Správní výdaje - přehled, typy, role v rozpočtování a investování

Administrativní výdaje se vztahují na náklady vzniklé společnosti nebo organizaci, které zahrnují mimo jiné platy a výhody Odměna Odměna je jakýkoli druh kompenzace nebo platby, které jednotlivec nebo zaměstnanec obdrží jako platbu za své služby nebo práci, kterou vykonávají dělat pro organizaci nebo společnost. Zahrnuje jakýkoli základní plat, který zaměstnanec obdrží, spolu s dalšími druhy plateb, které se hromadí v průběhu jejich práce, který z administrativních pracovníků ve společnosti nebo organizaci, stejně jako nájemné a manažerské náhrady.

Správní nákladyZdroj: Amazon.com

V souvislosti s účetnictvím lze administrativní náklady považovat za nepřímé náklady, protože přímo nesouvisejí s výrobou produktu, jako je například technik nebo pracovník montážní linky.

Porozumění správním výdajům

Správní výdaje najdete ve výkazu zisku a ztráty Výkaz zisku a ztráty Výkaz zisku a ztráty je jednou ze základních finančních výkazů společnosti, která ukazuje jejich zisk a ztrátu za určité období. Zisk nebo ztráta se určuje odečtením všech výnosů a odečtením všech nákladů z provozních i neprovozních činností. Toto prohlášení je jedním ze tří výkazů používaných jak v podnikových financích (včetně finančního modelování), tak v účetnictví. po dobu, po kterou k nim došlo; neobjevují se však v období, za které byly zaplaceny. Jak se podnikání rozšiřuje a roste, stejně jako v případě technologického spuštění, administrativní náklady mají tendenci zůstat stabilní a přiměřené, zatímco pracovníci a inženýři v první linii mají tendenci se zvětšovat, např. Když dojde ke zvýšení výroby nebo snaha vyvinout nový revoluční kus softwaru / hardwaru.

Níže je uveden komplexnější seznam různých typů správních nákladů a typy výdajů spadajících do jiné kategorie:

1. Správní výdaje

  • Manažerský tým
  • IT tým
  • Kompenzace výkonného ředitele
  • Pronájem zařízení a budov

2. Nesprávní výdaje

  • Výrobci
  • Vývojáři
  • Inženýři
  • Prodejní tým

Správní výdaje v praxi

Pokud jste vlastníkem malé firmy nebo se pokoušíte spustit startup, je při rozpočtování a prognózování zásadní pochopení toho, proč jsou provozní, administrativní a prodejní náklady často odděleny. Pochopení toho, kde budou růst vaše výdaje a kde zůstanou stagnující, vám pomůže alokovat kapitál a růst podnikání.

Může také pomoci stávajícím a potenciálním investorům zjistit, jak spravujete kapitál a že jako důvtipný vlastník / podnikatel firmy víte, jak správně škálovat a přidělovat zdroje.

Pochopení správních nákladů jako investora

Jako investor, který chce zvýšit své úspory, vám pochopení administrativních nákladů společnosti může pomoci lépe kontextualizovat náklady na prodané zboží Náklady na prodané zboží (COGS) Náklady na prodané zboží (COGS) měří „přímé náklady“ vzniklé při výrobě jakéhokoli zboží nebo služby. Zahrnuje náklady na materiál, přímé mzdové náklady a přímé režijní náklady továrny a je přímo úměrné výnosům. Jak rostou příjmy, je k výrobě zboží nebo služby zapotřebí více zdrojů. COGS je často. Může vám pomoci zjistit, jaký podíl jejich kapitálu společnost utrácí na tyto výdaje ve vztahu k jejich dalším nákladům a relativní hotovostní pozici.

Je důležité lépe porozumět a kvalifikovat potenciální investici a zjistit, zda jsou operace společnosti udržitelné nebo směřují k finanční tísni. ROI je zásadní pro každého investora a znalost toho, jak společnost rozděluje své administrativní výdaje, je zásadním aspektem úspěšného a důvtipného investora.

Role v auditu

Pokud vaše společnost úspěšně zaměstnala účetní informační systém Účetní informační systém (AIS) Účetní informační systém (AIS) odkazuje na nástroje a systémy určené ke shromažďování a zobrazování účetních informací, takže účetní a v současné době prochází auditem, je možné, že auditoři mohou použít správní výdaje ke sledování alokace kapitálu a plateb vedení a vedení. To lze provést z mnoha důvodů, včetně jednoduše rutinního náhodného auditu.

Uvedení do kontextu: Budování souladu

Úspěšné nasazení účetního informačního systému může společnosti umožnit lepší sledování, kontrolu a transparentnost administrativních nákladů. Umožňuje větší důvěru a dodržování předpisů a posílí důvěru investorů a veřejnosti.

Dobře kategorizovaný výkaz zisků a ztrát, který zahrnuje administrativní náklady, je ústředním aspektem pro každou společnost při budování kultury dodržování předpisů, která odráží vnitřní pohled a investující veřejnost obecně.

Související čtení

Finance je oficiálním poskytovatelem Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ Certifikace CBCA ™ Certifikace Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ je celosvětovým standardem pro úvěrové analytiky, který zahrnuje finance, účetnictví, kreditní analýzu, analýzu peněžních toků, modelování smluv, splácení půjček atd. certifikační program, jehož cílem je transformovat kohokoli na špičkového finančního analytika.

Abychom vám pomohli stát se finančním analytikem světové úrovně a posunout svou kariéru na maximum, budou vám tyto další zdroje velmi užitečné:

  • Fixní a variabilní náklady Cena fixních a variabilních nákladů je něco, co lze klasifikovat několika způsoby v závislosti na jeho povaze. Jednou z nejpopulárnějších metod je klasifikace podle fixních nákladů a variabilních nákladů. Fixní náklady se nemění se zvyšováním / snižováním jednotek objemu výroby, zatímco variabilní náklady jsou pouze závislé
  • Průvodce forenzním auditem Průvodce forenzním auditem Forenzní audit je podrobný audit záznamů společnosti, který bude použit u soudu v soudním řízení. Zapojeni jsou všichni účetní, právníci a finanční profesionálové. Při takovém auditu budou hledat korupci, střet zájmů, úplatkářství, vydírání, zpronevěru majetku, finanční podvody
  • Promítání řádkových položek výkazu zisku a ztráty Promítání řádkových položek výkazu zisku a ztráty Diskutujeme o různých metodách promítání řádkových položek výkazu zisku a ztráty. Projektování řádkových položek výkazu zisku a ztráty začíná tržbami z prodeje a poté náklady
  • Investice: Průvodce pro začátečníky Investice: Průvodce pro začátečníky Průvodce Finance's Investing for Beginners vás naučí základy investování a jak začít. Zjistěte více o různých strategiích a technikách obchodování a o různých finančních trzích, do kterých můžete investovat.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found