5 výhod online učení oproti tradičním třídám

Online učení umožňuje studentům absolvovat kurzy na počítači odkudkoli na světě. E-learning poskytl studentům svobodu a možnosti přizpůsobení, díky nimž je online učení skvělou alternativou oproti tradičnějšímu prostředí třídy. Stále více lidí se účastní kurzů online. Podle zprávy Babson Survey Research Group z roku 2015 vzrostl počet studentů zapsaných do kurzů eLearningu o 5,8 procenta a tento počet za posledních 13 let každoročně roste.

Online učení - žena studující doma

Panuje všeobecná mylná představa, že online učení je jednodušší než tradiční učení. Studenti jsou stále povinni věnovat tolik úsilí, času a energie při absolvování kurzů online.

Zde je 5 výhod absolvování kurzů online ve srovnání se studiem v učebně:

# 1 - Můžete se učit, co chcete

Bez ohledu na váš věk nebo vzdělání vám online učení umožňuje absolvovat kurzy na jakékoli téma, které vás zajímá. Můžete jej také využít k osvojení nových technických dovedností, které jsou obzvláště užitečné, pokud chcete zvýšit své šance na získání zaměstnání nebo postup ve své současné kariéře. Většina online kurzů obvykle nemá požadavky na přijetí, například GMAT skóre, SAT skóre nebo akademické přepisy, díky nimž jsou velmi přístupné. Online učení se stalo skvělým prostředkem pro získání požadovaných průmyslových certifikací, jako je například Financial Modeling & Valuation Analyst (FMVA) ™ označení FMVA® Certification. Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, JP Morgan a Ferrari, které vám pomohou uspokojit potřeby vyvíjejícího se trhu práce. Studie z Georgetown University ukazuje, že do roku 2020 bude 65 procent pracovních míst v USA hledat kandidáty s pokročilým vzděláním.

# 2 - Učte se svým vlastním tempem kdekoli a kdykoli!

Na rozdíl od tradičního uspořádání ve třídě vám online učení umožňuje studovat kdekoli a kdykoli chcete. Nemusíte se potýkat s dojížděním a hustým provozem, a pokud chcete, můžete studovat z pohodlí domova. Online kurzy vám dávají možnost studovat v prostředí, které je pro vás nejpříznivější. Ať už je to ve vašem pokoji, v knihovně, v kavárně nebo v parku, vše, co potřebujete, je notebook nebo tablet se spolehlivým připojením k internetu.

Učte se kdekoli a kdykoli

# 3 - Naučíte se technické dovednosti

Pokud se chcete naučit aplikované technické dovednosti, online učení je skvělým místem pro jejich zdokonalení. Při studiu online jste vyzváni, abyste vyšli ze své komfortní zóny a prozkoumali všechny funkce digitálního učení, jako je stahování materiálů, stahování finančních modelů, interaktivní kvízy a praktická cvičení na vlastní pěst. Všechny tyto výukové materiály poskytují optimální učební zkušenost pro technické dovednosti, které k zvládnutí obvykle vyžadují praxi a opakování. Cvičení je perfektní a spoustu cvičení získáte prostřednictvím online učení.

V digitálním věku vám výuka technických dovedností pomůže zůstat aktuální a stát se životaschopnějším kandidátem na budoucí náborové manažery. Podle průzkumu technologických dovedností z roku 2017 Career Advisory Board 60 procent zaměstnavatelů uvedlo, že většina uchazečů o zaměstnání nemá technické dovednosti, které pro svou kariéru potřebují. Polovina zaměstnavatelů také uvedla, že v jejich zaměstnanecké základně je nedostatek technických dovedností.

Finanční kurz Excel Crash Course a Advanced Excel Training Course vám pomohou zvládnout potřebné dovednosti aplikace Excel požadované pro úlohy v různých oborech.

# 4 - Existuje menší tlak

Studenti mají různé způsoby řešení tlaku ve školách, které vytvářejí konkurenční prostředí. Špatnou zprávou je, že někteří lidé nemohou zvládnout tlak v tradičním uspořádání učebny. Podle článku Amy Novotney z roku 2014 pro Americkou psychologickou asociaci byli studenti vystaveni zvýšenému riziku úzkosti, deprese i sebevražedných myšlenek. V letech 2012 až 2013 téměř polovina studentů, kteří se zúčastnili průzkumu, odhalila, že se zúčastnili poradenských setkání zaměřených na problémy duševního zdraví. Díky online výuce můžete komunikovat se spolužáky a instruktory v prostředí, které je vhodné pro učení a nikoli pro soutěžení s ostatními.

# 5 - Stojí to méně

Průměrný absolvující student má v USA dluh na vysoké škole, který přesahuje 37 000 USD. Učení tradičním způsobem znamená, že zaplatíte za výuku, ubytování, stravu, poplatky za aktivitu a knihy. Online učení přichází s mnohem nižšími náklady, protože nemusíte platit za věci, jako jsou papírové podklady, prostor ve třídě, psací stoly, židle a další spotřební materiál.

Učení online - Ušetřete peníze

Dodatečné zdroje

Corporate Finance Institute nabízí online kurzy, které lze absolvovat na vyžádání z kteréhokoli místa na světě. Zde je několik dalších zdrojů, na které se můžete podívat:

  • Certifikace FMVA Certifikace FMVA® Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a Ferrari
  • Jak uspět v eLearningu: 10 tipů pro online studenty Jak uspět v eLearningu: 10 tipů pro online studenty 10 studijních tipů, které vám usnadní přechod a přizpůsobení se eLearningu.
  • Umění řízení času: Tajemství zdravé rovnováhy mezi pracovním a soukromým životem Umění řízení času pro lepší rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem Osvojení dobré rovnováhy mezi pracovním a soukromým životem může být stejně důležité jako zdokonalení technických dovedností, jako je finanční modelování. V tomto článku budeme sdílet tipy, jak udržovat dobrou rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem.
  • Mapa kariéry

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found