Šablona životopisu investičního bankovnictví - co musíte zahrnout

Životopis investičního bankovnictví je jedinečný. Je důležité přizpůsobit životopis průmyslovému standardu, aby nedošlo k jeho okamžitému smazání, protože neodpovídá standardnímu formátu.

Zde je třeba vzít v úvahu několik kritických bodů:

  • Váš investiční bankovní životopis musí být pouzejedna stránka (Nemohu to dostatečně zdůraznit). Nezáleží na tom, kolik stáží jste absolvovali, nebo klubů, jejichž jste členem, musíte svůj životopis dostat na jednu stránku. Najímání manažeři jsou zaneprázdněni a často jen automaticky přeskočí životopisy, které jsou delší než stránka.
  • Přepravte své akademické úspěchy. Investiční bankéři rádi najímají lidi s vysokým GPA, GPA konverze GPA je důležitá pro pracovní místa v předních investičních bankovních, finančních a účetních společnostech. Použijte naši převodní tabulku GPA pro výpočet vaší GPA při podávání žádosti. Banky s hromadnými složkami a téměř všechny ostatní investiční banky se při žádosti o práci podívají na vaše GPA a měli byste je zahrnout do svého životopisu. kteří jsou na Deanově seznamu a vypadají chytří.
  • Prokázat příslušné finanční zkušenosti. Je důležité prokázat, že jste odvedli nějaký druh relevantní pracovní zkušenosti. Pokud můžete někde získat stáž, je to ideální. Pokud ne, můžete nastoupit na místo důstojníka ve studentském klubu. Ať tak či onak, nezapomeňte prokázat, že máte dovednosti v oblasti finančního modelování a oceňování.
  • Dokažte, že jste Pilný pracovník uvedením a popisem ve vašem investičním bankovnictví obnovte organizace, jejichž jste součástí, navíc k akademické práci na plný úvazek. Bankéři rádi najímají lidi, kteří jsou univerzitními sportovci, mají speciální talent a zastávají vedoucí pozice.
  • Použijte naši motivační šablonu Průvodní dopis investičního bankovnictví Průvodní dopis Investiční bankovnictví motivační dopis. Naučte se, jak napsat motivační dopis investičního bankovnictví (analytik nebo spolupracovník) s naším bezplatným průvodcem a šablonou. Abychom vám pomohli projít procesem prověřování, vytvořili jsme tuto příručku pro psaní vašeho dopisu o pozici investičního bankovnictví. vysvětlit, proč se k bance dobře hodí.

Šablona životopisu investičního bankovnictví

Stáhněte si šablonu životopisu zdarma IB

Zadejte své jméno a e-mail do níže uvedeného formuláře a stáhněte si bezplatnou šablonu hned teď!

Kontrolní seznam pro obnovení investičního bankovnictví

Zde je několik důležitějších tipů a pokynů pro obnovení vašeho investičního bankovnictví. Ať už se ucházíte o pozici analytika nebo spolupracovníka, je naprosto nezbytné je dodržovat:

  1. Spusťte kontrolu pravopisu (nebo pokročilejší softwarový program, jako je Grammarly)
  2. Požádejte alespoň jednu další osobu, aby ji důkladně zkontrolovala
  3. Používejte bezpečné písmo jako Times New Roman, Arial atd. (Nic šíleného nebo příliš fantastického)
  4. Zajistěte, aby to mělo jen jednu stránku
  5. Nastavte přiměřenou marži (můžete maximalizovat prostor, ale nedělejte tak malou marži, aby to vypadalo špatně)
  6. Optimalizujte řádkování tak, aby se do něj vešlo více informací, ale stejně jako v bodě výše to nedělejte
  7. Zvýrazněte jakékoli zkušenosti související s transakčním nebo investičním bankovnictvím velmi prominentně
  8. Pokud nemáte relevantní pracovní zkušenosti, přidejte mimoškolní předměty, které zahrnují příslušné dovednosti, jako je finanční modelování, investování, obchodování, případové soutěže atd.
  9. Prokázat svoji tvrdou pracovní morálku (prostřednictvím školy žonglování, stáží, klubů, atletiky, umění atd.)
  10. Zobrazte své akademické úspěchy jasně s GPA, hlavními a příslušnými kurzy.
  11. Spusťte znovu kontrolu pravopisu a korektury!

Další zdroje informací

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce a kontrolní seznam pro zdokonalení životopisu vašeho investičního bankovnictví. Chcete-li se dozvědět více, podívejte se níže na tyto další relevantní zdroje:

  • Otázky a odpovědi k rozhovoru s investičním bankovnictvím Otázky a odpovědi k rozhovoru s investičním bankovnictvím. Tuto skutečnou formu banka využívala k najímání nového analytika nebo spolupracovníka. Statistiky a strategie IB rozhovoru. Dotazy jsou seřazeny podle: přehled bank a odvětví, historie zaměstnání (životopis), technické otázky (finance, účetnictví, oceňování) a chování (přizpůsobení)
  • Průvodní dopis investičního bankovnictví Průvodní dopis investičního bankovnictví Šablona průvodního dopisu investičního bankovnictví. Naučte se, jak napsat motivační dopis investičního bankovnictví (analytik nebo spolupracovník) s naším bezplatným průvodcem a šablonou. Abychom vám pomohli projít procesem prověřování, vytvořili jsme tuto příručku pro psaní vašeho dopisu o pozici investičního bankovnictví.
  • Rozhovory s výzkumem vlastního kapitálu Otázky s rozhovorem s výzkumem vlastního kapitálu Otázky a odpovědi s rozhovorem s výzkumem vlastního kapitálu. Tento seznam obsahuje nejčastější otázky týkající se pohovoru, které se používají k najímání analytika nebo spolupracovníka pro výzkum v oblasti rovnosti. Pokud byste měli investovat 1 milion dolarů, co byste s tím udělali? - Povězte mi o společnosti, kterou obdivujete, a o tom, proč je atraktivní. - Připrav mě
  • Všechny kariérní zdroje Kariéra Knihovna kariérních zdrojů Hledat Finance Sestavili jsme nejdůležitější kariérní zdroje pro jakoukoli práci v oblasti podnikových financí. Od přípravy na pohovor až po životopisy a popisy pracovních pozic, máme pro vás krytí, abyste mohli přistát na své vysněné práci. Prozkoumejte průvodce, šablony a širokou škálu bezplatných zdrojů a nástrojů

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found