Národní asociace pojišťovacích a finančních poradců - přehled

Národní asociace pojišťovacích a finančních poradců (NAIFA) je nezisková skupina usilující o podporu pozitivního regulačního prostředí pro své členy. NAIFA navíc nabízí profesionální vzdělávací služby, které zajišťují, aby členové měli aktuální informace potřebné k pokračování v příslušných postupech. Asociace existuje především proto, aby zajistila profesionální a etické chování mezi všemi zástupci pojišťovacích společností a finančními poradci Finanční poradce Finanční poradce je finanční odborník, který poskytuje poradenství a poradenství ohledně financí jednotlivce nebo subjektu. Finanční poradci mohou pomoci jednotlivcům a společnostem dosáhnout jejich finančních cílů dříve tím, že svým klientům poskytnou strategie a způsoby, jak vytvořit větší bohatství.

Národní asociace pojišťovacích a finančních poradců (NAIFA)

NAIFA byla založena v roce 1890, původně se jmenovala National Association of Life Underwriters. V letech od svého založení pokračovalo sdružení ve vzdělávání pojišťovacích agentů. Komerční pojišťovací makléř Komerční pojišťovací makléř je jednotlivec, jehož úkolem je působit jako prostředník mezi poskytovateli pojištění a zákazníky. Existence komerčních pojišťovacích makléřů vede dlouhou cestou k tomu, aby se zákazníci neztratili v moři důvěryhodných a bezohledných poskytovatelů pojištění. , skupiny a finanční poradci a pomáhat zajistit, aby všichni dodržovali rámec zásad, pravidel a předpisů, které zajišťují, že zákazníkům budou poskytovány ty nejlepší služby.

souhrn

  • NAIFA je nezisková organizace, která pracuje na vytvoření etického regulačního prostředí pro všechny členy.
  • Členové NAIFA se věnují pomoci svým zákazníkům získat ty nejlepší možné služby.
  • Cílem všech členů NAIFA je zajistit, aby jejich zákazníci byli finančně stabilní.

Jádro NAIFA

Jádrem NAIFA je víra, že životní pojištění - stejně jako další služby snižující riziko - jsou základem pevného finančního plánu pro každého jednotlivce. Kapitola Falls Church, VA NAIFA působí v Capitol Hill a prosazuje legislativní a regulační změny, aby zajistila, že jednotlivci mohou tyto služby nadále přijímat v etickém a profesionálním prostředí.

Podle etického kodexu NAIFA musí všichni členové mimo jiné souhlasit s následujícími povinnostmi:

  1. Zachovejte důvěrnost klientů a ochraňte jejich soukromí
  2. Jednejte v nejlepším zájmu všech klientů
  3. Poskytněte klientům všechny důležité informace týkající se jejich financí a ujistěte se, že jsou přesné
  4. Neustále usilovat o zdokonalování a rozvoj dovedností rozšiřováním znalostí prostřednictvím vzdělávání
  5. Spolupracujte s ostatními, kteří nabízejí služby, které nejlépe slouží zájmům klientů
  6. Chraňte všechny finanční zájmy, produkty a povolání poskytovatele všech klientů politickou obhajobou

Členové NAIFA jsou různí a jsou rozmístěni ve všech 50 státech, ale všichni dodržují základní principy ochrany klientů a jejich finanční bezpečnosti.

Dodatečné zdroje

Doufáme, že se vám líbilo číst finanční vysvětlení Národní asociace pojišťovacích a finančních poradců. Finance je oficiálním poskytovatelem globálního Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ Certifikace CBCA ™ Certifikace Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ je celosvětovým standardem pro úvěrové analytiky, který zahrnuje finance, účetnictví, kreditní analýzu, analýzu peněžních toků , modelování smluv, splácení půjček atd. certifikační program, jehož cílem je pomoci komukoli stát se finančním analytikem světové úrovně.

K dalšímu rozvoji vaší kariéry budou užitečné následující zdroje:

  • National Association of Investors Corporation (NAIC) National Association of Investors Corporation (NAIC) Národní asociace investorů Corporation (NAIC) byla poprvé založena v roce 1951 jako Národní asociace investičních klubů. Dnes provádí NAIC
  • Finanční analytik vs. finanční poradce Finanční analytik vs. finanční poradce
  • Národní asociace realitních kanceláří (NAR) Národní asociace realitních kanceláří (NAR) Národní asociace realitních kanceláří (NAR) je největší obchodní sdružení v USA s více než milionem členů. Členové NAR jsou realitní kanceláře
  • Pět nejlépe placených pracovních míst ve finančním průmyslu Pět nejlépe placených pracovních míst ve finančním průmyslu Doufáme, že vás tento průvodce po pěti nejlépe placených pracovních místech ve finančním odvětví potěšil. Finanční průmysl je snadno jedním z nejvíce konkurenceschopných, pokud jde o hledání zaměstnání. To platí dokonce i pro pozice na vstupní úrovni, protože budování úspěšné kariéry je téměř zcela neslýchané

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found