Stáhněte si bezplatnou šablonu Pitch Deck - PPT Presentation Template

Stáhněte si šablonu bezplatného finančního hřiště s finančními investicemi vyplněním níže uvedeného formuláře. Tuto šablonu PPT lze použít k vytvoření vlastního hřiště pro získávání kapitálu nebo k prezentaci investorům, aby vám vyprávěli svůj příběh.

stáhnout soubor šablony finančního hřiště

Stáhněte si šablonu zdarma

Zadejte své jméno a e-mail do níže uvedeného formuláře a stáhněte si šablonu hřiště zdarma!

Jak strukturovat rozteč paluby

Podívejme se, jak strukturovat výšku tónu od začátku do konce. Celá paluba by měla být v ideálním případě asi 20–30 snímků, a co je důležitější, prezentace trvá jen 15 minut. Níže uvedené odrážky odpovídají konkrétním snímkům v bezplatné šabloně Šablony PDF zdarma Finanční modely Stáhněte si naše šablony PDF finančních modelů a modelů oceňování Excel, abyste se dozvěděli, jak je strukturován finanční model, a plánovat, jak si vytvořit svůj vlastní. Poskytl jsem výše.

Představte sebe a velkou myšlenku (snímky 1-8)
  1. Vaše zázemí a váš tým
    1. Jaký je váš nárok na slávu? Je lepší soustředit se jen na jednu / dvě opravdu pozitivní věci, takže se zastavte (vše, co uvedete, je ředicí).
  2. Velký nápad
    1. Jaký obrovský problém se snažíte vyřešit? Pro koho? Proč teď? Co tě motivuje?
    2. V čem jsi jedinečný? Proč bude váš produkt nebo služba rezonovat s lidmi?
    3. Jaké jsou klíčové zákaznické nebo finanční metriky, které naznačují, že vaše firma skutečně rozjíždí?
Vysvětlete svou tajnou omáčku (snímky 9–18)
  1. Obchodní model - Jak funguje vaše firma?
  2. Zákazníci - Kdo jsou oni? Co mají společného? Kde je najdete? Kolik stojí jejich získání? Proč se zákazníci stále vracejí?
  3. Plán růstu - Proč sháníte peníze? Jak rozšíříte podnikání? Jaké jsou vaše produkty? Proč jste lepší než konkurence?
Nabídka dohody (snímky 19–22)
  1. Finanční informace (výstup z vašeho finančního modelu)
    1. Ekonomika jednotek - Jaká je ziskovost nebo marže příspěvku na zákazníka nebo na jednotku?
    2. Rozpočet - Jaká je vaše míra hoření a na co utrácíte peníze?
    3. Prognóza peněžních toků - jaké jsou vaše cíle pro příštích několik let?
  2. Co investoři získají - Popište, co investoři získají, když s vámi obchodují
  3. Použití výnosů - Na co použijete výtěžek? Jak budete investovat peníze?
Zavřít (snímek 23)
  1. Nechte své publikum inspirovat - vraťte se zpět ke své misi / vizi nebo použijte silnou nabídku zákazníků. Chcete nechat investorům dostatek informací, abyste se cítili nadšení a zaujatí, ale stále chcete více.

Jak se spojit s publikem

Tady je několik důležitých témat, která byste měli mít na paměti při vytváření a předvádění svého hřiště:

  1. Jednoduchý - usnadněte sledování s minimálním žargonem. Představte si, že tento nápad vysvětlujete malému dítěti.
  2. Průhledná - zajistit, aby sledoval logický postup (obvykle počínaje velkým obrazem a poté přiblížením)
  3. Fascinující - poskytnout publiku dostatek informací, aby je zaujal, ale nechává je chtít víc
  4. Román - poslední věc, kterou chcete, je, aby si čtenář řekl: „Už o tom vím“, protože to způsobí jejich uvolnění. I když to není nové, zkuste to roztočit.
  5. Beton - použijte fakta a čísla, která pevně utvoří váš argument (nevyvratitelný důkaz)
  6. Emocionální - použijte nabídky od zákazníků nebo zaměstnanců, které dokládají, jak vaše podnikání přímo ovlivňuje životy lidí
  7. Vizuální - většina lidí umí zpracovávat informace vizuálně lépe, takže zahrňte co nejvíce infografik, grafů, obrázků a vizuálního obsahu. Zvažte použití grafického designéra, jak jsem to udělal s touto sadou šablon.

Jak generovat finanční informace

Je důležité mít finanční model Co je finanční modelování Finanční modelování se provádí v aplikaci Excel za účelem předpovědi finanční výkonnosti společnosti. Přehled toho, co je finanční modelování, jak a proč stavět model. podpora informací ve vašem hřišti. Pokud nemáte zavedený solidní operační model, nezapomeňte si prohlédnout zdroje o základech finančního modelování nebo o tom, jak sestavit spouštěcí finanční model.

Vaše výstupy v prezentaci by se měly zaměřit na věci, jako je ekonomika jednotek, marže příspěvku a metriky zákazníků, na rozdíl od položek výkazu zisku a ztráty, jako jsou výnosy nebo EBITDA. Pokud jste v rané fázi nebo začínáte podnikat, měli byste se zaměřit na svůj rozpočet a míru hoření. Je důležitější ukázat vám, že rozumíte struktuře nákladů, než zveřejněním velké prognózy tržeb, o které každý ví, že je vytvořena.

Nakonec je finanční model jen tak dobrý, jak jsou předpoklady, které se používají k jeho sestavení, takže nezapomeňte jasně uvést všechny hnací síly a předpoklady ve vašem modelu a to, jak se časem mění.

Dodatečné zdroje

Děkujeme, že jste si stáhli bezplatnou šablonu finančního hřiště. Tyto zdroje vám pomohou, abyste se neustále učili a rozvíjeli svou kariéru:

  • Kniha pitchů investičního bankovnictví Kniha pitchingu investičního bankovnictví Jak vytvořit knihu pitchů investičního bankovnictví. Tato příručka vás naučí, co je součástí, jak vytvořit knihu s roztečí IB, a uvádí příklady snímků
  • Investiční ukázka Investiční ukázka Investiční ukázka je jednostránkový nebo dvoustránkový profesionální dokument, který slouží k představení akviziční nebo investiční příležitosti strategickým nebo finančním kupujícím. Teaser je důležitým dokumentem v transakčním procesu, protože se jedná o první dokument, který potenciální kupující uvidí
  • Memorandum o důvěrných informacích (CIM) CIM - Memorandum o důvěrných informacích Memorandum o důvěrných informacích (CIM) je dokument používaný v M&A k sdělování důležitých informací v procesu prodeje. Průvodce, příklady a šablony
  • Všechny šablony pro hřiště

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found