Banky na Bermudách - přehled nejlepších 4 bank na Bermudách

Na Bermudách jsou jen čtyři banky. Bermudský měnový úřad dohlíží na sektor finančních služeb v zemi. Bermuda je dobře rozvinuté a vysoce úspěšné offshore finanční centrum. Banky na Bermudách jsou regulovány zákonem o bankách a depozitních společnostech z roku 1999.

Podle agentury Moody’s je bankovní systém na Bermudách stabilní díky zlepšování kvality aktiv, silným kapitálovým polštářům a zdravé likviditě, které působí proti problémům se ziskovostí.

Pro každého, kdo uvažuje o kariéře v bankovnictví na Bermudách, je tento seznam nejlepších bank na Bermudách užitečným průvodcem, kde začít. Další informace najdete v našich seznamech finančních institucí. Seznam společností hlavních hráčů v oblasti podnikových financí. Máme seznamy nejdůležitějších společností poskytujících finanční služby, bank, institucí, účetních firem a korporací v tomto odvětví. Projděte si tyto příručky, připravte se na kariéru ve finančních službách a začněte s vytvářením sítí ještě dnes, abyste svou kariéru urychlili.

Banky na Bermudách

Nejlepší banky na Bermudách jsou:

Bermudská obchodní banka

Bermuda Commercial Bank, dceřiná společnost společnosti Somers Limited, je jednou ze čtyř licencovaných bank na Bermudách. Byla založena v roce 1969 jako Bermuda Provident Bank Limited na základě zákona parlamentu. Později změnila svůj název na Bermuda Commercial Bank v roce 1984.

Banka se sídlem v Hamiltonu zaměstnává přibližně 73 zaměstnanců. Poskytuje různé bankovní produkty a služby klientům s vysokou čistou hodnotou, firemním a komerčním zákazníkům. Nabízí spořící a běžné účty, pevné vklady a služby eBanking, bankovní převody, směnky a kreditní karty i investiční produkty.

V roce 2011 společnost rozšířila svoji činnost v oblasti důvěryhodnosti a správy společností získáním dvou bermudských společností: Paragon Trust Ltd a Charter Corporate Services Ltd. V roce 2015 banka získala společnost Private and Commercial Finance Group Plc (dále jen „PCFG“) se sídlem ve Velké Británii. finanční dům kótovaný na burze AIM se zaměřením na financování vozidel v obchodním a spotřebitelském sektoru.

V roce 2016 vykázala banka celkový příjem 36,13 milionu USD, ve srovnání s 16,22 miliony USD v roce 2015, a celková aktiva ve výši 649 milionů USD, v porovnání s 759 miliony USD v předchozím roce.

Bank of Butterfield Ltd.

Bank of Butterfield je komunitní banka, která poskytuje specializované finanční služby jednotlivcům a malým a středním podnikům. Banka přijímá retailové a korporátní vklady, spoření, termínované a neúročené vklady a depozitní certifikáty. Poskytuje také hypotéky na bydlení, financování automobilů, financování spotřebitelů, kreditní karty, kontokorentní úvěry, půjčky komerčních nemovitostí a komerční a průmyslové půjčky.

Banka rovněž nabízí investiční produkty a služby, správu hotovosti a likvidity, správu úschovy, směnárenské a vypořádací služby.

Byla založena v roce 1858 a je jednou z nejstarších bank na Bermudách. Bank of Butterfield je také přítomna na Kajmanských ostrovech, na Guernsey, ve Švýcarsku, na Bahamách a ve Velké Británii. Od roku 2016 spravuje sedm poboček a 51 bankomatů. Společnost má centrálu v Hamiltonu a od roku 2016 zaměstnává 1240 osob.

V roce 2016 činil celkový příjem banky 402,6 milionu USD ve srovnání s 364,3 miliony USD v roce 2015 a její celková aktiva činila 11 103 milionů USD, v porovnání s 10 275,6 miliony USD v předchozím roce.

Clarien Bank Ltd.

Clarien Bank je stoprocentní dceřinou společností bermudské společnosti CWH Limited, která se v roce 2014 spojila s bankou Capital G Bank. Po fúzi se CWH stala majoritním akcionářem Clarien Bank.

Banka nabízí různé produkty a služby osobního bankovnictví, včetně půjček, hypoték na bydlení a spořicích účtů, účtů federálních fondů, kreditních a debetních karet, dětských účtů a služeb eBanking. Poskytuje také služby správy aktiv v oblastech akcií, komodit, institucionálních a kaptivních fondů, fondů s pevným výnosem a zajišťovacích fondů. Zaměřuje se také na služby správy majetku, jako je plánování důvěry a majetku, správa hotovosti, kreditní a debetní řešení, účty federálních fondů, služby v oblasti výstavby portfolia a služby investičního bankovnictví.

Banka byla založena v roce 1975 a působí také v Africe, Americe, Austrálii, Evropě, na Dálném východě a na Středním východě. To bylo dříve známé jako Capital G Bank Limited a změnilo svůj název na Clarien Bank Limited v roce 2014.

V roce 2016 dosáhl celkový příjem banky 55,1 milionu USD, v porovnání s 56,7 miliony USD v roce 2015, a celková aktiva dosáhla 1 164 milionů USD, v porovnání s 1 136,5 miliony USD v předchozím roce.

HSBC Bank Bermuda Ltd

HSBC Bank Bermuda poskytuje finanční služby jednotlivcům, institucím a společnostem na Bermudách a v dalších zemích. Banka přijímá vkladové produkty, jako jsou běžné a spořicí účty a termínované vklady. Kromě toho také poskytuje vzdělání, zelené, osobní a domácí půjčky, přečerpání, osobní úvěrové linky, hypotéky na bydlení a kreditní a debetní karty. Nabízí také různé finanční plánování a investiční produkty, stavební úvěry na bydlení, ochranu hypotéky, ochranu motorových vozidel, ochranu spotřebitelských půjček, cestovní pojištění a námořní pojištění. Kromě toho také poskytuje správu investic a služby úschovy a jiných správců, jakož i služby správy fondů a trustů.

Společnost HSBC Bank Bermuda, která byla založena v roce 1889, je kótována na bermudské burze. Banka se sídlem v Hamiltonu zaměstnává od roku 2016 přibližně 1100 lidí.

V roce 2016 vykázala banka celkový příjem 189,3 milionu USD, ve srovnání se 185,3 miliony USD v roce 2015, a vykázala celková aktiva 9 757 milionů USD, v porovnání s 11 922,4 miliony USD v předchozím roce.

Kariéra v investičním bankovnictví

Chcete-li proniknout do investičního bankovnictví Jobs Procházejte popisy pracovních pozic: požadavky a dovednosti pro zveřejňování pracovních pozic v investičním bankovnictví, průzkum kapitálu, treasury, FP&A, podnikové finance, účetnictví a další finanční oblasti. Tyto popisy pracovních míst byly sestaveny na základě nejběžnějších seznamů dovedností, požadavků, vzdělání, zkušeností a dalších, na které je třeba se zaměřit na několik důležitých věcí. Patří mezi ně vytváření sítí, obnovení životopisu investičního bankovnictví. Naučte se, jak napsat životopis investičního bankovnictví (analytik nebo spolupracovník) s bezplatným průvodcem a šablonou pro obnovení financí. Životopis IB je jedinečný. Je důležité přizpůsobit svůj životopis průmyslovému standardu, abyste se vyhnuli okamžitému smazání, zkušenostem a dovednostem v oblasti finančního modelování. Schopnosti finančního modelování Naučte se 10 nejdůležitějších dovedností v oblasti finančního modelování a toho, co je požadováno pro dobré finanční modelování v aplikaci Excel. Nejdůležitější dovednosti: účetnictví. Chcete-li se dozvědět více, prozkoumejte naši interaktivní kariérní mapu….

Pokud jde o bankovní kariéru, s našimi kurzy finančního modelování budete mít výraznou výhodu nad konkurencí.

Dodatečné zdroje

Toto byl finanční průvodce nejvyšších bank na Bermudách. Pro každého, kdo hledá kariéru v bankovnictví, je tento seznam skvělým místem pro zahájení vytváření sítí. Přečtěte si také tyto další zdroje:

  • Top 10 bank v Singapuru Nejlepší banky v Singapuru Více než 200 bank působí v Singapuru. Seznamte se s nejlepšími bankami v Singapuru a naplánujte si svou kariéru v bankovnictví. Singapur je mezinárodní finanční centrum, jehož vládní praktiky pro-obchodní politiky z něj dělají bankovní uzel v jihovýchodní Asii. Prozkoumejte přehled Finance těchto bank
  • 10 nejlepších bank v Kanadě Nejlepší banky v Kanadě Mezi banky v Kanadě patří 29 domácích bank, 24 dceřiných společností zahraničních bank, 27 poboček zahraničních bank poskytujících komplexní služby a 3 pobočky zahraničních bank. Podle agentury Moody's je výhled kanadského bankovního systému negativní vzhledem k očekávanému snížení vládní podpory pro velké domácí banky.
  • Otázky rozhovoru s investičním bankovnictvím Rozhovory Eso na váš další rozhovor! Podívejte se na průvodce pohovorem Finance s nejčastějšími dotazy a nejlepšími odpověďmi na jakoukoli pracovní pozici v oblasti podnikových financí. Otázky a odpovědi k rozhovorům pro finance, účetnictví, investiční bankovnictví, kapitálový výzkum, komerční bankovnictví, FP&A a další! Bezplatní průvodci a procvičte si eso na pohovoru
  • Projděte mě DCF Projděte mě DCF Otázka, projděte mě DCF Analýza je v rozhovorech s investičním bankovnictvím běžná. Naučte se, jak vyřešit otázku pomocí podrobného průvodce odpověďmi Finance. Sestavte si pětiletou předpověď nezajištěných volných peněžních toků, vypočítejte koncovou hodnotu a pomocí WACC diskontujte všechny tyto peněžní toky na současnou hodnotu.
  • Průvodce finančním modelováním Průvodce finančním modelováním zdarma Tato příručka pro finanční modelování zahrnuje tipy a osvědčené postupy aplikace Excel týkající se předpokladů, ovladačů, prognóz, propojení těchto tří výroků, analýzy DCF a dalších

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found