Procvičte si finanční modelování - Corporate Finance Institute

Nejlepší způsob, jak procvičovat finanční modelování Co je finanční modelování Finanční modelování se provádí v aplikaci Excel za účelem předpovědi finanční výkonnosti společnosti. Přehled toho, co je finanční modelování, jak a proč stavět model. pracuje, pracuje v investičním bankovnictví Investiční bankovnictví Investiční bankovnictví je rozdělení banky nebo finanční instituce, která slouží vládám, korporacím a institucím poskytováním poradenských služeb v oblasti upisování (získávání kapitálu) a fúzí a akvizic (M&A). Investiční banky fungují jako zprostředkovatelé, korporátní rozvoj nebo výzkum v oblasti kapitálového výzkumu Přehled výzkumu v oblasti ekvity Odborníci v oblasti výzkumu akcií jsou odpovědní za vypracovávání analýz, doporučení a zpráv o investičních příležitostech, o které by investiční banky, instituce nebo jejich klienti mohli mít zájem. skupina analytiků a spolupracovníků. Tato příručka pro přehled vlastního výzkumu. Pokud nepracujete v žádné z těchto profesí (nebo v něčem podobném), dalším nejlepším způsobem, jak cvičit, jsou online školicí programy, jako je Finance FMVA certifikace FMVA® Certification Připojte se k 350 600+ studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, JP Morgan a Ferrari, kde se studenti mohou učit online vlastním tempem.

V oblasti podnikových financí a účetnictví jsou role, které vyžadují dovednosti v oblasti finančního modelování, zahrnuty do předpovědi finančních výkazů, konkrétně finanční analýzy a přípravy modelů specifických pro společnost, které budou použity osobami s rozhodovací pravomocí v organizaci.

Na rozdíl od bankéřů, kteří vytvářejí finanční modely, které se zaměřují na hodnocení společností na základě jejich úvěrového rizika a dalších opatření, jsou finanční modely účetních obvykle o hodnocení projektů, ziskovosti a interní analýze a podávání zpráv.

Procvičte si finanční modelování

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found