Průvodce platem Paralegal - Kolik Paralegals vydělávají

Tento průvodce platovými paralely pokrývá několik pracovních míst koncipientů a jejich odpovídající střední platy pro rok 2018. Paralegal, nazývaný také právní asistent, pomáhá právníkům téměř ve všech aspektech oboru. Mezi povinnosti patří vypracování návrhů a shrnutí zpráv. Někteří spolupracovníci mohou převzít více odpovědností než ostatní, v závislosti na potřebách zaměstnavatele. Mohou také pracovat v různých průmyslových odvětvích, od právnických firem a vládních agentur Federální rezervní systém (Fed) Federální rezervní systém je centrální banka Spojených států a je finanční autoritou za největší světovou ekonomikou volného trhu. právním divizím velkých podniků nebo korporací Korporace je právnická osoba vytvořená jednotlivci, akcionáři nebo akcionáři za účelem zisku. Korporace mohou uzavírat smlouvy, žalovat a být žalovány, vlastnit majetek, poukazovat federální a státní daně a půjčovat si peníze od finančních institucí. .

Průvodce platem Paralegal

Chcete-li se stát asistentem, možná budete muset absolvovat přidružený titul v Paralegal Studies nebo bakalářský titul, abyste získali certifikát v Paralegal Studies. Paralegals, stejně jako právníci, mohou být odborníky na různé typy práva, včetně práva korporátního, rodinného, ​​imigračního nebo trestního. Tato profese je ideální pro jednotlivce, kteří se zajímají o právo, ale nechtějí podstoupit přísný proces, kdy se stanou právníkem.

Průvodce platem Paralegal - Pracovní místa v USA

Podle Úřadu pro statistiku práce dojde v letech 2016 až 2026 k 15% růstu zaměstnanosti paralegalů, což znamená 41 800 pozic. Je zřejmé, že poptávka roste, protože se očekává, že právnické firmy budou najímat spolupracovníky, kteří mohou vykonávat a poskytovat vysoce kvalitní práci za nižší platy než právníci. Kromě toho, že je nákladově efektivní, zvyšuje nábor paralegalů efektivitu. Existují role, které se nazývají hybridní nebo smíšené Paralegals nebo právní asistenti, kteří mohou převzít širokou škálu odpovědností.

Právní pracovní místa, včetně asistentů, budou žádána v mnoha odvětvích, zejména v soudních sporech, obecném obchodním nebo obchodním právu, nemovitostech, regulačních předpisech nebo předpisech a zdravotní péči. Advokátní kanceláře také budou hledat jednotlivce, kteří jsou vhodní jako paralegálové a pojišťovací paralegálové. Dalšími pozicemi na vyžádání jsou právní tajemník pro spory, manažer pro dodržování předpisů Pracovní tituly v oblasti bankovnictví a financí Jedná se o nejběžnější pracovní pozice v oblasti bankovnictví, financí a účetnictví pro studenty a profesionály, kteří chtějí postupovat v kariéře. Tyto tituly se pravidelně používají v pracovních nabídkách nalezených online a pokrývají cokoli od vstupních pozic až po úroveň manažerů a manažerů. , správce duševního vlastnictví, právník nemovitostí a správce smlouvy.

V USA vydělává koncipient průměrný roční plat 50 118 $, zatímco typická funkční doba je jeden až tři roky.

Průvodce platem Paralegal v USA pro rok 2018

V následující tabulce je uveden průvodce platovým zákonem pro uchazeče s průměrnými zkušenostmi a dovednostmi potřebnými pro danou práci. Údaje nezahrnují bonusy, pobídky a další formy dodatečné kompenzace:

Paralegal JobsZákladní mzda
Paralegal manažer$85,000
Senior / Supervising Paralegal (7+ years exp.)$68,000
Střední úroveň Paralegal (4–6 let exp.)$60,000
Paralegal (exp. 2–3 roky)$45,750
Senior Paralegal / Legal Assistant (Hybrid)$69,500
Paralegal / Legal Assistant (Hybrid)$50,000
Senior / Executive Legal Secretary (12+ years exp.)$66,000
Právní tajemník (exp. 7-11 let)$60,000
Právní tajemník (exp. 3-6 let)$51,500
Právní tajemník (exp. 1–2 roky)$40,000

Zdroj: Robert Half 2018 Průvodce platem pro právníky

Další čtení

Děkujeme, že jste si přečetli našeho průvodce platovým zákonem. Posláním společnosti Finance je pomáhat vám rozvíjet svou kariéru as ohledem na tento cíl budou tyto další zdroje velkou pomocí:

  • Úvaha Úvaha Termín „protiplnění“ je pojem v anglickém právu, který se týká ceny zaplacené výměnou za splnění slibu. Jeho hlavní charakteristikou je, že slibovatel musí dát slib něčeho, co má hodnotu, a slibovaný musí dát něco hodnotného výměnou. Jednoduše řečeno, cokoli hodnotného, ​​co slibuje jedna strana druhé, lze považovat za protihodnotu.
  • Zpráva o náležité péči Zpráva o náležité péči Příklad zprávy o náležité péči o transakcích fúzí a akvizic. Tato zpráva DD je pro M&A due diligence poskytuje seznam otázek, na které je třeba odpovědět před uzavřením. Zpráva o náležité péči je zaslána jako interní zpráva členům výkonného týmu, kteří hodnotí transakci a jsou požadavkem na uzavření obchodu.
  • Odškodnění Odškodnění Odškodnění je právní dohoda jedné strany, která stanoví, že druhá strana je bez viny - bez odpovědnosti - za potenciální ztráty nebo škody.
  • Právní odpovědnost auditorů Právní odpovědnost auditorů Obavy o právní odpovědnost auditorů stále rostou každým dnem. Auditoři jsou velmi důležití lidé, protože v konečném důsledku jsou odpovědní za zvýšení spolehlivosti finančních výkazů pro všechny druhy externích uživatelů. Stejně jako ostatní profesionálové mohou čelit občanskoprávní a trestněprávní odpovědnosti

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found