Maloobchodní REIT - přehled, jak fungují a typy

Maloobchodní REIT jsou typem REIT, který vlastní a spravuje maloobchodní nemovitosti v centrálních obchodních čtvrtích a nadstandardních oblastech. Pronajímá maloobchodní prostor nájemcům, kteří chtějí zřídit nákupní centra, obchody s potravinami, butiky atd. Maloobchodní REIT vydělávají peníze tím, že pronajímají prostor nájemcům, kteří společnosti REIT platí měsíční, čtvrtletní nebo roční nájem.

Maloobchod REITs

Maloobchodní nemovitosti jsou atraktivní investice a ve Spojených státech představují jednu z největších kategorií investic. Při vývoji maloobchodních nemovitostí je většina nemovitostí Nemovitost Nemovitost je nemovitost, která se skládá z pozemků a vylepšení, mezi něž patří budovy, příslušenství, silnice, stavby a inženýrské sítě. Vlastnická práva udělují vlastnické právo k pozemku, vylepšení a přírodní zdroje, jako jsou minerály, rostliny, zvířata, voda atd., Se zaměřují na získání co nejsilnějšího nájemce, který se stane prvním nájemcem v budově.

Nájemci kotvy jsou často spojováni s prestiží. Rozpoznávání jmen je hlavním lákadlem pro zákazníky a nájemce, kterými mohou být obchodní dům, obchod s maloobchodními řetězci nebo obchod se zlepšením. Maloobchodní REIT může také nakupovat obtížné maloobchodní nemovitosti, jako jsou nákupní centra, s nadějí, že je obrátí a přiláká žádoucí nájemce, kteří mohou splnit své měsíční nájemní povinnosti.

Rychlé shrnutí

  • Retail REIT vlastní a spravuje maloobchodní nemovitosti, které jsou pronajímány nákupním centrům, obchodům s potravinami, outletovým centrům, butikům atd.
  • Maloobchod REIT pronajímá maloobchodní prostor nájemcům, kteří jsou povinni platit měsíční nájem a podíl na provozních nákladech v nemovitosti.
  • Vlastnictví akcií v retailových REITech poskytuje investorům příležitost dosáhnout vysokých výnosů, protože retailové nemovitosti v průběhu času ocení.

Jak funguje maloobchod REITs

Obchodní model REIT obchodního modelu se zaměřuje na vývoj, získávání, správu a vlastnictví maloobchodního majetku. Společnost může nemovitost vyvíjet a spravovat prostřednictvím týmu zkušených správců nemovitostí a generovat pro společnost příjmy.

Někdy může maloobchodní REIT uzavřít smlouvu s jinými realitními společnostmi o správě jejich portfolia maloobchodních nemovitostí. Společnost bude mít na starosti hledání nových nájemců a shromažďování příjmů z pronájmu. Aktuální příjem (investice do nemovitostí) Aktuální příjem je investiční strategie, která investorům umožňuje konzistentní nadprůměrné výplaty. Nejběžnější aktuální příjem zaměřený na stávající nájemce jménem vlastníků. Maloobchodní REIT se poté vyplácí procento z příjmu z pronájmu na základě původní dohody s vlastníky nemovitosti.

Všechny příjmy z pronájmu shromážděné z nemovitostí ve vlastnictví REIT, provize ze správy ostatních maloobchodních nemovitostí a zisky z prodeje maloobchodních nemovitostí jsou rozděleny investorům. Podle zákona jsou společnosti REIT povinny rozdělit většinu čistých ročníků svým akcionářům jako dividendy Dividenda Dividenda je podíl na zisku a nerozděleném zisku, který společnost vyplácí svým akcionářům. Když společnost vytvoří zisk a akumuluje nerozdělený zisk, mohou být tyto příjmy buď reinvestovány do podnikání, nebo vyplaceny akcionářům jako dividenda. . Tři čtvrtiny výnosů by také měly být generovány z činností souvisejících s nemovitostmi, jako je nájem, prodej nemovitostí a související transakce.

Maloobchodní subjekt REIT by měl mít také strukturu jako každá jiná zdanitelná společnost, která je plně tvořena představenstvem, zaměstnanci a ústavou. Porušení některého ze zákonů přijatých Kongresem USA zbaví maloobchodní REIT některých výhod, které REITs požívají. Jednou z výhod je osvobození od daní z příjmů právnických osob a daní na federální úrovni. Výnosy jsou zdaněny pouze na úrovni akcionářů po rozdělení akcionářům, kteří jsou povinni přiznat příjem při podání daní.

Druhy maloobchodních REIT

Níže jsou uvedeny hlavní typy maloobchodních REIT:

1. Nákupní centrum Retail REITs

Nákupní centrum REIT, známé také jako nákupní centrum REIT, jsou skvělou investiční příležitostí pro investory, kteří hledají silné výnosy a nadprůměrné dividendové výnosy. S rozvojem maloobchodu nabízí nákupní centrum REIT větší potenciál pro růst. Obchodní centra mají tendenci dlouhodobě pronajímat své prostory s pravidelným zvyšováním nájemného, ​​což zajišťuje pokračující výnosy investorů v průběhu let.

Obchodní centra jsou také různorodá podle nájemců a mohou současně pojmout vysoký počet nájemců. Pokud jeden z nájemců změní umístění, bude to mít malý vliv na příjmy a prostor lze zaplnit během krátké doby kvůli vysoké poptávce po prostoru obchodního centra. Kromě příjmů z pronájmu vydělávají nákupní centra také peníze z dalších služeb, jako jsou parkovné, bazény, konferenční sály atd.

2. Volně stojící maloobchodní REIT

Samostatně stojící maloobchodní REIT, známé také jako čisté nájmy REIT, nabízejí nájemcům dlouhodobě nájemní prostor. Pronajímají prostor nájemcům, kteří pravidelně nabízejí potřebný produkt nebo službu, jako jsou restaurace, divadla, fitness centra, lékárny a samoobsluhy. Tito nájemci jsou obecně stabilní a pronajímají prostor na delší dobu, například na 10 let nebo 20 let.

Dohoda podepsaná mezi nájemci a čistým leasingem REIT vyžaduje, aby nájemci platili měsíční nájemné plus další výdaje, jako jsou pojišťovny Pojistitelé majetku a odpovědnosti Pojistitelé majetku a odpovědnosti (P&C) jsou společnosti, které poskytují krytí aktiv (např. automobil atd.) a také pojištění odpovědnosti za úrazy, zranění a poškození jiných osob nebo jejich věcí. , náklady na údržbu a daně. Vzhledem k tomu, že jsou nájemci ve svém oboru dobře zavedeni, je nízká pravděpodobnost, že tito nájemci neplní své měsíční, čtvrtletní nebo roční závazky.

Kromě toho, protože tito nájemci kryjí většinu provozních nákladů, je REIT chráněn před nárůstem provozních nákladů, díky čemuž jsou peněžní toky předvídatelnější. Povaha samostatně stojících maloobchodních REIT z nich činí atraktivní investiční příležitost pro investory, kteří hledají trvale vysokou návratnost svých investic.

Související čtení

Finance je oficiálním poskytovatelem Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ Certifikace CBCA ™ Certifikace Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ je celosvětovým standardem pro úvěrové analytiky, který zahrnuje finance, účetnictví, kreditní analýzu, analýzu peněžních toků, modelování smluv, splácení půjček atd. certifikační program, jehož cílem je transformovat kohokoli na špičkového finančního analytika.

Abychom vám pomohli stát se finančním analytikem světové úrovně a posunout svou kariéru na maximum, budou vám tyto další zdroje velmi užitečné:

  • Komerční nemovitosti REIT Komerční nemovitosti REIT Komerční nemovitosti REIT jsou investiční fondy do nemovitostí, které se specializují na komerční nemovitosti. REIT fungují jako podílové fondy, kde investují
  • Office REITs Office REITs Office REITs jsou REITy, které staví, spravují a udržují kancelářské budovy a pronajímají kanceláře společnostem, které potřebují prostor pro ubytování svých
  • Soukromé vs Veřejně obchodované REIT Soukromé REIT vs Veřejně obchodované REIT Soukromé REIT vs veřejně obchodované REIT. Investiční fondy do nemovitostí (REIT) lze rozdělit na soukromé nebo veřejné, obchodované nebo neobchodované. REIT konkrétně investují do realitního sektoru a pronajímají a shromažďují výnosy z pronájmu investovaných nemovitostí
  • Obytné nemovitosti REIT Obytné nemovitosti REIT Obytné nemovitosti REIT jsou REIT, které vlastní a spravují bytové jednotky k pronájmu nájemcům. Rezidenční REIT lze rozdělit do struktur pro jednu nebo více rodin, které jsou k dispozici pro zaměstnání pro nepodnikatelské účely. Mohou zahrnovat byty, prázdninové domy, ubytování studentů

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found