Koupit postranního analytika - investiční průzkum a doporučení

Analytik na straně nákupu je analytik, který pracuje s manažery fondů ve společnostech podílových fondů, finančních poradenských společnostech a dalších firmách, jako jsou hedgeové fondy, trusty a vlastní obchodníci. Tyto firmy nakupují velké části cenných papírů pro správu fondů. Doporučení analytiků na straně nákupu jsou důvěrná a nejsou určena pro veřejnou spotřebu, na rozdíl od výzkumu vlastního kapitálu na straně prodávajícího Přehled akciového výzkumu Odborníci na výzkum akcií jsou odpovědní za vypracování analýz, doporučení a zpráv o investičních příležitostech, kterými mohou být investiční banky, instituce nebo jejich klienti zajímající se o. Equity Research Division je skupina analytiků a spolupracovníků. Tato příručka pro přehled vlastního výzkumu.

Porovnejte stranu nákupu vs stranu prodeje Koupit stranu vs stranu prodeje stranu nákupu vs stranu prodeje. Buy Side označuje společnosti, které nakupují cenné papíry, a zahrnují investiční manažery, penzijní fondy a zajišťovací fondy. Prodávající strana.

Co dělá Buy Side Analyst v práci?

Analytici nákupu provádějí finanční průzkumy na společnostech a odvozují vzorce a strategie, které společnosti kupující straně pomohou získat nejvyšší možnou návratnost kapitálu upravenou o riziko. Analytici se obvykle zabývají čtením aktuálních zpráv a trendů, sledováním cenných informací a vytvářením finančních modelů.

Analytik na straně nákupu určuje, jak příznivá se investice zdá být a jak dobře odpovídá investiční strategii fondu. Jejich doporučení jsou založena na tomto výzkumu a analýze a jsou k dispozici výhradně firmě, která je zaměstnává. Úspěch analytika na straně nákupu se měří podle kvality jejich finančního modelování. Co je to finanční modelování Finanční modelování se provádí v aplikaci Excel za účelem předpovědi finanční výkonnosti společnosti. Přehled toho, co je finanční modelování, jak a proč stavět model. analýza a doporučení pro firmu.

Analytik potřebuje získat data ze spolehlivých zdrojů. Bloomberg je jedním z mnoha takových zdrojů. Prohlédněte si tuto kompilaci údajů společnosti Bloomberg a vylepšete své dovednosti v oblasti finanční analýzy.

koupit finanční analytik příklad finančního modelu

Chcete-li se připravit na kariéru na straně nákupu, spusťte nyní naše kurzy finančního modelování!

Pro jaké instituce pracuje analytik nákupu?

Společnosti typu Buy side jsou investiční instituce, které nakupují cenné papíry a další aktiva pro sebe i pro své klienty. Zaměstnávají analytiky a manažery portfolia nákupu Portfolio Management Career Profile Správa portfolia spravuje investice a aktiva pro klienty, mezi něž patří penzijní fondy, banky, zajišťovací fondy, rodinné kanceláře. Správce portfolia je odpovědný za udržování správné kombinace aktiv a investiční strategie, která vyhovuje potřebám klienta. Plat, dovednosti, kteří pracují bok po boku, aby přidali hodnotu podnikání. Následuje seznam typů firem, které zaměstnávají analytiky na straně nákupu:

  • Podílové fondy
  • Penzijní fondy
  • Zajišťovací fondy
  • Soukromý kapitál
  • Růstový kapitál
  • Rizikový kapitál
  • Institucionální a retailoví investoři

Jak zjistit, zda se hodí práce na straně analytika nákupu?

Analytikem na straně nákupu je poskytování výzkumu a doporučení akciových portfolií správcům fondů Portfolio Manager Portfolio manažeři spravují investiční portfolia pomocí šestistupňového procesu správy portfolia. V této příručce se dozvíte přesně, co správce portfolia dělá. Manažeři portfolia jsou profesionálové, kteří spravují investiční portfolia s cílem dosáhnout investičních cílů svých klientů. v rámci firmy, aby jim pomohla rozhodnout, které investice jsou cenné nebo riskantní. Kupte si boční analytiky s vyššími dovednostmi a lepšími znalostmi, často vydělávejte vyšší výplatu než prodejní boční analytici. Jsou zapotřebí následující dovednosti:

  • Silný intelektuální pohled na investiční příležitosti
  • Důsledně sleduje vývoj na trhu
  • Schopen vytvářet produktivní, včasné a vysoce kvalitní zprávy pro investiční rozhodnutí
  • Je schopen analyzovat rizika a charakteristiky odvětví
  • Schopen neustále sledovat výkon portfolia
  • Vždy aktuální globální a ekonomické trendy

Další informace o tom, jaká je práce, najdete v naší interaktivní Kariérní mapě.

Dodatečné zdroje

Děkujeme za přečtení finančního průvodce analytikem na straně nákupu. Pokračujte v učení a přípravě na kariéru na straně nákupu. Na cestě vám pomohou tyto další zdroje:

  • Koupit stranu vs prodat stranu Koupit stranu vs prodat stranu Koupit stranu vs prodat stranu. Buy Side označuje společnosti, které nakupují cenné papíry, a zahrnují investiční manažery, penzijní fondy a zajišťovací fondy. Prodávající strana
  • Kariéra v oblasti výzkumu akcií Přehled akciového výzkumu Odborníci v oblasti výzkumu akcií jsou zodpovědní za vypracování analýz, doporučení a zpráv o investičních příležitostech, o které by mohly mít investiční banky, instituce nebo jejich klienti zájem. Divize Equity Research Division je skupina analytiků a spolupracovníků. Tato příručka pro přehled vlastního výzkumu
  • Otázky rozhovoru s kapitálovým výzkumem Otázky z rozhovoru s kapitálovým výzkumem Otázky a odpovědi k rozhovoru s akciovým výzkumem. Tento seznam obsahuje nejčastější otázky týkající se pohovoru, které se používají k najímání analytika nebo spolupracovníka pro výzkum v oblasti rovnosti. Pokud byste měli investovat 1 milion dolarů, co byste s tím udělali? - Povězte mi o společnosti, kterou obdivujete, a o tom, proč je atraktivní. - Připrav mě
  • Průvodce finančním modelováním Průvodce finančním modelováním zdarma Tato příručka pro finanční modelování zahrnuje tipy a osvědčené postupy aplikace Excel týkající se předpokladů, ovladačů, prognóz, propojení těchto tří výroků, analýzy DCF a dalších

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found