Stupnice převodu GPA - Kariéra v investičním bankovnictví

Ano, na GPA záleží! Bulge bracket Bulge Bracket Investiční banky Bulge Bracket investiční banky jsou nejlepší světové investiční banky. Seznam zahrnuje společnosti jako Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML a JP Morgan. Co je to Bulge Bracket Investiční banka a banky a téměř všechny ostatní Seznam nejlepších investičních bank Seznam 100 nejlepších investičních bank na světě seřazený podle abecedy. Nejlepší investiční banky na seznamu jsou Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML, JP Morgan, Blackstone, Rothschild, Scotiabank, RBC, UBS, Wells Fargo, Deutsche Bank, Citi, Macquarie, HSBC, ICBC, Credit Suisse, Bank of America Merril Lynch investiční banky se při žádosti o zaměstnání podívají na váš GPA a měli byste jej zahrnout do svého životopisu Šablona životopisu investičního bankovnictví. Naučte se, jak napsat životopis investičního bankovnictví (analytik nebo spolupracovník) s bezplatným průvodcem a šablonou pro obnovení financí. Životopis IB je jedinečný. Je důležité přizpůsobit svůj životopis průmyslovým standardům, aby nedošlo k okamžitému smazání. Obrazovka bank se obvykle obnovuje na základě GPA a často odstraní kohokoli pod 3,5. Zde však existuje prostor pro výjimku a výjimečné zkušenosti mohou obejít požadavky GPA, pokud je možné prokázat bance kompetenci nebo vysokou hodnotu. Použijte níže uvedenou konverzi GPA a uveďte číslo do svého životopisu.

Téma převodu GPA

Co mám dělat, když mám nízké GPA?

Nejlepším způsobem, jak spravovat své GPA v životopisu, je vytvořit rám. Vytvořte si vlastní GPA pro podmnožinu kurzů - hlavní GPA, finanční GPA, 3. ročník GPA atd., Dokud nenajdete způsob, který vypadá slušně. V rozhovoru Investiční bankovnictví Interview Otázky a odpovědi Investiční bankovnictví rozhovor otázky a odpovědi. Tuto skutečnou formu banka využívala k najímání nového analytika nebo spolupracovníka. Statistiky a strategie IB rozhovoru. Otázky jsou tříděny do: přehled bank a odvětví, historie zaměstnání (životopis), technické otázky (finance, účetnictví, oceňování) a chování (přizpůsobení). Měli byste vysvětlit, proč jste vytvořili podmnožinu nebo speciální GPA, místo toho, abyste zahrnuli pouze svůj celkový průměr.

Převodní tabulka GPA

Pokud nechodíte do školy, která používá stupnici GPA (například v Kanadě), můžete použít níže uvedenou tabulku. Všimněte si, že mohou existovat malé rozdíly, ale to by vám mělo dát dobrý nápad, protože je převzato z rady US College.

Společnosti nebo univerzity mohou mít různé stupnice převodu. Pokud máte pochybnosti při podávání žádosti o pozici nebo o zápis, požádejte společnost nebo univerzitu o klasifikační stupnici, kterou používají. Kdykoli není k dispozici, podívejte se na níže uvedené.

Dopisová třídaProcentGPA
A +97 - 1004.0
A93 - 964.0
A-90-923.7
B +87-893.3
B83-863.0
B-80-822.7
C +77-792.3
C73-762.0
C-70-721.7
D +67-691.3
D65-661.0
E / FPod 650.0

Tipy pro převod GPA

Když provádíte konverzi GPA, nezapomeňte zahrnout skupinu kurzů, které vám pomohou zlepšit průměr známek. Pokud jste například byli opravdu dobří v kurzech financí, spočítejte si „Finance GPA“ a zobrazte jej ve svém životopise.

Kromě zobrazení GPA zahrňte příslušné kurzy a zvýrazněte některé ze svých nejlepších známek, například Finance 101 A +, Účetnictví 101 A + atd.

Dodatečné zdroje

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce pro převod GPA. K tomu, abyste se mohli učit a rozvíjet svou kariéru v investičním bankovnictví nebo jiných finančních oblastech, budou užitečné tyto zdroje:

  • Šablony motivačních dopisů Tuto šablonu motivačního dopisu použijte k získání rozhovoru! Průvodní dopis může vytvořit nebo rozbít žádost o zaměstnání, takže je důležité, aby to bylo správné. Ať už váš dopis čte HR nebo náborový manažer přímo, musíte zaškrtnout několik důležitých polí. Tato příručka poskytuje bezplatnou šablonu průvodního dopisu a vysvětlení toho, co potřebujete vědět
  • Šablona pro pokračování Investiční bankovnictví Šablona pro pokračování Investiční bankovnictví. Naučte se, jak napsat životopis investičního bankovnictví (analytik nebo spolupracovník) s bezplatným průvodcem a šablonou pro obnovení financí. Životopis IB je jedinečný. Je důležité přizpůsobit svůj životopis průmyslovým standardům, aby nedošlo k okamžitému smazání
  • Otázky a odpovědi k rozhovorům Rozhovory Eso na váš další rozhovor! Podívejte se na průvodce pohovorem Finance s nejčastějšími dotazy a nejlepšími odpověďmi na jakoukoli pracovní pozici v oblasti podnikových financí. Otázky a odpovědi k rozhovorům pro finance, účetnictví, investiční bankovnictví, kapitálový výzkum, komerční bankovnictví, FP&A a další! Bezplatní průvodci a procvičte si eso na pohovoru
  • Zdroje finančního modelování Finanční modelování Zdroje a příručky pro finanční modelování zdarma, které vám pomohou naučit se nejdůležitější koncepty vlastním tempem. Tyto články vás naučí osvědčené postupy v oblasti finančního modelování se stovkami příkladů, šablon, průvodců, článků a dalších. Zjistěte, co je finanční modelování, jak sestavit model, dovednosti aplikace Excel, tipy a triky

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found