Šablona rozpočtu v hotovosti - Stáhněte si šablonu aplikace Excel zdarma

Tato šablona peněžního rozpočtu vám pomůže naplánovat příliv a odliv hotovosti na měsíční bázi.

Níže je uveden náhled šablony peněžního rozpočtu:

Screenshot šablony rozpočtu v hotovosti

Stáhněte si šablonu zdarma

Zadejte své jméno a e-mail do níže uvedeného formuláře a stáhněte si bezplatnou šablonu hned teď!

Rozpočet v hotovosti je rozpočet založený na skutečných přílivech a odtokech hotovosti, na rozdíl od účetních zásad, jako je uznání výnosů. Princip uznání výnosů. Princip uznání výnosů určuje postup a načasování, podle kterého jsou výnosy zaznamenávány a uznány jako účetní závěrka společnosti. Teoreticky existuje několik okamžiků, kdy by společnosti mohly uznat výnosy. , párování a časové rozlišení, což může vést k velmi odlišným číslům. Hotovostní rozpočet je důležitý pro osobní a obchodní plánování Co je finanční modelování Finanční modelování se provádí v aplikaci Excel za účelem předpovědi finanční výkonnosti společnosti. Přehled toho, co je finanční modelování, jak a proč stavět model. , protože udává, kolik finančních prostředků je požadováno nebo kolik přebytečné hotovosti se za určité období vyprodukuje.

Příklad šablony rozpočtu v hotovosti

Níže je uveden příklad obecné šablony měsíčního peněžního rozpočtu v aplikaci Excel, kterou si můžete stáhnout a použít pro své vlastní účely.

Šablona obsahuje několik sekcí:

  • Hotovost z prodeje zboží / služeb
  • Hotovost za výdaje
  • Cash in / out pro investování
  • Hotovost / odchod z financování
  • Celková změna v hotovosti v každém období

Více šablon zdarma

Další zdroje najdete v naší knihovně obchodních šablon, kde si můžete stáhnout řadu bezplatných šablon pro modelování Excel, prezentaci v PowerPointu a Word.

  • Šablony pro modelování Excel Šablony pro Excel a finanční modely Stáhněte si šablony bezplatných finančních modelů - knihovna tabulkových financí obsahuje šablonu finančního modelu se 3 výpisy, model DCF, plán dluhu, plán odpisů, kapitálové výdaje, úroky, rozpočty, výdaje, předpovědi, grafy, grafy, časové plány , ocenění, srovnatelná analýza společnosti, více šablon Excel
  • PowerPoint prezentační šablony
  • Šablony transakčních dokumentů Šablony Bezplatné obchodní šablony pro použití v osobním nebo pracovním životě. Šablony zahrnují Excel, Word a PowerPoint. Ty lze použít pro transakce, právní, finanční modelování, finanční analýzy, obchodní plánování a obchodní analýzy.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found