Plethora Businesses - Learn About the US-based M&A Firm

Plethora Businesses je kalifornská a fúzní společnost se sídlem v Kalifornii, která se specializuje na fúze, akvizice a oceňování. Od svého založení v roce 1999 společnost slouží trhu nižší střední třídy, kde kupující a prodávající soukromě vlastněných společností Soukromě vlastněná společnost Soukromě vlastněná společnost je společnost, jejíž akcie vlastní jednotlivci nebo korporace a která nenabízí kapitálové podíly investorům ve formě akciových akcií obchodovaných na veřejné burze cenných papírů. setkat.

Plethora Businesses se zaměřuje na podniky s hodnotou podniku mezi 5 a 100 miliony USD, které mají EBITDA EBITDA EBITDA nebo zisk před úroky, zdaněním, amortizací jsou zisky společnosti před provedením některého z těchto čistých odpočtů. EBITDA se zaměřuje na provozní rozhodnutí podniku, protože zkoumá ziskovost podniku ze základních operací před dopadem kapitálové struktury. Vzorec, příklady mezi 500 000 až 10 miliony dolarů. Mezi hlavní klienty společnosti patří rodinné kanceláře, jednotlivci s vysokým čistým jměním, korporátní kupující s požadavky M&A zajišťovanými externě, soukromě vlastněné podnikatelské podniky a skupiny soukromého kapitálu Top 10 soukromých kapitálových společností Kdo je 10 nejlepších soukromých kapitálových společností na světě? Náš seznam deseti největších PE společností, seřazený podle celkového získaného kapitálu. Společné strategie v rámci P.E. zahrnují pákový odkup (LBO), rizikový kapitál, růstový kapitál, nouzové investice a mezaninový kapitál. s přidělenými prostředky.

Podniky Plethora

Podle webu společnosti Plethora společnost vybudovala rozsáhlou síť kupujících i prodávajících a za poslední desetiletí uzavřela více než 200 úspěšných transakcí. Mezi hlavní služby společnosti patří poradenské služby na prodejní straně Investiční bankéř v oblasti fúzí a akvizic na Sell-Side Jako investiční bankéř v oblasti fúzí a akvizic existují dvě věci, které jedna dělá: první je oslovit potenciální klienty a získat od nich obchod zapojení do fúzí a akvizic na straně nákupu nebo prodeje a další je provádění obchodů daných těmito klienty. , fúze, akvizice, obchodní prodeje, oceňování a hodnocení. Plethora má zkušenosti v několika odvětvích, včetně výroby, distribuce, logistiky, zdravotnictví, elektroniky, elektronického obchodu, spotřebního zboží, stavebnictví a potravinářského průmyslu. Je registrována v jižní Kalifornii, ale zastupuje klienty z celého světa.

Služby nabízené Plethora Businesses

Plethora Businesses nabízí následující služby:

Poradenství v oblasti fúzí a akvizic na straně nákupu

Plethora Businesses poskytuje akviziční služby klientům, kteří chtějí získat menšinový nebo většinový podíl ve společnosti. Firma začíná upřesněním kritérií akvizice, aby poznala preference klienta při dokončení akvizice. Provádí průzkum trhu; akviziční vyhledávání způsobilých společností; komunikace s potenciálními kandidáty prostřednictvím pošty, telefonu a fyzických kontaktů; ovládání databáze; agitace; kvalifikační; předběžný přezkum; identifikace a prezentace vybraného podniku kupujícímu; a poskytnutí všech nezbytných informací o vybraném podniku.

Společnost také kupujícím nabízí řadu podpůrných služeb, které jim pomohou úspěšně dokončit transakci. Některé z těchto služeb zahrnují koordinaci předběžné péče, jednání mezi kupujícím a prodávajícím, kontrolu na místě a balíček financování a koordinaci dohod o nákupu a prodeji. Cílem služeb je usnadnit proces akvizice a poskytnout řešení potenciálních problémů na straně kupujícího. Společnost organizuje financování transakce prostřednictvím své sítě finančních poskytovatelů.

Poradenství v oblasti fúzí a akvizic na straně prodejce

Plethora Businesses spolupracuje s prodejci, kteří chtějí zlikvidovat všechny nebo část svých podniků. Společnost vypracuje důvěrnou obchodní recenzi, která se používá k oslovení kvalifikovaných kupujících, kteří mají zájem o koupi podniku prodejce. Cílem obchodní kontroly je zatraktivnit podnikání klienta pro potenciální kupce. Plethora také vyjednává podmínky transakce transakce, aby zajistil, že prodejce získá pro své podnikání maximální hodnotu.

Společnost pracuje se sítí kvalifikovaných kupujících, která zahrnuje investiční skupiny, jednotlivce s vysokým čistým jměním, korporátní kupce a skupiny soukromého kapitálu, jakož i strategické kupce. Jeho nejdůležitější rolí poradce na straně prodávajícího je spojovat kupující a prodávající a navazovat kontakty s potenciálními kupujícími za účelem posouzení jejich zájmu.

Oceňovací služby

Podniky často vyžadují nezávislé posouzení ocenění, aby určily aktuální hodnotu svých podniků. Plethora Businesses zaměstnává tým odhadců a hodnotitelů, kteří mají zkušenosti s poskytováním ocenění pomocí nejnovějších tržních dat a sofistikovaných technik oceňování.

Společnost poskytuje oceňovací služby pro různé potřeby, jako jsou obchodní spory, plánování daně z darování, plánování nástupnictví, financování dluhu nebo kapitálu, rozvod a fúze a akvizice. Podniky mohou také vyžadovat zprávu o ocenění, když si půjčují peníze od finančních institucí.

Kapitálová řešení

Plethora Businesses také spolupracuje s podniky na poskytování finančních řešení při získávání dalšího podniku, expanzi na nové trhy a rozšiřování jejich operací. Společnost udržuje navázané vztahy s různými poskytovateli financí, jako jsou komerční banky, hybridní fondy, akciové investory, mezaninové fondy a vyšší poskytovatelé úvěrů. Pro společnosti, které vyžadují flexibilní podmínky půjčování, vyjednává s věřiteli o poskytnutí úvěru, který vyhovuje příjmovým tokům dlužníka.

Předprodejní poradenské služby

Mnoho podnikatelů, kteří plánují odchod do důchodu v příštích několika letech, může začít s přípravou strategie odchodu několik let předem. Časový rámec jim umožňuje spravovat všechny nevyřízené problémy, jako jsou dluhy a daně, před předáním podniku novému majiteli. Plethora Businesses spolupracuje s vlastníky na zajištění plynulého přechodu na nového vlastníka.

Některé ze služeb, které firma poskytuje v předprodejním poradenství, zahrnují oceňování podniku, přípravu podniku na due diligence, hledání zainteresovaných a kvalifikovaných kupujících, identifikaci veškerých rizik a překážek, které mohou transakci zdržet nebo zbrzdit, a analýzu požadavků na obsah třetích stran .

Manažerský tým Plethora Businesses

Níže jsou uvedeni nejvyšší manažeři Plethora Businesses:

George Lanza

George Lanza je spoluzakladatelem společnosti Plethora Businesses a slouží jako prezident a výkonný ředitel. Podílel se na více než 1 500 oceněních a uzavřel více než 250 fúzí a akvizic. Mezi odborné oblasti společnosti Lanza patří správa, oceňování podniků, poradenství a fúze a akvizice. Je držitelem různých prestižních certifikací, jako je certifikace fúzí a akvizic Master Intermediary, Certified Business Intermediary, Business Certified Appraiser a Machinery & Equipment Appraiser. Lanza je také registrovaným makléřem FINRA a je držitelem licencí 63 a 7.

Dora Lanza

Dora Lanza je spoluzakladatelkou společnosti Plethora Businesses a slouží jako hlavní a provozní ředitel. Její hlavní role spočívá ve spolupráci s majiteli podniků a prodejci s cílem posoudit hodnotu soukromě vlastněných společností a formulovat plán financování transakcí. Lanza je držitelem různých certifikací, včetně fúzí a akvizic Master Intermediary, Certified Business Intermediary, Senior Appraiser Certification, Machinery & Equipment Appraisals, and Certified Credit Underwriter. Je také držitelkou licencí FINRA řady 63 a 7 a je licencovanou realitní makléřkou ve státě Kalifornie.

Robert Fahrenhorst

Robert Fahrenhorst nastoupil do společnosti Plethora Businesses v roce 2002 jako finanční analytik a koordinátor transakcí a stal se výkonným ředitelem. Fahrenhorst je odpovědný za dohled nad transakcemi, jako jsou tradiční prodeje, rekapitalizace a fúze. Jeho práce zahrnuje vznik transakcí, vyjednávání a koordinaci financování transakcí. Jeho odbornost spočívá v lehkých výrobních, distribučních, logistických a potravinářských společnostech. Fahrenhorst je držitelem licencí FINRA řady 79 a 63 a je licencovaným makléřem ve státě Kalifornie.

Michael Jeub

Michael Jeub působí jako ředitel v Plethora Businesses. Ve spolupráci se sítí kvalifikovaných kupujících firmy získává nabídky, které odpovídají jejich kritériím. Jeub spolupracuje s potenciálními prodejci při hledání vhodných obchodů, které jsou v rámci investiční hodnoty společnosti a rozsahu EBITDA. Je držitelem FINRA série 7 a 63 a je licencovaným prodejcem nemovitostí.

Dodatečné zdroje

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce společností Plethora Businesses. Finance je oficiálním poskytovatelem certifikačního programu Financial Modeling and Valuation Analyst (FMVA) ™, jehož cílem je přeměnit kohokoli na špičkového finančního analytika.

Abychom se dál učili a rozvíjeli své znalosti finanční analýzy, velmi doporučujeme další zdroje uvedené níže:

  • Hodnota podniku Hodnota podniku, hodnota podniku, nebo celková hodnota firmy, je celková hodnota firmy rovnající se její hodnotě vlastního kapitálu plus čistý dluh plus jakýkoli menšinový podíl použitý při ocenění. Zaměřuje se spíše na celkovou tržní hodnotu než na hodnotu vlastního kapitálu, takže jsou zahrnuty všechny majetkové podíly a pohledávky z dluhu i vlastního kapitálu.
  • Finanční synergie Finanční synergie Finanční synergie nastává, když spojení dvou společností zlepší finanční aktivity na vyšší úroveň, než když společnosti působily jako samostatné subjekty. Transakce fúzí a akvizic obvykle vedou k větší společnosti, která má vyšší vyjednávací sílu, aby získala nižší náklady na kapitál.
  • Úvahy a důsledky pro fúze a akvizice Úvahy a důsledky pro fúze a akvizice Při provádění fúzí a akvizic musí společnost uznat a přezkoumat všechny faktory a složitosti, které jdou do fúzí a akvizic. Tato příručka popisuje důležité
  • Druhy due dililence Druhy due dililence Jedním z nejdůležitějších a zdlouhavých procesů v rámci fúzí a akvizic je due diligence. Proces due diligence je něco, co kupující provádí, aby potvrdil přesnost tvrzení prodávajícího. Potenciální dohoda o fúzích a akvizicích zahrnuje několik typů náležité péče.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found