Training The Street vs CFI - školení finančního modelování

Training The Street (TTS) sídlí v New Yorku a funguje jako finanční modelování Co je to finanční modelování Finanční modelování se provádí v aplikaci Excel za účelem předpovědi finanční výkonnosti společnosti. Přehled toho, co je finanční modelování, jak a proč stavět model. školící společnost pro mnoho investičních bank. Training The Street založil Scott Rustand v roce 1999 a jeho hlavní školicí zařízení je v New Yorku.

Hlavním zaměřením TTS je osobní školení, nicméně poskytuje také širší škálu online kurzů.

Ve společnosti Finance velmi věříme ve výhody e-learningu, a to díky většímu porozumění, které studenti získají, a také větší cenové dostupnosti a celoživotnímu přístupu.

Témata online kurzů

TTS a Finance nabízejí širokou škálu témat finančního modelování a oceňování společností. Ve Finance se zaměřujeme hlavně na následující předměty:

  • FP&A
  • Účetnictví
  • Finanční analýza
  • Finanční modelování
  • Investiční bankovnictví

Více než jen online kurzy

Naším posláním v oblasti financí je pomáhat vám rozvíjet svou kariéru. Z tohoto důvodu jsme navrhli různorodou škálu zdrojů, které vám pomohou orientovat se na vaší kariérní dráze průvodce finančním analytikem Jak se stát finančním analytikem Jak se stát finančním analytikem. Postupujte podle finančního průvodce sítí, životopisů, rozhovorů, dovedností finančního modelování a dalších. Pomohli jsme tisícům lidí stát se finančními analytiky v průběhu let a přesně vědět, co to znamená. .

Prozkoumání naší interaktivní kariérní mapy je skvělý způsob, jak začít s plánováním své kariéry.

Odtud si možná budete chtít prohlédnout náš úplný seznam zdrojů Zdroje pro podnikové finance Zdroje zdarma pro rozvoj vaší kariéry v oblasti podnikových financí. Knihovna zdrojů Finance zahrnuje šablony aplikace Excel, přípravu na pohovor, technické znalosti, modelování atd.

Školení finančního modelování

Finanční instruktoři jsou dobře známí jak pro svou výjimečnou výuku, tak pro své profesionální zkušenosti. Tato kombinace znamená, že získáte efektivní komunikátory, kteří mají také široké zázemí ze skutečných zkušeností, z nichž mohou čerpat.

Ať už hledáte zkratky pro Excel, zkratky pro Excel, PC, Mac, zkratky pro Excel - Seznam nejdůležitějších a nejběžnějších zkratek pro MS Excel pro uživatele PC a Mac, finance, účetní profese. Klávesové zkratky zrychlují vaše dovednosti v oblasti modelování a šetří čas. Naučte se úpravy, formátování, navigaci, pás karet, vkládání speciálních dat, manipulaci s daty, úpravy vzorců a buněk a další zkratky nebo nejdůležitější vzorce Excel Podváděcí list aplikace Excel vzorce Podváděcí list aplikace Excel pro vzorce vám poskytne všechny nejdůležitější vzorce pro provádění finanční analýzy a modelování v tabulkách aplikace Excel. Pokud se chcete stát mistrem finanční analýzy v Excelu a odborníkem na vytváření finančních modelů, jste na správném místě. , poskytujeme vám nejlepší osvědčené postupy pro finanční modelování v oboru.

Školení finančního modelování Street vs Finance

Obrázek: Kurz finančního finančního modelování fúzí a akvizic.

Více o financích

Děkujeme, že jste si přečetli tento článek porovnávající Finance a Training the Street. Chcete-li se dozvědět více o financích, podívejte se na naše nejoblíbenější zdroje a kurzy, které vám pomohou stát se světovým finančním analytikem.

  • Certifikační programy Certifikační programy V našich certifikačních programech najdete nejpraktičtější praktické praktické dovednosti a školení. A 100% online!
  • Kariérní zdroje a průvodce Kariéra Knihovna kariérních zdrojů Finance. Sestavili jsme nejdůležitější kariérní zdroje pro jakoukoli práci v oblasti podnikových financí. Od přípravy na pohovor až po životopisy a popisy pracovních pozic, máme pro vás krytí, abyste mohli přistát na své vysněné práci. Prozkoumejte průvodce, šablony a širokou škálu bezplatných zdrojů a nástrojů
  • Průvodce finančním modelováním zdarma Průvodce finančním modelováním zdarma Tato příručka pro finanční modelování zahrnuje tipy a osvědčené postupy aplikace Excel týkající se předpokladů, ovladačů, předpovědí, propojení tří výroků, analýzy DCF a dalších
  • Procházet všechny kurzy

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found