Průvodce platem softwarového inženýra - Kolik vydělávají vývojáři softwaru

V tomto průvodci platem softwarového inženýra uvádíme několik úloh softwarového inženýra a jejich odpovídající střední platy pro rok 2018. Softwarový inženýr je profesionál, který aplikuje principy softwarového inženýrství v procesech návrhu, vývoje, údržby, testování a hodnocení softwaru používaného v počítače a další elektronická zařízení.

Průvodce platem softwarového inženýra

Softwaroví inženýři pracují v různých průmyslových odvětvích. Většina z nich pracuje jako zaměstnanci nebo dodavatelé podniků. Korporace je právnická osoba vytvořená jednotlivci, akcionáři nebo akcionáři za účelem zisku. Korporace mohou uzavírat smlouvy, žalovat a být žalovány, vlastnit majetek, poukazovat federální a státní daně a půjčovat si peníze od finančních institucí. , vládní agentury a neziskové organizace. Některé jsou rovněž zaměstnány jako konzultanti. Některé společnosti najímají specialisty, kteří se zabývají komplexním procesem vývoje softwaru, zatímco jiné organizace zaměstnávají softwarové inženýry, kteří odpovídají za konkrétní úkoly softwarového inženýrství.

Ve většině případů přebírají softwaroví inženýři jednu roli, ale v některých projektech jsou povinni obsadit několik rolí najednou. Například mnoho průmyslových odvětví najímá softwarové inženýry, kteří mohou také sloužit jako analytici, vývojáři a manažeři. Vlastnosti vedení Vlastnosti vedení se vztahují k osobním kvalitám, které definují efektivní vůdce. Vedení označuje schopnost jednotlivce nebo organizace vést jednotlivce, týmy nebo organizace k plnění cílů a záměrů. Vedení hraje důležitou funkci v managementu a testerech. Ve školách mohou pracovat jako výzkumní pracovníci nebo pedagogové.

Průvodce platem softwarového inženýra - Pracovní místa v USA

Koncept automatizace se v dnešní době stále více prosazuje a jak se společnosti přizpůsobují technologickým změnám automatizací a digitalizací obchodních procesů, zvyšuje se poptávka po technologických profesionálech, jako jsou softwaroví inženýři.

Jelikož mnoho IT profesionálů s vynikajícím pracovním zázemím již má zaměstnání na plný úvazek, někteří zaměstnavatelé najímají kandidáty s menšími zkušenostmi, kteří jsou ochotni být proškoleni a naučit se dovednosti potřebné pro tuto práci. Kromě technického know-how hledají zaměstnavatelé měkké dovednosti, jako je schopnost přizpůsobit se kultuře pracoviště a spolupracovat s dalšími týmy.

Průvodce platem softwarového inženýra v USA pro rok 2018

Tabulka níže ukazuje průvodce platem softwarového inženýra pro uchazeče s průměrnými zkušenostmi a dovednostmi potřebnými pro danou práci. Údaje nezahrnují bonusy, pobídky a další formy dodatečné kompenzace:

Úlohy softwarového inženýraZákladní mzda
Softwarový inženýr$115,000
Produktový manažer$110,000
Vývojář softwaru$105,000

Zdroj: Robert Half 2018 Průvodce platem pro technologické profesionály

Dodatečné zdroje

Děkujeme, že jste si přečetli našeho průvodce platem softwarového inženýrství. Finance nabízí analytika pro finanční modelování a oceňování (FMVA) ™ Certifikace FMVA®. Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a certifikační program Ferrari pro ty, kteří chtějí posunout svou kariéru na další úroveň. Chcete-li se dál učit, podívejte se na další zdroje níže:

  • Algoritmy (Algos) Algorithms (Algos) Algorithms (Algos) are a set of instructions that are entered to perform a task. Algoritmy jsou zavedeny k automatizaci obchodování za účelem generování zisků s frekvencí nemožnou pro lidského obchodníka
  • Groupthink Groupthink Groupthink je termín vyvinutý sociálním psychologem Irvingem Janisem v roce 1972 k popisu chybných rozhodnutí skupiny v důsledku skupinových tlaků. Groupthink je jev, při kterém se způsoby přístupu k problémům nebo záležitostem zabývají konsensem skupiny spíše než jednotlivci jednajícími samostatně.
  • SMART cíl SMART cíl SMART cíl se používá jako pomůcka při stanovování cílů. SMART je zkratka, která znamená Konkrétní, Měřitelné, Dosažitelné, Realistické a Včasné. Cíle jsou součástí
  • Time Management Time Management Time management je proces plánování a kontroly, kolik času je třeba věnovat konkrétním činnostem. Kvalitní řízení času umožňuje jednotlivci dokončit více za kratší dobu, snižuje stres a vede ke kariérnímu úspěchu. Tato příručka poskytuje seznam nejlepších tipů pro dobrou správu času

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found