Nejlepší vysokoškolské případové soutěže - seznam obchodních soutěží

Vysokoškolské případové soutěže vyžadují, aby studenti využili informace poskytnuté v případové studii a vytvořili nějaký typ analýzy, kterou pak musí předložit nebo odevzdat ke skórování. Případové soutěže existují pro širokou škálu oborů, včetně obchodu, přírodních věd (fyzika, chemie atd.), Matematiky, humanitních věd a dalších. Například Finanční mistrovství světa v oblasti finančního modelování Soutěž v oblasti finančního modelování Finanční soutěž v oblasti finančního modelování. Soutěžte o nejlepšího finančního modeláře v roce 2019 World Case Champtionships. Celosvětové žebříčky peněžních cen 10 000 USD jsou otevřené vysokoškolským studentům a mají peněžní ceny 10 000 USD.

Seznam nejlepších vysokoškolských případových soutěží:

  1. Národní soutěž v oblasti investičního bankovnictví
  2. Global Case Competition na Harvardu
  3. KPMG International Case Competition
  4. Soutěž v oblasti investičního bankovnictví v Asii
  5. McGill Management International Case Competition
  6. Soutěž v oblasti finančního finančního modelování

Nejlepší vysokoškolské případové soutěže - týmová konkurence

Národní soutěž v oblasti investičního bankovnictví

Soutěž National Investment Banking Competition (NIBC) Soutěž NIBC Investment Banking Competition Finance je hrdým partnerem a sponzorem konference NIBC - National Investment Banking Competition. Zaregistrujte se do soutěže o případy zde. Soutěž National Investment Banking Competition (NIBC) sdružuje 1600 studentů z více než 100 univerzit, kteří soutěží o uznání jako nejlepší tým v této soutěži. je jednou z nejlepších vysokoškolských případových soutěží pro studenty podnikání a začínající investiční bankéře. Tato událost rozděluje soutěžící na vysokoškolské a postgraduální proudy, kde týmy musí vytvořit pitchbook s doporučeními týkajícími se podnikové transakce, jako je fúze, akvizice, získávání kapitálu nebo jiná strategická alternativa.

Ceny: 10 000 $ (napříč vítěznými týmy)

Příspěvky: Vysokoškolák, studenti MBA

Global Case Competition na Harvardu

Globální soutěž o případy na Harvardu má za cíl poskytnout vzdělávací zkušenost, která využívá praktické obchodní případy a poskytuje příležitosti pro vytváření sítí pro studenty a profesionály. Mezi vzdělávací příležitosti patří týmová práce, komunikační a prezentační dovednosti. Kromě soutěže o případy existuje také série workshopů.

Ceny: 10 000 $ (napříč vítěznými týmy)

Příspěvky: Vysokoškolák

KPMG International Case Competition

Soutěž KPMG Case Competition je příležitostí objevit svět práce na případech a vyzvat vás k vývoji inovativních obchodních řešení účastí na náročném a zábavném vzdělávacím zážitku. Týmy budou soutěžit s ostatními studenty z celého světa a získávat přehled o světě konzultační a poradenské práce s klienty. Finalisté budou posláni na závěrečné kolo na bezplatný výlet do Kuala Lumpur v Malajsii.

Ceny: Vítězný tým získá cenu, ale je nezveřejněna

Příspěvky: Vysokoškoláci podle zemí

Soutěž v oblasti investičního bankovnictví v Asii

Soutěž Asia Investment Banking Competition je příležitostí pro vysokoškoláky a studenty MBA soutěžit v procesu fúzí a akvizic (M&A) Mergers Acquisitions M&A Tento průvodce vás provede všemi kroky procesu M&A. Zjistěte, jak se dokončují fúze, akvizice a dohody. V této příručce načrtneme proces akvizice od začátku do konce, různé typy nabyvatelů (strategické vs. finanční nákupy), význam synergií a případ transakčních nákladů, kdy jsou soutěžící umístěni do pozice analytika M&A, a musí vytvořit pitchbook, který otestuje jejich analytické dovednosti a schopnost pracovat jako tým a provést prezentaci. Soutěžící musí vytvořit prezentaci PowerPoint o cíli akvizice na základě informací poskytnutých v případě. Soutěž se koná v Hongkongu.

Ceny: Vítězný tým získá cenu, ale je nezveřejněna

Příspěvky: Vysokoškoláci a postgraduální studenti

McGill Management International Case Competition

McGill Management International Case Competition je vysokoškolská studentská soutěž, která využívá případy založené na globalizaci a vyžaduje multidisciplinární přístupy. Soutěž trvá 32 hodin po dobu tří dnů. Začíná to obchodním problémem a všechny týmy musí vyvinout strategii a vytvořit prezentaci k řešení problému. Soutěžící pracují v hotelu na kufru po dobu 32 hodin.

Ceny: Trofeje za 1., 2., 3. místo

Příspěvky: Vysokoškolák

Soutěž v oblasti finančního finančního modelování

Soutěž v případě finančního finančního modelování vyzývá účastníky, aby vytvořili finanční model pro podnikání a ocenili společnost. Je založen na případové studii soukromého kapitálu, kde soutěžící obdrží Memorandum o důvěrných informacích a musí vytvořit model, vydat doporučení a vytvořit názor pro porotce ohledně toho, zda doporučují investovat do podnikání. Chcete-li se dozvědět více, navštivte web Soutěž o případy finančního modelování.

Ceny: 10 000 $ (napříč vítěznými týmy)

Příspěvky: Vysokoškolák, absolvent a profesionální

Chcete-li se dozvědět více, navštivte web Soutěž o případy finančního modelování.

Dodatečné zdroje

Děkujeme, že jste si přečetli tohoto průvodce po nejlepších vysokoškolských soutěžích v oblasti obchodu a financí. Abychom byli dobře připraveni na velkou událost, budou užitečné tyto další finanční zdroje:

  • Průvodce finančním modelováním Průvodce finančním modelováním zdarma Tato příručka pro finanční modelování zahrnuje tipy a osvědčené postupy aplikace Excel týkající se předpokladů, ovladačů, předpovědí, propojení těchto tří prohlášení, analýzy DCF a dalších
  • Metody oceňování podniků Metody oceňování Při oceňování společnosti jako podniku se používají tři hlavní metody oceňování: analýza DCF, srovnatelné společnosti a precedenční transakce. Tyto metody oceňování se používají v investičním bankovnictví, kapitálovém výzkumu, soukromém kapitálu, rozvoji společností, fúzích a akvizicích, pákových odkupech a financích
  • Šablona Pitchbook Pitchbook Pitchbook je prodejní kniha, kterou používají investiční banky k prodeji produktů a služeb, stejně jako k prezentaci potenciálních klientů. Účelem pitchbooku je zajistit dohodu s potenciálními klienty. Poskytuje přehled o společnosti, včetně historických informací, finanční síly a služeb dostupných potenciálním klientům.
  • Zdarma šablony aplikace Excel a šablony finančních modelů Stáhněte si šablony bezplatných finančních modelů - knihovna tabulek Finance obsahuje šablonu finančního modelu se 3 výpisy, model DCF, plán dluhu, plán odpisů, kapitálové výdaje, úroky, rozpočty, výdaje, předpovědi, grafy, grafy, jízdní řády , ocenění, srovnatelná analýza společnosti, více šablon Excel

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found