Buckingham Capital Partners - přehled, nabídky, jednatelé

Buckingham Capital Partners je soukromá investiční společnost, která se specializuje na pákový odkup. Leveraged Buyout (LBO). Páka s výkupem (LBO) je transakce, při níž je podnik získán pomocí dluhu jako hlavního zdroje protiplnění. K transakci LBO obvykle dochází, když si společnost soukromého kapitálu (PE) půjčí co nejvíce od různých poskytovatelů úvěrů (až 70-80% kupní ceny), aby dosáhla návratnosti interní sazby IRR> 20%, odkupy managementu, rekapitalizace Rekapitalizace Rekapitalizace je typ podnikové restrukturalizace, jejímž cílem je změnit kapitálovou strukturu společnosti. Společnosti provádějí rekapitalizaci, aby byla jejich kapitálová struktura stabilnější nebo optimální. transakce a akvizice společností s nižším a středním trhem ve Spojených státech. Firma se snaží investovat do průmyslových a výrobních společností v rozsahu ocenění 10 až 100 milionů dolarů.

Buckingham Capital Partners

Kromě kapitálových investic podporuje Buckingham Capital Partners své portfolio společností prostřednictvím strategických poznatků a zkušeností a znalostí svých partnerů a odborníků. Firma investuje do vlastního kapitálu a partneři hledají kontrolní podíl ve společnostech se silnými manažerskými týmy.

Služby nabízené společností Buckingham Capital Partners

Buckingham Capital Partners poskytuje následující služby:

Pákový efekt a výkupy za správu

Pákovým odkupem je transakce, při které je akvizice společnosti financována kombinací vlastního kapitálu a dluhu. Nabyvatel používá peněžní tok společnosti jako kolaterál k zajištění a splacení vypůjčených peněz. Společnosti používají dluhový kapitál při financování akvizice jiné společnosti jako způsob provádění velkých akvizic, aniž by se zavázaly k velkému objemu svého kapitálu k jedné transakci.

Buckingham Capital Partners používá takovou strategii k nákupu kontrolního podílu ve společnosti. Firma zvažuje odkupy společností s tržbami v rozmezí 5 až 100 milionů dolarů a EBITDA vyšší než 2 miliony dolarů.

Rekapitalizační transakce

Rekapitalizace označuje opatření přijatá k restrukturalizaci dluhu a vlastního kapitálu společnosti s cílem vytvořit kapitálovou strukturu. Stabilnější kapitálová struktura firmy. Jedním ze způsobů, jak dosáhnout stabilní kapitálové struktury, je výměna jedné formy financování s jinou, stabilnější formou financování. Rekapitalizační transakce jsou důležité při implementaci výstupní strategie pro investory. Buckingham Capital Partners využívá rekapitalizační transakce k posílení svých akvizic nebo při implementaci strategie ukončení v některých svých portfoliových společnostech.

Akvizice

Akvizice je podniková akce, která zahrnuje nákup kontrolního podílu ve společnosti. Nabyvatel provádí akvizici nákupem akcií nebo aktiv cílové společnosti. Nákup musí dát nabyvateli více než 50% vlastnictví společnosti, aby měl kontrolu nad kritickými rozhodnutími managementu týkajícími se společnosti.

Akvizice umožňují společnosti Buckingham Capital Partners podílet se na důležitých rozhodnutích, jako je strategické plánování a alokace kapitálu, stejně jako najímání a odměňování vedoucích pracovníků společnosti. Aby partneři mohli uvažovat o akvizici, musí cílová společnost vykazovat dlouhou obchodní historii a vyhlídky na vysoký růst a být silným konkurentem na svých specializovaných trzích.

Investiční kritéria společnosti Buckingham Capital Partners

Aby společnost mohla být považována za investici, musí splňovat následující kritéria:

  • Společnost musí mít kapitálové závazky ve výši 2 až 15 milionů dolarů.
  • Společnost musí mít po úpravách ocenění více než 2 miliony dolarů.
  • Společnost musí být v průmyslových a výrobních podnicích s nízkou až střední technologií.
  • Společnost musí být silným konkurentem na trzích, na kterých působí.
  • Společnost musí mít rostoucí peněžní tok a různorodou skupinu zákazníků.
  • Společnost musí mít bydliště ve Spojených státech.

Tým managementu společnosti Buckingham Capital Partners

Níže jsou uvedeni klíčoví manažeři společnosti Buckingham Capital Partners:

Shail Sheth

Shail Sheth je spoluzakladatelem a řídícím partnerem společnosti Buckingham Capital. Je také spoluzakladatelem a generálním partnerem společnosti Max Capital. Před zahájením Buckinghamu pracoval Sheth jako investiční bankéř a ředitel soukromého kapitálu v různých soukromých společnostech, jako jsou Max Capital, Furman Selz, Brean Murray, Foster Securities a Chatfield Dean & Co. Vystudoval College of William and Mary a získal jeho MBA z Yale School of Management.

Albert Naggar

Albert Naggar je také spoluzakladatelem a řídícím partnerem společnosti Buckingham Capital Partners. Spolupracuje také se společností Sheth ve společnosti Max Capital jako partner. Naggar je navíc zakladatelem a předsedou společnosti Process Equipment Company. Před příchodem do Buckinghamu pracoval Naggar jako investiční bankéř a ředitel soukromého kapitálu ve společnostech Lazard Freres, LLC, Chemical Bank Corp, Furman Selz Inc. a Goldman Sachs International. Naggar je B.A. vystudoval Brown University a získal titul MBA na Columbia Business School.

Michael Liang

Michael Liang nastoupil do společnosti Buckingham Capital Partners v roce 2004 a slouží jako spolupracovník. Dříve pracoval Liang jako investiční bankéř ve skupině Group Markets Capital Group v jejich akviziční skupině pro biotechnologický a obranný průmysl. Byl vybrán do programu stáže sekretářky Elaine Chao na americkém ministerstvu práce. Liang získal bakalářský titul v oboru financí a informačních systémů na New York University Stern Business School. Je držitelem CFA charteru a současným studentem MBA na Columbia Business School.

Poradní tým společnosti Buckingham Capital Partners

Poradní tým společnosti Buckingham Capital Partners tvoří:

Victor Kiam, III

Victor Kiam je prezidentem Kiam Ventures LLC, diverzifikované investiční holdingové společnosti, a Lia Sophia, klenotnické společnosti s plánem party. Kiam dříve působil na vyšších manažerských pozicích ve společnostech Remington Products Company a Drexel Burnham Lambert. Má bohaté zkušenosti v oblasti marketingu a rozvoje společnosti.

Richard Lewisohn, III

Richard Lewisohn je vrchním ředitelem společnosti Burnham Securities Inc., která se zabývá správou aktiv, makléřskými službami, upisováním cenných papírů a správou a distribucí podílových fondů. Dříve byl Lewisohn partnerem ve společnosti Herzfeld & Stern a ředitelem investičního bankovnictví ve společnosti Gruntal & Co. Rovněž se podílel s řediteli Buckinghamu na akvizici společnosti ESCO Corporation. Lewisohn má velké zkušenosti s poskytováním poradenských služeb společnostem na nižší a střední úrovni.

Sir Harry Solomon

Sir Harry Solomon je spoluzakladatel a bývalý generální ředitel společnosti Hillsdown Holdings Plc, přední evropské potravinářské společnosti s ročními příjmy přes 3 miliardy USD. Byl také sponzorujícím investorem při založení společnosti Max Capital. Solomon také působí jako ředitel několika výrobců spotřebních a průmyslových výrobků.

Mark Tagliaferri

Mark Tagliaferri slouží jako evropský partner globálních inovačních partnerů, soukromého kapitálového fondu v hodnotě 526 milionů USD. Působí také jako předseda představenstva společnosti Active Asset Investment Management. Dříve Tagliaferri působil jako výkonný ředitel ve společnostech Terra Firma Capital Partners a Nomura Private Finance Group. Je také zakladatelem a generálním ředitelem společnosti Dawnay Day Corporate Finance.

Související čtení

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce Buckingham Capital Partners. Finance je globálním poskytovatelem certifikace FMVA (Financial Modeling & Valuation Analyst) FMVA®. Připojte se k 350 600+ studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a certifikační program Ferrari, aby pomohli finančním profesionálům posunout jejich kariéru na další úroveň. Chcete-li se dozvědět více a posunout svou kariéru, pomohou vám následující zdroje:

  • Butikové investiční banky Butikové investiční banky Butikové investiční banky jsou menší firmy, které obvykle nenabízejí investiční bankovnictví s úplnými službami, ale nabízejí alespoň jednu finanční službu investičního bankovnictví. Butikové banky mají často pouze místní nebo regionální zastoupení, i když některé fungují globálně. Seznam butikových investičních bank
  • Klíčoví hráči na kapitálových trzích Klíčoví hráči na kapitálových trzích V tomto článku uvádíme obecný přehled klíčových hráčů a jejich příslušných rolí na kapitálových trzích. Kapitálové trhy se skládají ze dvou typů trhů: primárního a sekundárního. Tato příručka poskytne přehled všech hlavních společností a povolání na kapitálových trzích.
  • Seznam nejlepších investičních bank Seznam nejlepších investičních bank Seznam 100 nejlepších investičních bank na světě seřazených podle abecedy. Nejlepší investiční banky na seznamu jsou Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML, JP Morgan, Blackstone, Rothschild, Scotiabank, RBC, UBS, Wells Fargo, Deutsche Bank, Citi, Macquarie, HSBC, ICBC, Credit Suisse, Bank of America Merril Lynch
  • Top 10 soukromých kapitálových společností Top 10 soukromých kapitálových společností Kdo je 10 nejlepších soukromých kapitálových společností na světě? Náš seznam deseti největších PE společností, seřazený podle celkového získaného kapitálu. Společné strategie v rámci P.E. zahrnují pákový odkup (LBO), rizikový kapitál, růstový kapitál, nouzové investice a mezaninový kapitál.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found