností (NSDA):

  • - Podporovat pětiletý plán indické vlády na výcvik dovedností
  • - Organizovat rozvoj dovedností ve všech odvětvích
  • - Vyhodnotit účinnost stávajících programů rozvoje dovedností a najít způsoby, jak je zefektivnit
  • - Vytvořit databázi informací o rozvoji dovedností v celé zemi a vybudovat Informační systém trhu práce (LMIS)
  • - Podporovat potřeby a požadavky znevýhodněných jednotlivců a menšin, včetně žen a osob s různým postižením

Kolik lidí plánuje NSDA trénovat?

Ministerstvo rozvoje dovedností původně uvedlo v roce 2009, že plánuje vycvičit 500 milionů lidí do roku 2022. Od té doby tento odhad zpřesnilo na 400 milionů lidí do roku 2022.

100 milionů tvoří lidé, kteří budou v pracovní síle noví a budou potřebovat výrazné školení dovedností. Zbývajících 300 milionů je již v pracovní síle, ale potřebuje upgrade dovedností.

Zdroj: Livemint.com

Národní rada pro rozvoj dovedností

Národní rada pro rozvoj dovedností se skládá z několika členů, včetně předsedy, generálního orgánu, řídícího orgánu, generálního ředitele, zástupce generálního ředitele, ředitele NSRD a různých výzkumných analytiků, výzkumných pracovníků, konzultantů a administrativních pracovníků.

Národní agentura pro rozvoj dovednostíZdroj: Národní agentura pro rozvoj dovedností

Nejdůležitější dovednosti

Indie je známá tím, že je velkým zdrojem rolí back-office a mid-office v bankovnictví, financích a technologiích.

Mnoho globálních investičních bank Bulge Bracket Investment Banks Bulge Bracket Investment Bank jsou nejlepší světové investiční banky. Seznam zahrnuje společnosti jako Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML a JP Morgan. Co je to Bulge Bracket Investment Bank a rychle se rozvíjející kanceláře v Indii ve městech jako Bombaj, Bangalore a Dehli.

Z pohledu bank jsou nejdůležitější dovednosti, které si měli osvojit:

  • Účetnictví
  • Finance
  • Vynikat
  • Finanční analýza
  • Finanční modelování

Účetnictví a finance

Indie bude vyvíjet velký tlak na zvyšování dovedností svých lidí v oblasti účetnictví a financí. I když mnoho lidí půjde na univerzitu, vzhledem k naprosté rozloze země a počtu lidí, kteří vyžadují školení, mnoho z nich si pro zvládnutí těchto témat prohlédne online kurzy.

Finance vyvinulo několik kurzů, které jsou v naší misi zcela zdarma a pomohly komukoli stát se světovým finančním analytikem Průvodce analytikem Trifecta® Konečný průvodce tím, jak být světovým finančním analytikem. Chcete být prvotřídním finančním analytikem? Hledáte nejlepší osvědčené postupy v oboru a vyčníváte z davu? Náš proces s názvem The Analyst Trifecta® se skládá z analytiky, prezentace a měkkých dovedností.

bezplatný kurz účetnictví

Začněte tím, že spustíte tento bezplatný online kurz účetnictví.

Finanční modelování a oceňování

Chcete-li přesunout populaci Indie na více front-office rolí, rozvíjet finanční modelování Co je finanční modelování Finanční modelování se provádí v aplikaci Excel za účelem předpovědi finanční výkonnosti společnosti. Přehled toho, co je finanční modelování, jak a proč stavět model. a ocenění Ocenění Ocenění se týká procesu stanovení současné hodnoty společnosti nebo aktiva. Toho lze dosáhnout pomocí řady technik. Analytici, kteří chtějí dovednosti, budou velmi důležití.

Finance se jedinečným způsobem zaměřují na rozvoj praktických dovedností založených na pracovních pozicích, které finanční analytici potřebují, aby se prosadili.

Naše kurzy finančního modelování absolvovaly desítky tisíc začínajících profesionálů v oblasti podnikového financování.

tréninkové dovednosti v oblasti finančního modelování

Excel dovednosti

Většina profesionálů pracujících v oblasti financí používá Excel Excel Zdroje Naučte se Excel online se stovkami bezplatných výukových programů Excel, zdrojů, průvodců a podváděcích listů! Zdroje financí jsou nejlepší způsob, jak se naučit Excel podle vašich vlastních podmínek. víc, než si chtějí přiznat.

Velkou součástí poslání Finance je zajistit, aby analytici měli potřebné nástroje a školení, včetně vzdělávání v praktických programech, jako je Excel. Chcete-li začít zdarma, vyzkoušejte online bezplatný kurz Excel pro finance!

Excel dovednosti

Dodatečné zdroje

Poslání Národní agentury pro rozvoj dovedností NSDA je jasné - poskytnout 400 milionům lidí v Indii významné zdokonalení dovedností do roku 2022. Aby se tam dostali, budou muset uzavřít partnerství s co největším počtem cvičných společností a využít sílu eLearningu.

Chcete-li se dozvědět více a začít dnes rozvíjet svou kariéru, podívejte se na tyto další finanční zdroje:

  • Prozkoumejte finanční mapu kariéry
  • Rozvoj technických dovedností Průvodci samostudiem Znalostní finance jsou skvělým způsobem, jak zlepšit technické znalosti z financí, účetnictví, finančního modelování, oceňování, obchodování, ekonomiky a dalších.
  • Průvodci pohovorem Rozhovory Eso na váš další pohovor! Podívejte se na průvodce pohovorem Finance s nejčastějšími dotazy a nejlepšími odpověďmi na jakoukoli pracovní pozici v oblasti podnikových financí. Otázky a odpovědi k rozhovorům pro finance, účetnictví, investiční bankovnictví, kapitálový výzkum, komerční bankovnictví, FP&A a další! Bezplatní průvodci a procvičte si eso na pohovoru
  • Banky v Indii Nejlepší komerční banky v Indii Obchodní banky v Indii lze obecně rozdělit do tří kategorií: banky veřejného sektoru, banky soukromého sektoru a zahraniční banky. Mezi komerční banky patří State Bank of India (SBI), ICICI Bank (Industrial Credit and Investment Corporation of India), HDFC Bank, Axis Bank, Kotak Mahindra Bank, IndusInd Bank

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found