Castle Crow & Company - přehled, zpracované transakce, management

Castle Crow & Company je soukromá kapitálová společnost Top 10 soukromých kapitálových společností Kdo je 10 nejlepších soukromých kapitálových společností na světě? Náš seznam deseti největších PE společností, seřazený podle celkového získaného kapitálu. Společné strategie v rámci P.E. zahrnují pákový odkup (LBO), rizikový kapitál, růstový kapitál, nouzové investice a mezaninový kapitál. která byla založena v roce 2001 a sídlí v San Francisku v Kalifornii. Společnost provozuje další kanceláře v Atlantě ve státě Georgia a v Incline Village v Nevadě. Castle Crow & Co. se specializuje na poskytování celé řady služeb, včetně pákových výkupů Leveraged Buyout (LBO) Leveraged Buyout (LBO) je transakce, při níž je podnik získán pomocí dluhu jako hlavního zdroje protiplnění. K transakci LBO obvykle dochází, když si společnost soukromého kapitálu (PE) půjčí co nejvíce od různých poskytovatelů úvěrů (až 70-80% kupní ceny), aby dosáhla vnitřní návratnosti IRR> 20%, rekapitalizace, růst kapitál, kapitálové investice a poradenské služby.

Castle Crow & Company

Společnost provádí kapitálové a dluhové investice do soukromě vlastněné společnosti v soukromém vlastnictví. . společnosti. Spolupracuje také s finančními poskytovateli za účelem investic do dceřiných společností nebo divizí veřejně kótovaných společností ve Spojených státech.

Transakce Castle Crow & Company

1. Rekapitalizace a výkupy

Firma spolupracuje se společnostmi, které se snaží dosáhnout likvidity nebo optimální kapitálové struktury. Kapitálová struktura Kapitálová struktura se týká množství dluhu a / nebo vlastního kapitálu, které společnost využívá k financování svých operací a financování svých aktiv. Kapitálová struktura firmy. Firemních cílů dosahují prodejem části nebo celého podniku strategickému investorovi. Při rekapitalizaci je cílem firmy restrukturalizovat dluh a vlastnictví kapitálu tak, aby bylo stabilnější pro investory firmy. Při transakci odkupu firma spolupracuje se zainteresovanými a kvalifikovanými nabyvateli, kteří chtějí koupit většinový podíl ve společnosti klienta.

2. Odkupy managementu

Výkupy za správu jsou transakce, kdy vedoucí pracovníci společnosti získávají aktiva nebo operace společnosti, kterou spravují. Castle Crow & Company poskytuje řídícím týmům požadovaný kapitál na nákup akcií od vlastníka nebo mateřské společnosti. Výkupy managementu představují příležitost pro manažery, aby se stali vlastníky společnosti, nikoli jen zaměstnanci vydělávající měsíční plat.

3. Růstový kapitál

Společnosti ne vždy vlastní požadovaný kapitál k financování strategie expanze nebo k získání menších konkurentů. Vyžadují významnou kapitálovou injekci k realizaci těchto růstových strategií, které je nemožné získat z jedné banky.

Castle Crow & Company využívá svou širokou síť finančních poskytovatelů k tomu, aby vlastníkům podniků a podnikatelům poskytl požadovaný kapitál k provedení akvizice malých konkurentů nebo k rozšíření jejich podnikání na nové geografické trhy.

4. Menšinové kapitálové investice

Při investování kapitálu do klientských společností získává společnost Castle Crow & company menšinový podíl ve společnosti. Jako menšinový investor se firma podílí na strategických rozhodnutích společnosti a podílí se na jejích dohodách o sdílení výnosů. Menšinová kapitálová investice vlastní méně než 50% procent akcií společnosti.

5. Mezaninové kapitálové investice

Mezaninové financování Mezaninový fond Mezaninový fond je skupina kapitálu, který investuje do mezaninového financování za účelem akvizic, růstu, rekapitalizace nebo odkupu za správu / pákový efekt. V kapitálové struktuře společnosti je mezaninové financování hybridem mezi vlastním kapitálem a dluhem. Mezaninové financování má nejčastěji formu preferovaných akcií nebo podřízeného a nezajištěného dluhu. je hybridem dluhového a kapitálového financování. Poskytuje věřitelům právo převést své investice do společnosti na vlastní kapitál v případě, že klientská společnost nesplácí splátky jistiny a úroků. Mezaninové půjčky se vyplácejí po rizikových kapitalistech a dalších vyšších věřitelích. Castle Crow & Company investuje do mezaninového kapitálu na podporu akvizic, rekapitalizace a růst kapitálu ve svých klientských společnostech.

6. Strategické poradenské služby

Kromě poskytování investičního kapitálu poskytuje Castle Crow & Company strategické poradenské služby podnikatelům a majitelům firem. Poradenské služby mohou zahrnovat důležitá strategická rozhodnutí, jako je plánování nástupnictví, odkupy managementu, odprodeje, fúze a akvizice a kapitálové zdroje.

Castle Crow & Team Management Team

Níže jsou uvedeny vedoucí pracovníci Castle Crow & Company:

John Adams

Adams je spoluzakladatelem společnosti Castle Crow & Company a slouží jako výkonný ředitel společnosti. Za posledních 25 let Adams zpracoval různé transakce v mnoha průmyslových odvětvích, včetně logistiky, komunikace, letectví, stavebních výrobků a laboratorních dodávek. Jako výkonný ředitel je zodpovědný za získávání obchodů a řízení vztahů s klienty s investičními skupinami firmy. Předtím pracoval Adams v bankovní divizi Citigroup, KPMG Acquisition Advisory Group a VNI Television.

Keith R. O'Donnell

O’Donnell je také jedním ze zakladatelů Castle Crow & Company. V minulosti dohlížel na transakce v různých průmyslových odvětvích, jako je ropa a plyn, telekomunikace, rekreační služby, výroba, plasty a obaly.

Mezi jeho povinnosti v Castle Crow & Company patří získávání obchodů, vyjednávání, práce s portfoliovými společnostmi a řízení vztahů s klienty. Dříve O’Donnell spolupracoval s firmami v oblasti soukromého kapitálu a rizikového kapitálu, jako jsou Arch Group a Graham Partners.

Dave Gaggero

Gaggero slouží jako ředitel a vedoucí kanceláře Castle Crow v Atlantě. Dříve zpracovával transakce v různých průmyslových odvětvích, jako jsou speciální chemikálie, zdravotnictví, distribuce specialit, letecký průmysl a outsourcované obchodní služby.

Během práce v Castle Crow & Company dohlížel Gaggero na transakce v hodnotě přesahující 300 milionů $. Před nástupem do firmy pracoval Dave ve společnostech Credit Suisse a Symphony Asset Management. Získal označení CFA v roce 2005.

Kyle R. Nicholas

Nicholas pracuje jako ředitel Castle Crow & Company. Spolupracuje s vlastníky firem při fúzích a akvizicích, rekapitalizaci a transakcích s růstovým kapitálem. Iniciuje a vede jednání s klienty firmy. Před příchodem do Castle Crow pracoval Nicholas jako spolupracovník ve společnosti Heidrick & Struggles International.

Brendan J. Thomas

Thomas je viceprezidentem společnosti Castle Crow & Company. Předtím se zabýval transakcemi v různých průmyslových odvětvích, jako je pojišťovnictví, střelné zbraně, výroba, stavební výrobky a speciální chemikálie.

Jako viceprezident má Thomas za úkol vyvíjet a iniciovat nové investiční a akviziční příležitosti s klientskými společnostmi. Předtím pracoval ve společnostech Sagemark Consulting a MetLife.

Související čtení

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce Castle Crow & Company. Finance je oficiálním poskytovatelem globálního certifikátu Financial Modeling & Valuation Analyst (FMVA) ™ Certifikace FMVA® Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, JP Morgan a Ferrari certifikační program, jehož cílem je pomoci komukoli stát se finančním analytikem světové úrovně . K dalšímu rozvoji vaší kariéry budou užitečné následující zdroje:

  • Proces zvyšování kapitálu Proces zvyšování kapitálu Tento článek má poskytnout čtenářům hlubší pochopení toho, jak proces získávání kapitálu funguje a jak se v dnešním odvětví děje. Další informace o získávání kapitálu a různých typech závazků ze strany upisovatele najdete v našem přehledu upisování.
  • Průvodce bankovním rozhovorem Interview s investičním bankovnictvím Otázky a odpovědi Otázky a odpovědi s investičním bankovnictvím. Tuto skutečnou formu banka využívala k najímání nového analytika nebo spolupracovníka. Statistiky a strategie IB rozhovoru. Dotazy jsou seřazeny podle: přehled bank a odvětví, historie zaměstnání (životopis), technické otázky (finance, účetnictví, oceňování) a chování (přizpůsobení)
  • Investiční banky na středním trhu Investiční banky na středním trhu Investiční banky na středním trhu pomáhají firmám na středním trhu získávat vlastní kapitál, dluh a provádět fúze a akvizice. Zde je seznam nejlepších bank se středním trhem, které slouží středním podnikům s ročními příjmy od 10 mil. USD do 500 mil. USD a 100 až 2 000 zaměstnanců.
  • Rekapitalizace Rekapitalizace Rekapitalizace je typ podnikové restrukturalizace, jejímž cílem je změnit kapitálovou strukturu společnosti. Společnosti provádějí rekapitalizaci, aby byla jejich kapitálová struktura stabilnější nebo optimální.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found